Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky, my mame 1.8 cm / 8tt+0 dneska
jenom mam velke bricho a na ultrazvuku neco stinilo na celou pravou stranu, ani dr nevedela co
rikala, ze mozna se nerozmazl poradne gel na ty tycce co se zavadi, nebo zbytky utrogestanu co zavadim?
hmmm, kazdopadne mi doporucila rizikac, rsp. spis chcela abych zustala na neschopence hned… ach jo to je rozhodovani.. ja mam sedavou praci nenarocnou, tak zvazuju pro a proti… co by ste delali vy? kazda korunka dobra, ale zase prijit kvuli tomu o mimi se mi nechce ![]()
@nadus - Moooc gratuluji. A co srdíčko, bylo? Já bych se řídila tím, jak se cítíš. Mě doktorka vede v patrnosti, říkala, že až budu chtít, že mi neschopenku vypíše. taky mám sedavé zaměstnání a chci vydržet co to půjde. Jen jsem ohlásila, že už nebudu chodit na noční a víkendy, vzali to tu v potaz a hledají za mě aspoň takto náhradu.
Ahoj holky, objevila jsem tuto diskuzi, tak bych se chtěla taky zapojit… Poslední menstruaci jsem měla 5.9., test mi vyšel pozitivní už 1. října.
K doktorce jdu ted v pondělí. Mylsíte, že už půjde něco vidět? Sportujete? Já bežela ještě v sobotu 5.10. půlmaraton a chodím cvičit( spinning, aerobic)) a běhat každý den. Cítím se dobře, špatně mi není, jen mě bolííí spříííšerně prsa. ![]()
@carnation píše:
@nadus - Moooc gratuluji. A co srdíčko, bylo? Já bych se řídila tím, jak se cítíš. Mě doktorka vede v patrnosti, říkala, že až budu chtít, že mi neschopenku vypíše. taky mám sedavé zaměstnání a chci vydržet co to půjde. Jen jsem ohlásila, že už nebudu chodit na noční a víkendy, vzali to tu v potaz a hledají za mě aspoň takto náhradu.
srdicko bylo a bilo jako o zavod
neskutecny pocit, kdyz jsem to uvidela na tom ultrazvuku
ja bych mohla pracovat i z domova, proto vaham, nechci je nechat v stichu, preci jen, lojalita je mi blizka, tak uvidime jak to vypali ![]()
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, objevila jsem tuto diskuzi, tak bych se chtěla taky zapojit… Poslední menstruaci jsem měla 5.9., test mi vyšel pozitivní už 1. října.K doktorce jdu ted v pondělí. Mylsíte, že už půjde něco vidět? Sportujete? Já bežela ještě v sobotu 5.10. půlmaraton a chodím cvičit( spinning, aerobic)) a běhat každý den. Cítím se dobře, špatně mi není, jen mě bolííí spříííšerně prsa.
ahojky, gratuluji, neboj nemelo by se nic stat / znam holciny co to maji stejne. ja hrala bedminton a nevedela jsem ze jsem tehu a vpohode
neprestan sportovat, jenom se moc nenamahej, aby melo male dostatek kysliku vzdy ![]()
…ja doufam ze vse bude ok, a budu moci sportovat co nejdele…i kdyz s tema prsama se beha blbe i se dvema podprdama ![]()
@nadus Tak uvidíš, jak zaměstnavatel bude reagovat, ale pokud můžeš pracovat z domu, tak bych na nemocenskou nešla. Doma budeš tak i tak ![]()
@karamelka1502 Vidět určitě něco půjde, ale srdíčko asi ještě ne. Já měla poslední ms 6.9. a těhu jsem objevila 1.10., takže jsme jen posunuté o den. A u dr jsem byla včera a viděla už váček.
@karamelka1502 píše: …ja doufam ze vse bude ok, a budu moci sportovat co nejdele…i kdyz s tema prsama se beha blbe i se dvema podprdama
tak konecne my, ploche hrudniky mame vyhodu ![]()
@karamelka1502 ahoooj
jsme uplne stejne, poslední MS 5.9. a test 1.10
na gyndu jdu 18.10. tak by me zajimalo jestli taky bude srdicko..jinak gratuluju
HOLKY 18.10. JDU NA GYNDU…buudu 6+1 podle MS myslite si ze uz bude ♥??
@květinka20 - Mě dr na další kontrolu poslala, když budu 6+5, a prý by už srdíčko mělo být vidět, takže pokud jste počali nějak dříve, tak určitě by mělo jít vidět i tobě.
@karamelka1502 píše: …no já měla vždycky prsa E, co hodně sportuji, udelala si vyzivoveho poradce a zhubla 15 kg jsem tak se mi zmenšily na C…moc ráda za větší nejsem, je to zátěž
@nadus píše:
tak konecne my, ploche hrudniky mame vyhodu
ja si to myslim, chudak kamosky a byvale spoluhracky meli vzdy problem se zadama, se nedivim ![]()