Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak s tim spankem se pridavam. Taky spim na prd okolo treti se vzbudim a do rana spim nespim. Me uz brisko povyrostlo, ale zatim spim na brichu. S malou jsem taky spavala snad do 4 mesice na brise. Zitra jdu na odbery a mam byt na lacno tak to bude boj pac hladovy mi je hur nez najedene.
Dobre ranko damy:):):)
tak zase v pracovnim procesu.ale nejak mi to nedela dobre.uz abych byla u dr. a sla na rizikac…
Dobre ranko, taky jsem si rikala, ze nepracovat sice znamena mit min penez, ale ta pohodicka za to… ![]()
Ahoj, nu mě je každý den hůř. Včera jsem měla žaludek tak na vodě, že jsem nemohla ani usnout. Dokonce ani Cola nepomohla. Spíš naopak. Skoro jsem si až přála se
kdyby se mi ulevilo. A ráno to bylo ještě horší. Taky půjdu na rizikáč, pokud bude ve čtvrtek vše o. k. Jednak mám smlouvu na dobu určitou a jednak pracuju s lidma a ne všichni úplně voní, navíc ty nervy s nima. Jenže i tak budu muset vydržet do konce měsíce. Slíbila jsem to zaměstnavateli.
Tak jsem volala na výsledky z krve a sestřička řekla, že hodnoty vyšly krásně. Že by mělo být vše o. k. Musím říct, že se hned cítím o 100 % líp, ale zvracela bych furt ![]()
Ahoj holky.
Čekáme první mimi. Jsem v 8 týdnu a na ultrazvuk jdu až za týden. Poslední 2 týdny jsem měla žaludek na vodě a v noci jsem nemohla spát. Poslední 2 dny je mi dobře a i dobře spím. Mám z toho divný pocit, že se vše tak najednou uklidnilo.
Nemáte s tím nekterá zkušenosti?
Ahoj, to nic být nemusí. Nevolnosti přicházejí stejně rychle jako se objevují. Já při druhém těhu zvracela každý den až do 8.týdne a pak ze dne na den nic. Jen prsa mi pořád rostla. Takže možná sis jen zvykla na nárůst hormonů. Rozhodně buď v klidu. ![]()
Ahoj,
měřím si bazální teplotu a mám vždy 36,8, občas 36,9 nebo 36,7. Jsem 39den těhu a dnes ráno jsem naměřila pouze 36,5. Hrozně se bojím, že příjdu o mimčo… Máte někdo zkušenosti? ![]()
@beruska88 zaskoc si na krev, at jsi klidnejsi ![]()
spani na brise mimcu nevadi, pokud to nevadi mamce, ja v prvnim tehu spala na brise jeste ve 30tydnu, ted si to zatim taky uzivam, spani na boku je pro me vzdycky hrozny utrpeni (bolave kycle) ![]()
nevim, kdo zakladal diskuzi, ale nechteli byste se presunout do uzavrene diskuze?
Příspěvek upraven 05.11.13 v 15:37
Zdravím všechny,
minulý týden mi vyšel pozitivní test Clearblue, o dva dny později další taky pozitivní
Měla jsem strašnou radost a mám, partner taky - bylo to plánované a pár měsíců jsme se snažli. Dle výpočtu podle poslední ms bych měla být cca v 6tt. Potvrzené od doktora to ještě nemám, žiju ve Francii a nevím, jak to tu chodí, zatím jsem tu u lékaře nebyla ( klepu na dřevo ), ale dneska budeme s přítelem obvolávat. Prý se tady napřed musí k obvoďákovi, ten tě pošle na odběry a tim pak teprve na gyndu. Jak to chodí v Čechách nevím, ale pokud vim tak se obvoďák neřeší.
Takže začínám být trochu vystresovaná
Jednak nevim, co mě tu čeká, za druhé na mě dolehl strach o malé ( vím, že mi nikdo nemůže zaručit, zda je všechno v pořádku a lepší na to vůbec nemyslet ale začala jsem blbnout a přečetla pár článků o spontánních potratech a zamlklých těhotenstvích ), nevim jestli mám pak dát ještě jeden test než půjdu k Dr. ( zvou tak kolem 8tt což by mělo být cca za 14 dní ), nebo jestli měřit bazálku ( mám pořád vyšší kolem 37 ), zda se drží nahoře.
Taky mě pobolívá břicho, ale to jsem se dočetla, že je normální, jak se děloha roztahuje, není to nijak velká bolest. Poránu už mi začíná být trochu špatně, ale nic drastického zatím ![]()
Hrozně moc si to chci užívat a těšit se, ale nemůžu se zbavit i těch obav, nespim dobře - přesně jak píše výše Kikina11, budim se brzy a pak už nezaberu, naopak odpoledne se mi klíží oči.
Budu ráda, když sem napíšete další postřehy z raného těhu, potřebuju se vykecat
Jinak všem přeji pěkný den a ať bříška pěkně rostou! ![]()
@beruška88 píše:
Ahoj,
měřím si bazální teplotu a mám vždy 36,8, občas 36,9 nebo 36,7. Jsem 39den těhu a dnes ráno jsem naměřila pouze 36,5. Hrozně se bojím, že příjdu o mimčo… Máte někdo zkušenosti?
BT už neměř, jen se budeš stresovat, mysli na fazolku, potřebuje klid a pohodu, já ji měřila do potvrzení těhu a pak lítala nahoru dolů, asi to dělají ty hormony, držím pěstičky ať jste ok,
Nu, jinak, jedu domu z prace. vzdala jsem to. dneska na to nemam silu. a nemusim jet na doraz, abych pak nekde nechala auto v prikopu…
Dneska je mi nejak vic blivno nez obvykle. Holky nestresujte stejne nic neovlivnite. Ja se taky boji zvlaste kdyz uz jsem si tim prosla, ale jak mi rika manza stejne nic neovlivnim.
@kikina11 jojo, mas pravdu.chce to snazit se bejt v klidu a pohode a pak to bude urco ok