Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.10.13 19:05

@Motka

akorat me stve ze jsem nastydla, snad to nemuze fazolce uskodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
21.10.13 19:07
@Linda RICCIONE píše: @Motkaakorat me stve ze jsem nastydla, snad to nemuze fazolce uskodit?

ahoj ja mam rymu jak tram a fazolce to neublizi jen nesmis brat zadne prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 19:08

@lpetra

presne tak, nevezmu si nic nic… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.10.13 19:12
@Linda RICCIONE píše: @Motkaakorat me stve ze jsem nastydla, snad to nemuze fazolce uskodit?

Nebooj, pokud nemáš vysoké teploty tak se miminku nic nestane :) Tak ať nachlazení brzy zmizí. Já jdu k dr zítra. Nevím jestli se mám těšit nebo bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 19:26

@Linda RICCIONE Já byla taky nachlazená a vyléčila jsem to čajíky. Akorát mě teď pobolívá břicho-ne njak extra, ale spíš nezvykle, tak zvažuju doktora. Asi si tam mimi buduje domov, ale budu víc v klidu když mi to řekne pan doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 19:52

@Motka

na to bricho jsem se dneska ptala doktora, rikal mi ze to je normalni ze deloha roste :-)ze mam prijet okamzite pouze v pripade spineni nebo krvaceni. Takze zadny strach, me taky lehce poboliva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 19:53

@Sisi137

v kolikatem jsi? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.10.13 20:11

Ahoj holky :) tak hlásím že zítra mě čeká první návštěva gynekologa, doufám že mi těho potvrdí :) ikdyž je to asi víc než jasné: dneska dálnice jako blázen, šílená bolest prsou, náladovost a k tomu ta úúúnava :)) :* ještě chybí nevolnosti :D :) taky jsem zvědavá kolikátý týden jsem jestli 10 podle poslední ms anebo 6 týden, protže před více než měsícem něco jako ms proběhla ale trvala jen dva dny a bylo to je špinění ovšem v té době byli testy ještě negativní, takže spíš mysím že jsem ten 6. tt…myslíte že je možné že bych byla v 10. tt a na testu by mi vyšli dálnice až 4. týdny po měškání ms? asi ne :D ale tak uvidíme :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.10.13 20:16

@Linda RICCIONE Je to takové divné pobolívání, aso jako když mám průjem a všechno ve mě vře :mrgreen: Akorát, že mám spíš zácpu :mrgreen: tak já zvAŽUJU, že tam za ním kdyžtak zajdu. mám ho po cestě domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.10.13 08:10

@Linda RICCIONE podle poslední MS 5+6 podle uzv jsem v sobotu byla 6+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
22.10.13 09:56

Ahoj holky, tak mě už teda taky začly ranní nevolnosti :mrgreen: :? Do práce chodím s hrůzou jak to tam přežiju a z práce chodím strááášně unavená a celá bolavá. Na začátku listopadu jdu k doktorovi tak si nechám napsat neschopenku. Takže ještě do té doby nějak přežít v práci a pak už doma ;) Sice mě šéf asi zabije, ale co už :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
22.10.13 10:12
@Krista0671 píše:
Ahoj holky, tak mě už teda taky začly ranní nevolnosti :mrgreen: :? Do práce chodím s hrůzou jak to tam přežiju a z práce chodím strááášně unavená a celá bolavá. Na začátku listopadu jdu k doktorovi tak si nechám napsat neschopenku. Takže ještě do té doby nějak přežít v práci a pak už doma ;) Sice mě šéf asi zabije, ale co už :P

ahoj tak já jsem dost nastydlá a v noci jsem dostal záchvat kašle a hrozně mě bodlo v podbřišku tak si říkám že to asi byly svaly tak snad bude vše ok a za týden uvidím na ultrazvuku i srdeční akci. Jinak já nemám žádné příznaky jen se mi občas motá hlava ale to může být tou rýmou. Včera jsem si dělala pro jistotu test :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
@Krista0671 píše:
Ahoj holky, tak mě už teda taky začly ranní nevolnosti :mrgreen: :? Do práce chodím s hrůzou jak to tam přežiju a z práce chodím strááášně unavená a celá bolavá. Na začátku listopadu jdu k doktorovi tak si nechám napsat neschopenku. Takže ještě do té doby nějak přežít v práci a pak už doma ;) Sice mě šéf asi zabije, ale co už :P

ahoj tak já jsem dost nastydlá a v noci jsem dostal záchvat kašle a hrozně mě bodlo v podbřišku tak si říkám že to asi byly svaly tak snad bude vše ok a za týden uvidím na ultrazvuku i srdeční akci. Jinak já nemám žádné příznaky jen se mi občas motá hlava ale to může být tou rýmou. Včera jsem si dělala pro jistotu test :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
@Krista0671 píše:

ahoj tak já jsem dost nastydlá a v noci jsem dostal záchvat kašle a hrozně mě bodlo v podbřišku tak si říkám že to asi byly svaly tak snad bude vše ok a za týden uvidím na ultrazvuku i srdeční akci. Jinak já nemám žádné příznaky jen se mi občas motá hlava ale to může být tou rýmou. Včera jsem si dělala pro jistotu test :oops: :oops: a stále tam jsou // :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
22.10.13 11:32

@lpetra Tak pokud nemáš vysoké horečky ta je mimčo v poho :)Já až půjdu k Dr tak už taky uvidím srdíčko :) strašně se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí