Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi137 tak to mame fakt skoro stejne, to je dobre
ale mi tam jeste nic neni videt, tak si musim pockat.. a jinak se citis dobre? ja mam trosku ty bolesti a citlive prsa..
@Snazilka_M já se snažím z příznaků nic nedělat-dnes mě například přestali bolet prsa, ale to už se mě posledních 14 dnů stalo několikrát. Já k dr ještě nejsem ani objednaná, zítra ještě naberu hcg a pokud se bude zvyšovat jak má tak se objednám na co nejpozději(aby už byla šance na srdíčko) a pokud to dobré nebude tak se objednám na co nejdřív. Jo a cítím se uplně normálně.
@Sisi137 aha, tak ty si to meris doma sama, tak uz to chapu. To je prakticke ![]()
to ja sem uplny amater.. ![]()
Já jsem měla ovulaci nějak 21. - 22. 9.
to jsme měli zrovna svatbu
za tři týdnu jdu k dr tak už snad uvidím srdíčko ![]()
@Krista0671 píše:
Já jsem měla ovulaci nějak 21. - 22. 9.to jsme měli zrovna svatbu
za tři týdnu jdu k dr tak už snad uvidím srdíčko
jé já měla taky ovulaci 21-22.9 tak to je dobrý ![]()
@Krista0671 píše:
A to jsem hned před tím na začátku zaří vysadila prášky
Tak to já je vysadila už v červnu. A už jsem jednou byla těhotná, ale hned na začátku jsem o to přišla.
@Sisi137 tak to máš super, asi máš taky ráda věci pod kontrolou ![]()
jinak jak to tak čtu, tak nás je tady více, kdo měl ovulaci ve stejné dny!
Gratuluju všem k vytouženým //
Někdo tady zmiňoval, že má výtok a taky zvetšující se břicho. Sice se mi to nezdálo ale mám ho taky větší, ale kdoví jesli to není blížícím se úplňkem ![]()
Holky nevíte jak je to teď na rizikovém těh.? jestli jsou ty vycházky a kolik asi tak hodin denně? Jo a chci se zeptat taky vás furt bolí v podbřišku? mě snad každej den. Jsem ráda když dojdu z práce a jdu si dáchnout ![]()
@Petík30 Vycházky jsou asi jen 2 hodiny ráno a 2 odpoledne, pokud si dobře pamatuju, byla jsem na rizikovým před rokem, asi 2 měsíce, pak už jsem šla na MD.