Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katka90, me to naopak prijde jako idealni vek na dite
Nejvetsi sance na to mit zdrave dite, bezproblemove tehotenstvi, vic energie na nocni vstavani k mimcu atd. ![]()
@nadus měla jsem potrat jednou a hlavně žádný těhotenství jsem neměla procházku růžovým sadem. samí špinění, krvácení.
@mauska píše:
cviceni ani predporodni kurzy delat nehodlam, chodim na plny uvazek do prace a ty nasi dva caparti k tomu, takze budu i tak vyflusana jak bejk
prvni porod trval od pondeli do patku, druhy „jen“ 25 hodin, tesim se na treti, delsi uz byt nemuze
vekove jsem celkem prumer (32), nekrvacim a moc nebleju (zatim)
Vsem gratuluju k srdickum a kontrolam, ja se chystam az tam bude fakt neco videt, tzn. tak za 3 tydny
od pondeli do patku??? to se da? nestras
nebo muzes to popsat proc te nechali takto trapit?
@Katka90 píše:
No ja se obavam odsuzovani ze jsem mlada..
hehe blbost, ja jsem prvorodicka, protoze jsem hold opravdu mela smulu na chlapy, resp. ten muj se nekde toulal a nasli jsme se az ve 32…
vubec nejsi mlada, jses akorat
![]()
Já měla první dítě ve 22 letech. no a dneska jsem mladá matka pubertáka. Teda proti tomu, kdy dneska začínaj. Dneska mu je 15 a aspoň vím co se nosí a nakoupený hadry nekouká jak blázen. No ty samí hadry kupuju i tatínkovi
a jinak mě je 36. Taky žádná mladice. Ale mě je to jedno. Každý věk má něco pěknýho.
@Katka90 Mě bude 23 za 16 dní
Odsuzovat tě bud vždycky někdo-ať jsi mladá, starší, boéhatá, chudá… Hlavní je, jak to cítíš ty. Mě se třea radost mísí se strachem..
Jednou se raduju, pak se bojím… Ale ono to nění o věku…
@nadus, mno, da
Honzik byl v posterior pozici (oblicejem nahoru), takze porod postupoval hooodne pomalu. Nezijem v CR a tady se na nejaky urychlovani porodu moc nehraje, vse prirozene, atd, s cimz problem nemam, ale bylo to extremne dlouhy, to jako jo ![]()
@Motka ahoj ano taky se mi to mísí a asi proto nad tim premyslim a bojim se priznat ty chvilky kdy mam strach.. ![]()
Holky jsme tu mladý všichni!! mě je 31… a taky čekáme první a manželovi bude v prosinci 36