Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@květinka20 - To máš jen o den posunuté jak já. První den MS jsem měla 6.9. a ovulku 21.9. a dnes jsem 4+6, takže ty jsi 5+0 ![]()
@carnation a uz jsi byla na gynde?? a jak ti je?? A GRATULUJU
![]()
Holky budte rady, ze vam neni zle. Me bylo v prvnim tehv zle az tak kolem 10tt a to tak tri tydny jsem max snidala a az do vecera se mi navalovalo.
Ja taky nemam moc priznaky sem tam me poboliva podbrisek, sem tam prsa, vytok mam taky. Bud mam hlad nebo je mi tezko. Ted zrovna je mi na blinkani. A unava velika.
@květinka20 Jdu dneska. Jsem po konizaci děložního čípku, takže už před otěhotněním jsem byla vedena jako riziková, tak mě hned objednala. Jen mi bývá ráno špatně od žaludku, trošku mi porostly prsa a na dotek jsou citlivá a sem tam mě píchne v podbříšku. Jinak nic. Co ty?
@kikina11 a holky kolik vám je? a jak dlouho jste se snazily?? a komu jste to uz rekly…? ja mam otazek
ale je to pro me vse tak nove ze se musim vyptavat
![]()
@květinka20 - Mě je 30 let, snažili jsme se přes 2 roky, už jsme byli posláni i na různá vyšetření, ale než jsme se k tomu dokopali, tak se zadařilo. Řekli jsme to rodině, protože se stejně při každé návštěvě ptají, kdy bude mimi a já neumím lhát, na mě by to stejně poznali. A v práci šéfce, kdybych náhodou šla na nemocenskou, tak ať s tím počítá.
Jdu na gyndu 18.10 to bude presne 6+1 myslite ze uz bude
??
@květinka20 nešil mně bylo u prvního špatně až někdy v 8.tt a někomu nemusí být vůbec. Moje kamarádka byla těhotná a kdyby neměla břicho tak o tom ani neví a měla takový štěstí, že i ten porod takhle vypadal - naplánovala si den ten jí vyšel a prcka doslova vyprdla během chvilky. Každý tělo je prostě jiný a každej to snáší jinak takže buď ráda. Navíc já mám za sebou i dvě neúspěšný těhotenství a u obou mi bylo špatně takže to neni měřítko ![]()
@carnation píše:
@květinka20 Jdu dneska. Jsem po konizaci děložního čípku, takže už před otěhotněním jsem byla vedena jako riziková, tak mě hned objednala. Jen mi bývá ráno špatně od žaludku, trošku mi porostly prsa a na dotek jsou citlivá a sem tam mě píchne v podbříšku. Jinak nic. Co ty?
hehe tak to jsme dve
myslim s tou konizaci / az na to, ze mne to delali dva krat a z cipku mam tak 1.5 cm…
takze holky ja urcite musim podporovat veselou mysl, ze vsechno dobre dopadne… a tobe taky drzim palecky, moje gynekolozka rikala ze prvni trimestr je z tohto hlediska v cajku, ze potize ze skracovanim by mohli prijit pak… ikdyz to neni pravidlo, nekdy cipek drzi po konizaci prej lip nez normalnim tehulkam ![]()
@nadus Tak to nevím, jak dlouhý mi zůstal, ale ten strach tam prostě je. A hrozný, jinak bych si to asi ani nepřipouštěla, že se něco může stát, ale takhle
Jsem zvědavá, co mi dneska dr řekne.
@nadus taky jsem po konizaci v těhotenství mi to nevadilo jen ten porod byl trochu nepříjemnej.
@květinka20 neboj me skori taky nic neni krome pichani v podbrisku, chuti a nalodovost.
prsa mam natekla ale moc neboli ![]()
holky to ja mam chute taky jen na slane
suncicky, masicka apod. ![]()
@nadus ja uz dneska taky loukala na vylohu s oblecky a mela sem co delat abych nic nekoupila
![]()
@parketka …tak dekuji za uklidneni
prave celkem lituju ze tak moc na emimino chodim protoze jsem si precetla veci ktere jsem snad vedet nemusela kdybych sem nechodila tak o zamlklem tehu atd atd nemam ani poneti a jsem v klidu, me prijde ze se tady s potraty roztrhl pytel
…proto tak vyvadim,,,mrzi me to
ted to jasne vyjde
clovek fakt musi myslet pozitivne to je hlavni
a kolik je ti let? ![]()
Me je 30, vi to jen manzel. Nechci to rikat, protoze pred Stepankou jsem mela 2 zamkle tehu. Jinak ted se zadarilo po tretim mesici.
@květinka20 to se ti zdá, že se s tim roztrhnul pytel. Ono, když se to stane tak se často potřebuješ svěřit a nejlepší je to sdílet s někym kdo taky ví. Vůbec tam nelez!! ![]()