Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 píše:
no prave, pritula mi ted vecer mazal krk a jak jsem si lehla na bricho, tak rikal..bacha at nezalehnes bublinu![]()
a smal se…
ja se celou noc prevaluju z polohy na polohu, vetsinou levej a pravej bok a kdyz jsem uz otlacena uplne, tak na chvili na ty zada.. ale nic moc.. a pak prijde 3:43 hod a pink..jsem vzhuru a uz neusnu:-)))
tak tohle jsem ze zacatku mivala take…!! a ja co jsem v klidu tahala i 12hodinovky spanku jsem usla tak v 11 a vstala kolem 3.30… ted uz je to lepsi
ale stejne tak dva krat za noc jdu curat..
@HARPER píše:
@nadus O těch bolestech v kříži mi ani nemluv, spaní pro mě začíná být utrpením, ale já mám problémy se zády od děctví… No první těh. jsem jakžtakž zvládla, ale asi 3× mě chytl takový záchvat od páteře, že se mi i špatně dýchalo, no bolestí jsem málem lezla po zdi…
ou ou ou, to ti verim, a nejhorsi je, ze si nemuzes poradne ulevit.. prasky nic, masaze nic…
manza ma takovou decku na elektrinu, suche teplo, to mu fakt zabira, ja to pouzivala, kdyz jsem mela bolestivou menstruaci, dobra vec, muzu doporucit!
@nadus tak s tím cvičením před spánkem jsem se od srdce fakt zasmála. já mám to samé ![]()
Jinak jsem přečetla miliony diskusí. Ohledně co by mělo být, co by nemělo být, jak to je po mimoděložním a tak. a řekla jsem si, že to číst nebude. Se mi o tom i zdálo, že mě bolí břicho
Taky se mi v noci špatně spí, vzbudím se a neusnu 2 h, pak jsem přes den unavená, tuhle neděli jsem skoro celou prospala, spím na pravé straně, zdají se mi podivné živé sny ![]()
@hajánek76 píše:
zdají se mi podivné živé sny
tak o snech ani radsi nemluvim..:-(
@hajánek76 já nemůžu usnout večer, pak brzy ráno vstávám. v noci na záchod. a pak jsem jak zmlácený pes. já měla dneska takový sen, že nevim jestli se mi tozdálo a nebo jsem byla vzhůru
@Janule34 jsem rada, ze nejsem sama, jsem si rikala, ze uz asi blaznim…
Taky se porad otaciiiiim a spim na boku, na brise to nejde ani kvuli prsum
a zacinam se budit kolem 6 h rano na zachod…
@Linda RICCIONE prsa mám podložené polštářkem, jinak bolí, už mám malé všechny podprsenky ![]()
@hajánek76
Presne. No me uz take nejsou me podprsenky, v noci spimve sportovnich a jinak jsem si uz nakoupila nove pohodlne od Playtaxu
) to o nich ani nevis ![]()
@Linda RICCIONE já spím nahá, mě by oblečení tlačilo
ale pak na kojení si budu muset zvyknout spát v prádle ![]()
@hajánek76
Ja mam normalni velikost 75-C a ted mam 75-E - naha bych se nevyspala vubec ![]()
Ahoj holky.
Čekáme první mimi. Jsem v 8 týdnu a na ultrazvuk jdu až za týden. Poslední 2 týdny jsem měla žaludek na vodě a v noci jsem nemohla spát. Poslední 2 dny je mi dobře a i dobře spím. Mám z toho divný pocit, že se vše tak najednou uklidnilo.
Nemáte s tím nekterá zkušenosti?
Děkuji