Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7731
22.10.13 13:42

@Krista0671 já nemám ani zvýšenou teplotu jen rýnu a kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 15:30

Ahoj holky, tak já už jsem dneska 6+5…tak si tady čtu Vaše příspěvky…tak si říkám, jestli jsem normální s tím mým sportováním 8o…je mi celkem fajn, až na to, že docela trpím nechutenstvím…říkala jsem si, že nemám důvod se zatím nějak šetřit, když je mi dobře. Sama doktorka mi řekla, že mám poslouchat své tělo. Tak stále chodím každé ráno na spinning, nebo běhat (cca 12km), odpoledne zase běhat nebo cvičit aerobic, inline…je na tom někdo podobně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.10.13 15:34

špinění

@HARPER no tak trošku jsem se uklidnila a špinění ustalo. Navíc bolesti byly v té době jen minimalni. Jenomže dneska to mam zase, špinění sice trošku menší, ale mam k tomu i bolesti, sice ne tak silné jak u MS, ale zase jsem v obavě.. :? Bolesti mam jako že až úplně dole, snad mi rozumíte, tak je mi to divné.
Zítra jsem objednaná na kontrolu, tak uvidím. Snad to nic vážného nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
22.10.13 16:39

@karamelka1502 cvičení samozřejmě můžeš, ale není vhodný sport kde jakkoliv natřásáš tělo. A aerobik to mi rovnou řekli že neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.10.13 18:14
@karamelka1502 píše:
Ahoj holky, tak já už jsem dneska 6+5…tak si tady čtu Vaše příspěvky…tak si říkám, jestli jsem normální s tím mým sportováním 8o…je mi celkem fajn, až na to, že docela trpím nechutenstvím…říkala jsem si, že nemám důvod se zatím nějak šetřit, když je mi dobře. Sama doktorka mi řekla, že mám poslouchat své tělo. Tak stále chodím každé ráno na spinning, nebo běhat (cca 12km), odpoledne zase běhat nebo cvičit aerobic, inline…je na tom někdo podobně? :lol:

jj, znam takove silence :) znama hrala hazenou ve 4tem /5 mesici, ze prej ji je dobre… dalsi znama si dala ve 4mesici turistiku 5 hodin tam a 5 hodin zpet a dalsi den ji bylo desne blbe. pak jeste hrala beach volejbal a ted jsou v 6tem mesici na Kube :D… hoooold ja uz bych 10× na jejim miste potratila… ona je v cajku :) kazda jsme jina, rid se svym pocitem, kazdopadne by sis dle dr. nemela sahnout na dno pri sportu, proste delat veci pro radost ne pro vykon.. nevim estli to pisu spravne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.10.13 21:01

@Snazilka_M No oni ty mírné bolesti v podbřišku k těhotenství prostě patří… Opravdu to nemusí nic být, já krvácela několikrát z toho jak jsem psala jednou fakt fest a nic to nebylo, ale raději k dr. určitě zajdi a šetři se, polehávej a nohy nahoru :lol: Tak držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 21:19

@karamelka1502

ja jsem velky sportovec, kazdy den od malicka jsem sportovala..a jak jsem zjistila ze jsem tehotna tak jsem se vsim prestala, nechci nic riskovat prvni tri mesice..Pak od ledna zacnu chodit na gravijogu a mimo to chodim na dlooouhe prochazky kazdy den (kolem 6 km min)…je to kazdyho rozhodnuti :dance: ja se sportem zacnu zas po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 21:20

Holky

dneska mi volali z nemocnice, jsem na rizikovem (kvuli me zdravotni anamneze, vloni jsem potratila kvuli infekci v ledvine) a 13.11 v 11 h mam uprvne prvni ultrazvuk :srdce: :srdce: :srdce: zitra zacinam 6 tyden…

jak se mate dneska vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
22.10.13 21:29

@Linda RICCIONE Ahoooj, t @Linda RICCIONE ak to máme ultrazvuk stejně =) tedy já až 14.11 =)a pověz, kdy jsi měla poslední ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
22.10.13 21:34

Ahoj holky, dnes jsem 6+1 a už je mi tak špatně, že to cítím úplně v krku. Sice přes den jím, piju těhu čaj ale ta nevolnost je strašná, to samé jsem měla u prvního těhu…jak je vám všem tady? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 21:38

@Motka

ja mela posledni MS 20 zari :srdce: a kdy jdes na ty krevni testy co se delaji v 1 trimestru? Ja 31.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 21:39

@mamina85

ahojkyyy

ja jsem zitra 5+0 ale je mi docela dobre, jen mam porad hlad. Rano trpim nechutenstvim ale jinak je mi dobre :o) zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
22.10.13 21:45

@Linda RICCIONE teda tak to ti závidím, že je ti mimo rána dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
22.10.13 21:45

@Linda RICCIONE tak já na to všechno jdu až toho 14.11. a ms jsem měla 13.9., si říkám, že je to nějak za dlouho, ale asi každý má jiný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 22:20

@Motka

aha..No kazdy lekar to ma jinak asi. Ja jdu na prvni krevni testy v 1 trimestru 31.10 a s temi vysledkami mam prijit rovnou.. Tobe ty testy nenechali delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí