Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petík30 já se zase peru s tím datem, že to bude až takhloe dlouho… ale musím to vydržet,… prostě brzo zjistíš, dlouho čekáš ![]()
@Motka Tak jako nemysli si taky mám už ted nervy a příjde my že ty dny strašně pomalu utíkají těším se na toho 4.11 chci jít totiž na rizikové. Taky by mě zajímalo jestli už dostanu průkazku nebo ne.
@Motka začínám být z práce už unavená a ještě mám dvě dítka doma takže budu ráda až budu na rizikovém no.
@Petík30 Průkazku dává každý doktor jinak prý-někdo i prý po prvním trimestru až… ale kdo ví
No já to mám ještě 27 dní
asi si na každý den něco naplánuji
![]()
@Petík30 No tak to chápu… Já studuju, takže je mi to třeba jedno, stejně úlevy ve škole nedostanu… ale tebe chápu..
Holkyyy,
jsem 4+2… sem tam me poboliva a pichne v podbrisku, je to normalni? ![]()
@Sisi137
dekuju. Citim takove tlaky neprijemne, tak jsem mela trosku strach ![]()
@Motka Já jsem ještě nebyla na UZ, ale chystám se na konci měsíce, to už by mělo být
vidět
…Už se těším, ale právě nechci chodit k dr. už ted´,když vím že by srdičko ještě vidět nebylo…A pak by mě objednal až za tři tydny a to bych asi nevydržela čekat…
@hannnka No, ak nějak to mám já no
Ale fakt si na každý den vymyslím něco, co si třeba oupím nebo vyrobím, aby mi to krásně uteklo
Kámoška mi říká, že gto má třeba hlubší význam, že jdu až tak dlouho… tak jsem zvědavá jaký ![]()
@Motka Beru zatím listovku, na doporučení doktora. Jinak jím i dost ovoce ![]()
Na UTZ jsem byla a byl vidět váček
jinak mi doktor řekl že mám přijít na začátku listopadu a to už by mělo být vidět srdíčko
Dnes jsem 5+6 ![]()
Do práce mám prý zatím chodit normálně, nemám se ničeho bát. I když zvedám několikrát za den víc jak 10 kg bedýnky. Ale teď chodím z práce strašně unavená a celkově mi to tam prostě smrdí a dělá se mi z toho špatně a nějak se tam necítím, takže asi zažádám o neschopenku. Říkal, že nebude problém, když budu chtít. Ale čím mě postrašil, že prý ženské co zůstávají doma už od začátku, mají větší potratovost, tak teda nevím, ale v práci mi to nějak nesedí.
No a bolení v podbřišku je normální, taky mě občas zabolí.
@Skuba ahojky, tak já jsem začala lehce špinit dneska. jsem docela vyděšená ![]()
je to takový lehce krvavý výtok, tak nevím.. navíc je víkend, tak nevím zda jít na pohotovost nebo počkat…
Jakou máte zkušenost? jsem cca 6tt..
@Snazilka_M prý je to normální, ale mě by to teda pořádně vystrašilo. Pro klid duše bych na pohotovost zajela, ale třeba poradí zkušenější ![]()
@Snazilka_M píše:
@Skuba ahojky, tak já jsem začala lehce špinit dneska. jsem docela vyděšená
je to takový lehce krvavý výtok, tak nevím.. navíc je víkend, tak nevím zda jít na pohotovost nebo počkat…
Jakou máte zkušenost? jsem cca 6tt..
ahoj já jsem dnes také objevila trošku špinění, po tom co mám za sebou jsem jela na pohotovost. Vše vypadá v pořádku, dostala jsem utrogestan a mám odpočívat.
Jak tady pročítám nějaké starší příspěvky, tak mě napadlo, nemůžu to mít po sexu? ![]()
včera večer sex a do rána špinění…