Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petík30 me pomahaji vodove nanuky hlavne vecer. Jinak me je nejlip vzdy rano potom se to behem dne zhorsuje a vecer je to nejhorsi tak si davam vecer nanuka. Ja taky na sex nemam moc chute jsem unavena a jeste mi je zle.
Tak vyzkouším i ten čaj i ten nanuk a uvidíme. Je fakt že mi třeba sem tam pomůže kokakolové lízátko ale to pomáhá jen na chvilku. Tak nevím
bych je musela jest po hrstích.
@Petík30 Našla jsem ti účinky zázvorového čaje =)
Je antibakteriální a protizánětlivý
Podporuje chuť k jídlu
Usnadňuje trávení a pomáhá proti žaludečním nevolnostem
Snižuje cestovní nevolnost
Zmírňuje nevolnost při těhotenství
Je prevencí proti chřipce a rýmě
Pomáhá mírnit potíže při chřipce a rýmě
Uklidňuje a zmírňuje bolesti hlavy
Zpomaluje některé druhy rakoviny
Příjemně voní a chutná
Pomáhá relaxovat – při přičichnutí k naříznutému oddenku vás vůně zanese až do dalekých exotických krajin
@Linda RICCIONE píše:
Ja jsem v 6 tt a s pritelem se take normalne milujeme, jemneji zadne rodeo,…nic neboli… obavy samozrejme mam ale prece kdyz je chlap opatrej a ja mam chut tak si rikam proc ne? Jen me tak napada jestli hrozi nejaka infekce?
infekce hrozí, proto se doporučuje v těhotenství použít kondom.
@Petík30 Není za co, ale kup si oúpravdu zázvor, nastrouhat a pěkně s medíkem ![]()
@Sisi137 Já včera byla u doktora… jen nmáme řádit a nejlépe sperma ven. Ptala jsem se ho, jestli máme něco dělat jinak a prý že ne, je to normální stav a k miminku se nic prý nedostane, když je tam hlenová zátka..
Ahojky děvčata, objevila jsem // ve čtvrtek 24.10., snažili jsme se 2 měsíce, máme doma skoro 5tiletou slečnu, je mi 30 let. Doufám, že se mohu přidat ![]()
@Bezinkaa Vidíš.. a já koupila zázvor =DVůbec jsem netušila, že se dá udělat jinak ![]()
Ahojky. můžu se zeptat kolikátý DPO jste objevily na TT //. měli jste před vynechanou ms nějaké příznaky těhu? taky vyhlížim // ale uvidím v ut zda dorazí. zatím nic co by značilo těhu necítím. ![]()
omlouvám se z anonym ale nechcem aby to někdo zatím věděl.