Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HARPER no užila a s amh jsme na tom podobně, já před třemi lety 0,75, v Plzni na imunologii mě dr nutila darovaná vajca. Tůdle ![]()
@Sisi137 Já měla 0,90 Takže u vás se nakonec zadařilo přirozeně?
@Sisi137 Uplně vím co prožíváš, tak moc, moc gratuluju a vlastně všem tady!
@mojemaličkost @pastelkaa jé, tak jsem vás ted dočítala a koukám že máme stejně staré dětičky
naše Sofi je nar. 16.7. ![]()
Holky,
tak ted po pondelnim mammatestu jsem si hned vcera rano udelala dalsi jine znacky
hned jsem letela na krev, v 13 h byl vysledek – POZITIVNI –
jsem cela bez sebe… zacinam 5 ty tyden (od posledni MS).. Mela jsem test pozitivni dva dny pred vynechanim MS…
1.11 jdu na kompletni krevni odbery v 1 trimestru a musim se objednat pristi tyden na prvni prohlidku a ultrazvuk. Jsem hrozne stastna ze to vyslo po 3 mesicnim snazeni
@Linda RICCIONE gratuluju
Já dnes byla u dr. a HCG z pondělí 4560 ![]()
Citim ve vzduchu peknej baby boom
aktualne v praci 4 kolegyne tehotne, vcera znama ze prej ceka dvojcatka
… mno supeeeer!!!
Ahoj, holky, tak mi brala krev, ve 3 budou výsledky, když to bude negativní, tak se nic neděje, když pozitivní, tak v pondělí jdu znova a když to klesne, tak v úterý na vyčištění dělohy
Kéž by to bylo aspoň teda negativní, když by to v pondělí nebylo vyšší, do nemocnice se mi teda nechce, aaach jo. Už jste to některá podstoupila? Co mám čekat? Je to ambulantní a pustí mě potom domů nebo tam budu přes noc?
@Linda RICCIONE @HARPER Gratulace obr velká, holky ![]()
@Skuba já tenkrát byla přes noc, ale každá nemocnice to má jinak. Navíc jsem tam byla hospitalizovaná dřív než před revizí, protože jsem krvácela.
@Skuba já byla teď v červnu na revizi, vyčištění trvalo pod narkozou cca 20minut, pak jsem pár hodin ležela na pokoji a pak šla domů ![]()
Ja mela revize jednu prez den (brali me rano a vecer domu), druhou jsem sla na zakrok asi ve dve a sla domu rano. Jinak je to asi 20 minut narkozi. Jinak byt tebou pokud krvacic a jsi tahle na zacatku tak bych to nechala odejit samovolne a na kyretaz bych nesla.
@kikina11 píše:
Ja mela revize jednu prez den (brali me rano a vecer domu), druhou jsem sla na zakrok asi ve dve a sla domu rano. Jinak je to asi 20 minut narkozi. Jinak byt tebou pokud krvacic a jsi tahle na zacatku tak bych to nechala odejit samovolne a na kyretaz bych nesla.