Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Náš dospělák to teda ještě neví
ale poslední dobou říkal že chce bráchu
no ale asi si myslí že se narodí stejně starý brácha nebo ségra na hraní a stavění lega
Myslím, že sourozence potřebuje jako sůl.
Budou mít teda sakra velký věkový rozdíl ale snad to bude OK
![]()
@pink3 chvilku to bude nudne miminko ale pak i na lego příjde ![]()
Ahoj holky, dneska mi v praci nesel dotedka net, tak pisu az tedka.
U nas to bude taky zajimave, synovi je skoro 5 let a myslim, ze bude docela zarlit…tak z toho mam trosku strach, ale snad to zvladnem…
@pink3 píše:
Holky, stále tomu ještě nemůžu uvěřitmáme doma kluka 9 let a už jsem nějak přestávala doufat…Jinak břicho mám jak v 5 měsíci
a strašně mě bolí prsa
Všem moc gratuluju k //!!!
tak to ja cekam sve prvni, ale k tomu brichu 5mesic a prsum se hlasim!!! taky tak ![]()
@terez.ka80 píše:
Ahoj holky, dneska mi v praci nesel dotedka net, tak pisu az tedka.U nas to bude taky zajimave, synovi je skoro 5 let a myslim, ze bude docela zarlit…tak z toho mam trosku strach, ale snad to zvladnem…
segre se dcerka narodila ted a maly ma 4 roky
taky se bala, ze bude zarlit, ale na prekvapeni vsech je strasne zlaty a hodny
Ahoj, tak dneska jsem byla na té kontrole…
pan doktor mi sdělil, že je to na dobré cestě..
sliznice vysoká.. zároveň vyloučil mimoděložní těhu, nechal mi vzít krev a v pondělí mám volat na výsledky…
jo, a prý se mám chovat jako těhotná…
![]()
@Kamča09 ahojky,kolikátý jsi týden? já cca 4+2 a k dr se zatím neženu ![]()
@mamina85 To mi nikdo neřekl..
já jsem tam musela na kontrolu, tak jsem to vzala při jednom. Minulý týden mě pořád bolelo břicho, tak jsem nechtěla nic podcenit… A vyšlo z toho tohle… ![]()
@mamina85 V pondělí budu vědět víc..
každopádně se asi do toho pondělka zblázním… ![]()
@mamina85 Tak jsem zkusila tu kalkulačku..
vyhodilo mi to 3+4. ![]()
@Kamča09 tak to jsi o pár dní s tzěhu mladší než já…hlavně aby bylo vše ok a mimi byly v pořádku ![]()