Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
18.10.13 19:03

@Petík30 já se zase peru s tím datem, že to bude až takhloe dlouho… ale musím to vydržet,… prostě brzo zjistíš, dlouho čekáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
18.10.13 19:10

@Motka Tak jako nemysli si taky mám už ted nervy a příjde my že ty dny strašně pomalu utíkají těším se na toho 4.11 chci jít totiž na rizikové. Taky by mě zajímalo jestli už dostanu průkazku nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
18.10.13 19:11

@Motka začínám být z práce už unavená a ještě mám dvě dítka doma takže budu ráda až budu na rizikovém no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
18.10.13 19:12

@Petík30 Průkazku dává každý doktor jinak prý-někdo i prý po prvním trimestru až… ale kdo ví :) No já to mám ještě 27 dní :mrgreen: asi si na každý den něco naplánuji :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
18.10.13 19:30

@Petík30 No tak to chápu… Já studuju, takže je mi to třeba jedno, stejně úlevy ve škole nedostanu… ale tebe chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.13 21:07

Holkyyy,

jsem 4+2… sem tam me poboliva a pichne v podbrisku, je to normalni? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
18.10.13 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.13 21:26

@Sisi137

dekuju. Citim takove tlaky neprijemne, tak jsem mela trosku strach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
18.10.13 22:24

@Motka Já jsem ještě nebyla na UZ, ale chystám se na konci měsíce, to už by mělo být :srdce: vidět :lol:…Už se těším, ale právě nechci chodit k dr. už ted´,když vím že by srdičko ještě vidět nebylo…A pak by mě objednal až za tři tydny a to bych asi nevydržela čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
18.10.13 22:27

@hannnka No, ak nějak to mám já no :mrgreen: Ale fakt si na každý den vymyslím něco, co si třeba oupím nebo vyrobím, aby mi to krásně uteklo :mrgreen: Kámoška mi říká, že gto má třeba hlubší význam, že jdu až tak dlouho… tak jsem zvědavá jaký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
19.10.13 09:55

@Motka Beru zatím listovku, na doporučení doktora. Jinak jím i dost ovoce ;)
Na UTZ jsem byla a byl vidět váček :) jinak mi doktor řekl že mám přijít na začátku listopadu a to už by mělo být vidět srdíčko :P Dnes jsem 5+6 :mrgreen:
Do práce mám prý zatím chodit normálně, nemám se ničeho bát. I když zvedám několikrát za den víc jak 10 kg bedýnky. Ale teď chodím z práce strašně unavená a celkově mi to tam prostě smrdí a dělá se mi z toho špatně a nějak se tam necítím, takže asi zažádám o neschopenku. Říkal, že nebude problém, když budu chtít. Ale čím mě postrašil, že prý ženské co zůstávají doma už od začátku, mají větší potratovost, tak teda nevím, ale v práci mi to nějak nesedí.
No a bolení v podbřišku je normální, taky mě občas zabolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.10.13 10:45

@Skuba ahojky, tak já jsem začala lehce špinit dneska. jsem docela vyděšená :(
je to takový lehce krvavý výtok, tak nevím.. navíc je víkend, tak nevím zda jít na pohotovost nebo počkat…
Jakou máte zkušenost? jsem cca 6tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
19.10.13 10:46

@Snazilka_M prý je to normální, ale mě by to teda pořádně vystrašilo. Pro klid duše bych na pohotovost zajela, ale třeba poradí zkušenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
19.10.13 10:52
@Snazilka_M píše:
@Skuba ahojky, tak já jsem začala lehce špinit dneska. jsem docela vyděšená :(
je to takový lehce krvavý výtok, tak nevím.. navíc je víkend, tak nevím zda jít na pohotovost nebo počkat…
Jakou máte zkušenost? jsem cca 6tt..

ahoj já jsem dnes také objevila trošku špinění, po tom co mám za sebou jsem jela na pohotovost. Vše vypadá v pořádku, dostala jsem utrogestan a mám odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.10.13 10:58

Špinění po sexu?

Jak tady pročítám nějaké starší příspěvky, tak mě napadlo, nemůžu to mít po sexu? :?:
včera večer sex a do rána špinění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital