Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No už je to dávno co jsem byla těhu, ale už se znova moc těším ![]()
@mamina85 Já mám jen hrozný strach, že se něco pokazí. Dneska se mi o tom už i zdálo. Pořád se bojím a bát se asi budu celou dobu
I tím, že mám ten čípek poloviční, tak se bojím, že to prostě nezvládne. Ten strach je hrozný ![]()
@carnation já se taky teď bojím, teď v červnu jsem byla na revizi, začala jsem krvácet a o mimi přišla, snad už bude vše dobré ![]()
@mamina85 Tak to taky držím pěstičky, ať je vše v pořádku
A kdy jdeš k dr.? Nebo už jsi byla?
@carnation u dr jsem nebyla, chci počkat ještě tak nevím no
Ale na konci ledna mi končí rodičák, tak doufám, že mi dá neschopenku a nepožene mě do práce ![]()
@mamina85 Tak pokud je to rozumný doktor, tak by neměl dělat problémy, ne? Já chci právě zůstat v práci co nejdéle to půjde, ale obávám se, že mě dr. pošle okamžitě na neschopenku
Už teď jsem seděla doma 5 měsíců na 60%, před tím jsem byla 2 měsíce na neschopence kvůli té operace a teď by mě už asi kleplo. Chci být ještě chvíli mezi lidmi ![]()
@carnation no já jsem se z rodného města odstěhovala, takže práci mám cca 150km daleko, tak snad bude dr rozumná a nechá mě doma
Jé, tak to je hodně blbé. Ale co já vím, tak těhu většinou nedělají problémy, spíše naopak.
@carnation jen by mě zajímalo, jak budou vycházky od nového roku. U Kubíka jsem měla neomezeně a teď prý jsou 2 a 2 hodiny ![]()
@mamina85 Když jsem byla v lednu na nemocenské, tak byly 4 hodiny a mohla jsem si je rozvrstvit jak chtěla. Vyloženě se mě sestra zeptala. Máte 4 hodiny, jak chcete vycházky. Někde se prý ale neptají a rovnou něco napíšou.