Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
26.10.13 15:34
@Motka píše:
Ahoj holky, pobolívá vás taky bříško při námaze nebo po sexíku?

8o po sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
26.10.13 17:20

@siamka7 Jo jo… Jsem v 6.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.10.13 17:34
@Motka píše:
@siamka7 Jo jo… Jsem v 6.týdnu

no já nevím, ale já bych měla strach sexovat a já ani do 4 měsíce nesmím/jsem po ivf/a ani na to nemám pomyšlení a /manžel je stejně v Afgánu/,takže je mi to fuk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
26.10.13 17:40

@siamka7 No, já pročetla všemožně věci o tějhu, ale pokud to není léařem doporučeno, tak by se nic stát nemělo. A ani se nebojím, že ych kvůli tomu měla potratit. Dřív to tak taky dělali a nepotráceli. A já právě mám chuť šílenou :mrgreen: Já mám zase muže doma jednou za čas a myslela jsem is, jak na něj nebudu mít chuť, ale opak je pravdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
26.10.13 17:53

@siamka7 sexovat se muze i po ivf, kdyz uz je zahnizdeno ;) pokud nejsou komplikace.
Osobne na to nemam ani pomysleni a i mam strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
26.10.13 17:55

@Sisi137 Já na to taky neměla pomyšlění, dokud se mi nevrátil muž domů :hug:
Tady máte jeden z mnoha odkazů :) http://xman.idnes.cz/…man-sex.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.10.13 17:56
@Sisi137 píše:
@siamka7 sexovat se muze i po ivf, kdyz uz je zahnizdeno ;) pokud nejsou komplikace.
Osobne na to nemam ani pomysleni a i mam strach.

asi tak, mám strach a ani o to nestojím, dítě je ted pro mě přednější a to jsem nymfa :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.10.13 18:48

Pridavam se na stranu ztraty libida :D… a teda prostredi uvnitr spis mluvi za trapeni a ne pohodovy sexik :) ja bych se bala, ale tak ja jsem extra kategorie s 1.5 cm cipkem, tak radsi nedrazdit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.10.13 20:44

@HARPER gratuluju k :srdce: na UTZ, jinak musím vyjádřit obdiv, jak zvládáš malou dcerku a nevolnosti, únavu atd. Já čekám první a tak tak zvládám dojet do práce a večer doma něco udělat.. jsem tak unavená, že bych jen spala :?
Trpím na vysoký tlak a tep, mám nové léky a tak mě všechno docela zmáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.10.13 20:53

@Motka ahojky, taky jsem to nedávno řešila, měla jsem malinké krvácení po sexu. Ale během dne to úplně přestalo, doktor mi řekl že se to stává :nevim: Musím říct, že nás to ale docela vystrašilo. Ale nechceme to úplně vzdát, spíše jsme už opatrnější. Ale musím říct, že na to jak jsem unavená, tak chutě jsou velké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.13 22:31

Ja jsem v 6 tt a s pritelem se take normalne milujeme, jemneji zadne rodeo,…nic neboli… obavy samozrejme mam ale prece kdyz je chlap opatrej a ja mam chut tak si rikam proc ne? Jen me tak napada jestli hrozi nejaka infekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 00:04

@Snazilka_M Já sice nekrvácela, ale bála jsem se. Nicméně jsm jela na pohotovost páč mě to npřcházlo.. Pan doktor mě zkontroloval a odešla jsem domů s fotečkou :srdce: Já si to prostě nechci odpírat, můj chlap mě hrozně rajcuje a když ho vidím něco dělat… No konec,… ten ze mě bude ještě nešťastnej :mrgreen: Jinak pan doktor říkal, že sex nhevadí, jen opravdu nejančit a opatrně se spermatem- to obsahuje něco, co podporuje děložní stahy a proto nás bolí bříško :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 00:07

@Linda RICCIONE Ono se právě doporučuje zvýšená hygiena-já si myslím, že když si ho chlap-před-umyje a neděláte anál a pak zase klasiku, tak se nic neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.10.13 07:35

Holky mě je taky furt blbě a nic mi na to nepomáhá vám něco jo? jíte třeba ty prášky renie nebo tak něco? Nejhorší je když jsem v práci všechno mi smrdí a je mi stoho fakt zle. Jen tak něco nesním. A o sexu ani nemluvím ne že bych se bála ale je mi tak blbě že na to nemám ani pomyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
27.10.13 07:51

@Petík30 Já musím zaťukat, že mi není nic. Ale někde jsem četla o zázvorovém čaji, že pomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí