Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mě je 30 a jsem ze Znojma a tohle bude naše třetí a poslední ikdyž nikdy neříkej nikdy
ale né dělám si srandu u třetího chceme skončit by mě asi kleplo kdyby mi na kontrole řekli že čekám dvojčata
![]()
@Petík30 píše:
Tak mě je 30 a jsem ze Znojma a tohle bude naše třetí a poslední ikdyž nikdy neříkej nikdyale né dělám si srandu u třetího chceme skončit by mě asi kleplo kdyby mi na kontrole řekli že čekám dvojčata
![]()
nebo trojcaaaaatka ![]()
@Petík30 přesně nikdy neříkej nikdy, my jsme taky říkali že třetí bude poslední, ale máme tři kluky a chtěli by jsme holčičku, tak uvidíme…ale tohle mimi už je poslední i kdyby to byl další kluk…
![]()
Ahoj holky, tak já dnes opět na UTZ a už máme
na další jdu zase 8.11, už vlastně na třetí, dr. mě dost hlídá, po te preeklampsii a taky se mi vrátil ten vysoký tlak… No a od minulé ko. jsem zhubla 2.5kg, takže to se jí taky moc nezdálo, no… je mi mizerně, sice nezvracím, ale ta únava a vyčerpání je fakt hnus…
@Sisi137 jj, ale jak je mi ted mizerně, to mi dlouho nebylo a to víš, chlap celý den v práci, tak jsem na malou sama a někdy je to na palici
Neodpočinu si ani v noci už asi měsíc, lezou nám stoličky
No a je to znát, jen se modlím, at mě to přejde po prvním trimestru…
@HARPER tak to je super ze uz mate srdicko
K te unave se taky pridavam je to des, navic na me leze nejaka viroza takze vcera jsem prolezela pul dne na gauci coz asi malou zrovna asi taky neuchvatilo, ale co.
Holky ja si dala vcera majonezovy salat a rizek, jsem neodolala… ![]()
@kikina11 píše:
@HARPER tak to je super ze uz mate srdickoK te unave se taky pridavam je to des, navic na me leze nejaka viroza takze vcera jsem prolezela pul dne na gauci coz asi malou zrovna asi taky neuchvatilo, ale co.
Jé, já se teda prozměnu válím dnes, fakt už to nějak nedávám, malou jsem šoupla spát a jdu taky, vlastně poprvé co máme Sofi si s ní jdu lehnout, nikdy dřív mě to ani nenapadlo, ale ta těh. únava a žaludek, to mi fakt dává zabrat…
@HARPER tak to zavidim, ze ti mala spi, pac me pres den nespi takze ja mam utrum ![]()
@HARPER ahoj,jako mě je zle kaqždý den, to je děs, ještě že jsem doma na NP, zázvorové lízátka a noball to jistí, ale i tak
![]()
Holky me na nevolnost hlavně večer pomáhají vodové nanuky - calipo, jahody, maliny v cokolade
Jinak me bylo blbe dost vcera dneska je mi lip, ale zaludek citim vicemene porad
Ahoj holky, pobolívá vás taky bříško při námaze nebo po sexíku?