Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
3.11.13 21:19
@chico14 píše:
no prave, pritula mi ted vecer mazal krk a jak jsem si lehla na bricho, tak rikal..bacha at nezalehnes bublinu :-D :-D a smal se…
ja se celou noc prevaluju z polohy na polohu, vetsinou levej a pravej bok a kdyz jsem uz otlacena uplne, tak na chvili na ty zada.. ale nic moc.. a pak prijde 3:43 hod a pink..jsem vzhuru a uz neusnu:-)))

tak tohle jsem ze zacatku mivala take…!! a ja co jsem v klidu tahala i 12hodinovky spanku jsem usla tak v 11 a vstala kolem 3.30… ted uz je to lepsi :) ale stejne tak dva krat za noc jdu curat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
3.11.13 21:20
@HARPER píše:
@nadus O těch bolestech v kříži mi ani nemluv, spaní pro mě začíná být utrpením, ale já mám problémy se zády od děctví… No první těh. jsem jakžtakž zvládla, ale asi 3× mě chytl takový záchvat od páteře, že se mi i špatně dýchalo, no bolestí jsem málem lezla po zdi…

ou ou ou, to ti verim, a nejhorsi je, ze si nemuzes poradne ulevit.. prasky nic, masaze nic… :( manza ma takovou decku na elektrinu, suche teplo, to mu fakt zabira, ja to pouzivala, kdyz jsem mela bolestivou menstruaci, dobra vec, muzu doporucit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.11.13 21:28

@nadus tak s tím cvičením před spánkem jsem se od srdce fakt zasmála. já mám to samé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.11.13 21:31

Jinak jsem přečetla miliony diskusí. Ohledně co by mělo být, co by nemělo být, jak to je po mimoděložním a tak. a řekla jsem si, že to číst nebude. Se mi o tom i zdálo, že mě bolí břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.11.13 21:40

Taky se mi v noci špatně spí, vzbudím se a neusnu 2 h, pak jsem přes den unavená, tuhle neděli jsem skoro celou prospala, spím na pravé straně, zdají se mi podivné živé sny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
3.11.13 21:42
@hajánek76 píše:
zdají se mi podivné živé sny :think:

tak o snech ani radsi nemluvim..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
3.11.13 21:43

@hajánek76 já nemůžu usnout večer, pak brzy ráno vstávám. v noci na záchod. a pak jsem jak zmlácený pes. já měla dneska takový sen, že nevim jestli se mi tozdálo a nebo jsem byla vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
3.11.13 21:46

@Janule34 jsem rada, ze nejsem sama, jsem si rikala, ze uz asi blaznim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 21:47

Taky se porad otaciiiiim a spim na boku, na brise to nejde ani kvuli prsum :mrgreen: a zacinam se budit kolem 6 h rano na zachod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.11.13 21:48

Tak to jsem ráda, že nás to má víc :hug: to bude hormony :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.11.13 21:50

@Linda RICCIONE prsa mám podložené polštářkem, jinak bolí, už mám malé všechny podprsenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 22:02

@hajánek76

Presne. No me uz take nejsou me podprsenky, v noci spimve sportovnich a jinak jsem si uz nakoupila nove pohodlne od Playtaxu :o) to o nich ani nevis :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.11.13 22:06

@Linda RICCIONE já spím nahá, mě by oblečení tlačilo :mrgreen: ale pak na kojení si budu muset zvyknout spát v prádle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 22:17

@hajánek76

Ja mam normalni velikost 75-C a ted mam 75-E - naha bych se nevyspala vubec :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.11.13 22:22

Ahoj holky.

Čekáme první mimi. Jsem v 8 týdnu a na ultrazvuk jdu až za týden. Poslední 2 týdny jsem měla žaludek na vodě a v noci jsem nemohla spát. Poslední 2 dny je mi dobře a i dobře spím. Mám z toho divný pocit, že se vše tak najednou uklidnilo.
Nemáte s tím nekterá zkušenosti?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí