Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, díky za komentáře k tomu sportu,…každej to má asi jinak…mě doktorka řekla, že mám poslouchat své tělo…tak asi dokud to půjde, tak sportovat budu stejně jako jsem sportovala před otěhotněním…každej doktor na to má asi jiný náhled…každopádně mám docela problém s nechutenstvim…jindy jsem po ranním 10km běhu snídala už půl hodiny po doběhnutí, a ted bych skoro nemusela celé dopoledne jist…
…a je mi pořád zima
…venku 20 stupnu a ja si v praci topim na 38 stupnu ![]()
..já taky mrznu, celkově se cítím jak při chřipce, zdrhla jsem z pràce a teď ležím a klepu se.. jinak jsem spíš nafouklá ale hubená, jak somálské děti. ![]()
@HARPER no sem moc ráda, díky za gratulace
a hlavne podporu, teď mi měsíc bude připadat nekonečný… ![]()
@nadus @lpetra No já nejsem taky vůbec štíhlá.. faldíky jsem měla už i před..
ale docela mě překvapilo, že i když je to zatím tak malinké, tak mám už tak brzo velké břicho.. jsem se na sebe ted dívala, tak vypadám min. na 3 měsíc ![]()
ale je to lepší než včera a předevčírem, tak si říkám jestli to není zadržování vody, na to trpím… navíc byl teď ten silný úplněk ![]()
Ahoj holky tak u mě taky celou dobu nic žádné příznaky ale dneska už mi bylo ráno fakt blbě. Mám nechuť k jídlu a ještě jsem ani nepřibrala. Každý den mám strach jak mi v práci zase bude abych tam neodpadla, nevím jak dlouho to vydržím ale musím aspoň do toho 10.11 než dostanu ty premie pak stím asi fakt seknu. Nedá se to vydržet.
@Snazilka_M já vypadám tak na 5 měsíc ale je fakt že se cítím hrozně nafouklá
@Sisi137 No ale ty máš za sebou ultrazvuk, závidím
Já dnes volala doktoru, že mě pobolívá břicho, tak mě uklidnil, že kdybych začala špinit krvácet nebo měla křeče, tak ať zajdu ![]()
@lpetra no podle netu a poslední MS… dnes 5+1…
Holky kdy je vidět ♥? ![]()