Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bezinkaa je vidět kolem 6- 8tt a někdo ho měl vidět až v 9tt. Já jdu k doktorce v úterý a to budu 7+3 takže srdíčko už uvidím
. Kdy jdeš na kontrolu ty?
@lpetra já jdu ve středu 30.10.tak se bojim bojim ať je vše ok..
@Bezinkaa neboj neboj, bude všechno v pořádku
A zvykej si, že teď už se budeš bát pořád
To je úděl matek ![]()
Ahooj Bezinkaa
čekáš první mimi?
Já byla dnes u toho dr. Tak pokud tam něco je, je to v děloze - uuuf
je to ale tak miniaturní že mi to na 100pro nemohl potvrdit, nicméně váček vidět byl a já vím že tam mimi prostě je
A při odchodu mi pogratuloval, tak snad ok..
Kdyby mě tak nepolekaly ty bolesti v podbřišku, fakt ale velké, tak bych tak brzy nešla - pokud jste ok, doporučuji jít později, stejně tam dříve nic moc neuvidí (já měla PS 19.9., ovu cca 1.10)
@iwush ahoj a děkuju… ano moje první mimi, tak jsem s toho celá vydřená.. Jsme na tom koukám podobně já měla poslední MS 18.9.
@Bezinkaa tak to máme fakt skoro stejně, snad to tady všechny dotáhnem do zdárného konce! Věřím že se bojíš a tak, já bych sama nevěřila, že u druhého mimi budu stresovat ještě víc
Navíc termín porodu bych měla mít přesně na synkovy 6.narozeniny, už jste přemýšlely nad jmény? já vůbec ale vůůůůbec nevím ani kluka ani holku.. kluk možná Robert, ale holčička, to nevím
je brzo vím, ale stejně se těm myšlenkám nemůžu ubránit ![]()
@iwush vím že je to brzo ale taky nad jmény trošku přemýšlím a vubec ale vubec nevím a navíc se vubec neschodnem s manželem a taky koukám po očárkách. no jsem prdlá…
![]()
Tak já už taky holky přemýšlela nad jménem a bude to asi Lukášek určo to bude kluk můj chlap totiž holky neumí
vím to mám už dva doma ![]()
Je tak to my resime jmena jeste nez jsem otehotnela a favority stale nemame. Ja se taky porad bojim aby bylo mimi ok tak uvidim pristi tyden na kontrole.
@Petík30 jéjé tolik chlapu doma… bych se šla zhoupnout, hihihhihih
.. no já asi taky myslím že to bude kluk, máme to v rodině… Jediný na čem se s manželem schodnem je David, tak fááákt nevím..
Bezinkaa
Jj Davida jsem taky chtěla ale můj chlap se tak jmenuje a tak jsme se shodly že se nebude jmenovat stejně jak taťka ![]()