Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
23.10.13 09:48
@lpetra píše:
@Sisi137 já jsem byla na prvním utrazvuku předminulý pátek a byl vidět jen prázdný váček a pak jsem byla minulý úterý a už tam něco bylo a teď čekám na :srdce:

a v kolikátém jsi tt? a kdy jdeš na další uzv?..joo vlastně v to úterý. :) Mě také nic není. S tím testováním opatrně, může ti vyjít test slabší a zbytečně tě to vystresne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 09:48

@nadus ahoj to já ráda jsem ale nějak mě to znejistilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 09:49

@Sisi137 dneska jsem 6+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.10.13 11:22

Dneska kontrolní ultrazvuk

@HARPER tak dneska jsem byla na kontrole, všechno v pohodě, doktor taky říkal, že špinění je docela časté, že si nemám dělat starosti. Tak jsem trošku klidnější. Určil mi 5týden, což docela odpovídá našemu snažení..
Na ULT bylo konečně něco i vidět, zatím sice jen váček 1,35cm, ale i tak jsem byla ráda
:D :D
kontrola za měsíc!! to je docela daleko.. ale pak už by mělo být určitě vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.10.13 11:25

@lpetra tak jsme na tom podobně, taky zatím jen ten váček. Zrovna jsem psala příspěvek, doktor naměřil 1,35. Na srdíčko mám ještě brzo.. ale už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 11:25

@Snazilka_M tak to velký gratulace :kytka: měsíc je fakt dlouhá doba. já jsu v úterý a pak jednou měsíčně do poradny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 11:26

@Snazilka_M jj já tam byla 5+4 a taky už jsem něco viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.10.13 11:54

@nadus S tím bříškem je to fakt různé, já ho mám už taky!!! Zatím to nechci v práci říkat a tak ho musím tajit a maskovat :think:
Je to docela náročné, kolegové jsou docela všímaví. Řekla jsem, že jsem prostě přibrala a prošlo to, ale dlouho to asi nevydrží.. ach jo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
23.10.13 11:57
@Snazilka_M píše:
@nadus S tím bříškem je to fakt různé, já ho mám už taky!!! Zatím to nechci v práci říkat a tak ho musím tajit a maskovat :think:
Je to docela náročné, kolegové jsou docela všímaví. Řekla jsem, že jsem prostě přibrala a prošlo to, ale dlouho to asi nevydrží.. ach jo.. :roll:
:DD drzim pesti, mne sefova dala rovnou homeoffice, takze si muzou jenom domyslet, ale fakt mam bricho uf… to asi vytiskla deloha tuk co byl pred ni :D ja mela brisko uz pred tehu :D..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.10.13 12:09

Ahoj holky, gratuluju všem //!!! Já je objevila teprve včera, k dr se chystám zítra, to bych měla být 6+0. Snad bude vše ok, mám docela strach… píchání v podbřišku je celkem dost intenzivní.. :? Doma už máme pětiletého klučíka. Ten se podařil hned napoprvé a i teď je to na první pokus :) tak snad… Držím palečky nám všem!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
23.10.13 13:51

@lpetra odber krve mam leidenskou mutaci a picham si injekce na redeni krve.

Jinak me taky povyrostlo bricho tedy ta spodni pneumatika, nastesti si toho jeste nikdo nevsiml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 13:53

@iwush taky držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
23.10.13 13:54

@kikina11 aha. No já jsem trochu prostorově výraznější ale hlavně jen na břiše takže to na mě nebude vidět asi dost dlouho :mrgreen: max si budou říkat že jsem zase přibrala ale těhotenské kalhoty chci nosit od prosince už kvůli teplu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
23.10.13 14:00

@Snazilka_M Jů, no vidíš, super, mám radost i za tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
23.10.13 14:01

@lpetra ja jsem taky pri tele a je pravda, ze se Stepuli to bylo videt az tak v patem mesici, a to jsem s ni pribrala jen 4kg za cele tehu. Ted uz mam 1 kg nahore a ten spodek mam vetsi, ale asi je to jen videt kdyz jsem naha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí