Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Motka píše:
Ahoj holky, pobolívá vás taky bříško při námaze nebo po sexíku?
po sexu?
@Motka píše:
@siamka7 Jo jo… Jsem v 6.týdnu
no já nevím, ale já bych měla strach sexovat a já ani do 4 měsíce nesmím/jsem po ivf/a ani na to nemám pomyšlení a /manžel je stejně v Afgánu/,takže je mi to fuk ![]()
@siamka7 No, já pročetla všemožně věci o tějhu, ale pokud to není léařem doporučeno, tak by se nic stát nemělo. A ani se nebojím, že ych kvůli tomu měla potratit. Dřív to tak taky dělali a nepotráceli. A já právě mám chuť šílenou
Já mám zase muže doma jednou za čas a myslela jsem is, jak na něj nebudu mít chuť, ale opak je pravdou ![]()
@siamka7 sexovat se muze i po ivf, kdyz uz je zahnizdeno
pokud nejsou komplikace.
Osobne na to nemam ani pomysleni a i mam strach.
@Sisi137 Já na to taky neměla pomyšlění, dokud se mi nevrátil muž domů ![]()
Tady máte jeden z mnoha odkazů
http://xman.idnes.cz/…man-sex.aspx?…
@Sisi137 píše:
@siamka7 sexovat se muze i po ivf, kdyz uz je zahnizdenopokud nejsou komplikace.
Osobne na to nemam ani pomysleni a i mam strach.
asi tak, mám strach a ani o to nestojím, dítě je ted pro mě přednější a to jsem nymfa
![]()
Pridavam se na stranu ztraty libida
… a teda prostredi uvnitr spis mluvi za trapeni a ne pohodovy sexik
ja bych se bala, ale tak ja jsem extra kategorie s 1.5 cm cipkem, tak radsi nedrazdit ![]()
@HARPER gratuluju k
na UTZ, jinak musím vyjádřit obdiv, jak zvládáš malou dcerku a nevolnosti, únavu atd. Já čekám první a tak tak zvládám dojet do práce a večer doma něco udělat.. jsem tak unavená, že bych jen spala ![]()
Trpím na vysoký tlak a tep, mám nové léky a tak mě všechno docela zmáhá..
@Motka ahojky, taky jsem to nedávno řešila, měla jsem malinké krvácení po sexu. Ale během dne to úplně přestalo, doktor mi řekl že se to stává
Musím říct, že nás to ale docela vystrašilo. Ale nechceme to úplně vzdát, spíše jsme už opatrnější. Ale musím říct, že na to jak jsem unavená, tak chutě jsou velké ![]()
Ja jsem v 6 tt a s pritelem se take normalne milujeme, jemneji zadne rodeo,…nic neboli… obavy samozrejme mam ale prece kdyz je chlap opatrej a ja mam chut tak si rikam proc ne? Jen me tak napada jestli hrozi nejaka infekce?
@Snazilka_M Já sice nekrvácela, ale bála jsem se. Nicméně jsm jela na pohotovost páč mě to npřcházlo.. Pan doktor mě zkontroloval a odešla jsem domů s fotečkou
Já si to prostě nechci odpírat, můj chlap mě hrozně rajcuje a když ho vidím něco dělat… No konec,… ten ze mě bude ještě nešťastnej
Jinak pan doktor říkal, že sex nhevadí, jen opravdu nejančit a opatrně se spermatem- to obsahuje něco, co podporuje děložní stahy a proto nás bolí bříško ![]()
@Linda RICCIONE Ono se právě doporučuje zvýšená hygiena-já si myslím, že když si ho chlap-před-umyje a neděláte anál a pak zase klasiku, tak se nic neděje ![]()
Holky mě je taky furt blbě a nic mi na to nepomáhá vám něco jo? jíte třeba ty prášky renie nebo tak něco? Nejhorší je když jsem v práci všechno mi smrdí a je mi stoho fakt zle. Jen tak něco nesním. A o sexu ani nemluvím ne že bych se bála ale je mi tak blbě že na to nemám ani pomyšlení.
@Petík30 Já musím zaťukat, že mi není nic. Ale někde jsem četla o zázvorovém čaji, že pomáhá..