Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
11.10.13 13:29

Tak holky, my mame 1.8 cm / 8tt+0 dneska :) jenom mam velke bricho a na ultrazvuku neco stinilo na celou pravou stranu, ani dr nevedela co :( rikala, ze mozna se nerozmazl poradne gel na ty tycce co se zavadi, nebo zbytky utrogestanu co zavadim? :( hmmm, kazdopadne mi doporucila rizikac, rsp. spis chcela abych zustala na neschopence hned… ach jo to je rozhodovani.. ja mam sedavou praci nenarocnou, tak zvazuju pro a proti… co by ste delali vy? kazda korunka dobra, ale zase prijit kvuli tomu o mimi se mi nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
11.10.13 13:32

@nadus - Moooc gratuluji. A co srdíčko, bylo? Já bych se řídila tím, jak se cítíš. Mě doktorka vede v patrnosti, říkala, že až budu chtít, že mi neschopenku vypíše. taky mám sedavé zaměstnání a chci vydržet co to půjde. Jen jsem ohlásila, že už nebudu chodit na noční a víkendy, vzali to tu v potaz a hledají za mě aspoň takto náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 13:36

Ahoj holky, objevila jsem tuto diskuzi, tak bych se chtěla taky zapojit… Poslední menstruaci jsem měla 5.9., test mi vyšel pozitivní už 1. října. :srdce: K doktorce jdu ted v pondělí. Mylsíte, že už půjde něco vidět? Sportujete? Já bežela ještě v sobotu 5.10. půlmaraton a chodím cvičit( spinning, aerobic)) a běhat každý den. Cítím se dobře, špatně mi není, jen mě bolííí spříííšerně prsa. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.10.13 13:38
@carnation píše:
@nadus - Moooc gratuluji. A co srdíčko, bylo? Já bych se řídila tím, jak se cítíš. Mě doktorka vede v patrnosti, říkala, že až budu chtít, že mi neschopenku vypíše. taky mám sedavé zaměstnání a chci vydržet co to půjde. Jen jsem ohlásila, že už nebudu chodit na noční a víkendy, vzali to tu v potaz a hledají za mě aspoň takto náhradu.

srdicko bylo a bilo jako o zavod :) neskutecny pocit, kdyz jsem to uvidela na tom ultrazvuku :) ja bych mohla pracovat i z domova, proto vaham, nechci je nechat v stichu, preci jen, lojalita je mi blizka, tak uvidime jak to vypali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.10.13 13:39
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, objevila jsem tuto diskuzi, tak bych se chtěla taky zapojit… Poslední menstruaci jsem měla 5.9., test mi vyšel pozitivní už 1. října. :srdce: K doktorce jdu ted v pondělí. Mylsíte, že už půjde něco vidět? Sportujete? Já bežela ještě v sobotu 5.10. půlmaraton a chodím cvičit( spinning, aerobic)) a běhat každý den. Cítím se dobře, špatně mi není, jen mě bolííí spříííšerně prsa. :-(

ahojky, gratuluji, neboj nemelo by se nic stat / znam holciny co to maji stejne. ja hrala bedminton a nevedela jsem ze jsem tehu a vpohode :) neprestan sportovat, jenom se moc nenamahej, aby melo male dostatek kysliku vzdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 13:49

…ja doufam ze vse bude ok, a budu moci sportovat co nejdele…i kdyz s tema prsama se beha blbe i se dvema podprdama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
11.10.13 13:51

@nadus Tak uvidíš, jak zaměstnavatel bude reagovat, ale pokud můžeš pracovat z domu, tak bych na nemocenskou nešla. Doma budeš tak i tak :-)
@karamelka1502 Vidět určitě něco půjde, ale srdíčko asi ještě ne. Já měla poslední ms 6.9. a těhu jsem objevila 1.10., takže jsme jen posunuté o den. A u dr jsem byla včera a viděla už váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.10.13 13:57
@karamelka1502 píše: …ja doufam ze vse bude ok, a budu moci sportovat co nejdele…i kdyz s tema prsama se beha blbe i se dvema podprdama :-)

tak konecne my, ploche hrudniky mame vyhodu :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 13:58

@karamelka1502 ahoooj :) jsme uplne stejne, poslední MS 5.9. a test 1.10 :))))) na gyndu jdu 18.10. tak by me zajimalo jestli taky bude srdicko..jinak gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 13:59

HOLKY 18.10. JDU NA GYNDU…buudu 6+1 podle MS myslite si ze uz bude ♥??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
11.10.13 14:02

@květinka20 - Mě dr na další kontrolu poslala, když budu 6+5, a prý by už srdíčko mělo být vidět, takže pokud jste počali nějak dříve, tak určitě by mělo jít vidět i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
11.10.13 14:03

@květinka20 to nevím, ale určo od 8tt je vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 14:05

MS byla 5.9. a ovu podle křečí 20.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 14:30
…no já měla vždycky prsa E, co hodně sportuji, udelala si vyzivoveho poradce a zhubla 15 kg jsem tak se mi zmenšily na C…moc ráda za větší nejsem, je to zátěž :?
@nadus píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.10.13 14:37
@karamelka1502 píše: …no já měla vždycky prsa E, co hodně sportuji, udelala si vyzivoveho poradce a zhubla 15 kg jsem tak se mi zmenšily na C…moc ráda za větší nejsem, je to zátěž :?
@nadus píše:

ja si to myslim, chudak kamosky a byvale spoluhracky meli vzdy problem se zadama, se nedivim :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí