Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pfizer ahojky, tak ja byla v utery na ultrazvuku zatim nic, ani dutinka
, objednana jsem na dalsi stredu, tak mam trosku nervy… ![]()
jinak me stale poboliva brisko a silene problemy s tlakem a vysoky tep, vcera jsem si byla nechat upravit prasky a trochu se mi ulevilo.. ach jo
ale v noci moc nespim.. tak sem radeji dneska zustala doma.. desne me boli hlava.. ![]()
@Snazilka_M Hmm, tak já mám to samé, po prvním porodu akutní sekcí (měla jsem preeklampsii) jsem šla domů s léky na srdce, tlak a antib. na ledviny
Po půlroce dobrý a jak jsem ted otěhotněla vrátil se mi vysoký tlak i vyšší tep, takže mám opět léky, se picnu… a to jsem předtím měla tlak nízký a nikdy žádné problémy…
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Vím to už osm dní
A přikládám fotečku, jak jsme za 8 dní zesílili ![]()
@Motka gratulace
já mám jen jeden test a na něm už byla dálnice ![]()
@Krista0671 Děkuji, tobě taky gratuluji
Já byla tak 12 dní po oplodnění, taže jsem žádný zázraky nečekala ![]()
Já jdu na začátku listopadu
no já jsem to nečekala vůbec, protože jsem na začátku září vysadila prášky a ještě v září otěhotněla ![]()
@Krista0671 Tak to je síla
Ale tak je to krásný, já se stresovala, že to nepůjde už po prvním měsíci
Já jdu až 14.listopadu… asi se zblázním…
@Motka gratulace
No holky já se právě chystám na první prohlídku až 4.11 tak si říkám aspoň půjde na tom ultrazvuku něco vidět, ale není to pozdě? aby mě třeba nesprdli nebo tak něco. Zas tam ale nechci jít zbytečně brzo. Ted si právě myslím že je to furt brzo.
@Krista0671 Tak to ale ývá víš, já jsem se zase soustřdila na věci, které se točily kolem mého muže a JEHO dítka-soud aby jsme ho měli na dýl, návštěva sociálky, udřená jsem padala do postele
Ale tak nějak vnitřně jsem tušila, že mi obětování pro druhé pomůže se od toho odpoutat
a hlavně jsem zapomněla, že mám plodné dny
takže mně nic netrápilo… to je lepšínež jakýkoliv zulepšovák, čajík a tak, prostě se od toho odprostit. Tohle bych doporučila všem
Jen nevím, jak se smířit s tím doktorem až za měsíc.. Bereš nějaký vitamínky?
@Petík30 Děkuji a též gratuluji…
Není to pozdě, já jdu 14. a byla jsem tam 4 dny po vynechání-páč jsem potřeovala vědět, jestli mi testy nekecaj-byla tam vidět nějaká ta sliznice připravená pro vajíčko… ale jinak nic,.. takže já udu cca 8. týden a alespoň uvidím srdíčko, což říká spousta holek, že je to příjemnější než jít a nic tam nevidět.
@Motka JJ děkuji tak to mě trošku uklidnilo protože jsem furt váhala ještě totiž chodím do práce a dovču mám až 4.11 tak jsem si říkala že si to oblítám pak vklidu.