Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
4.11.13 17:36
@hajánek76 píše:
@chico14 já se chtěla právě objednat jen na krev, na utz později, ale prý krev neberou a rovnou utz :roll: krev jsem si nechala vzít jako samoplátce :pankac: když dr na tom musí šetřit :think: mě těch pár korun chybět nebude ;)

noo, tak ja to mam to samy.. jsem volala, kdy mam prijit na krev a ze prej mi ji brat nebudou, ze rovnou udelaji utz, takze stejny jak ty. pak neco pocitala a rekla mi tenhle patek.. tak snad vi, co dela… a ze krev by mi vzali, kdyby tam neco nebylo v poradku bo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.13 17:43

Ahoj holky:-) tak jsem začala ve čtvrtek 9 týden, je mi stále blbě…8o neustále pocit na zvracení, ale nezvracim… 8o…co mi pomáhá na ty nevonosti je sportování venku, tak chodím obden běhat(šnečí tempo)…jste některá vegetariánka?. Já jím jen ryby ( v minulosti 1-2 lrát týdně)…a na ty nemám teď absoluně chuť. Tak se snažím ty bílkoviny nahnat jinde…Moc do sebe necchi cpát potravinové doplňky…jediné na co mám chuť je moje oblíbené suschi s lososem a to teď nemůžu, kvůli té syrové rybě…ach jooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 17:50

@karamelka1502 : caukii, tyjo… sushi bych si taky dala. ted se mi uplne sbihaji sliny:-)))))) ja jsem zase masovej typ a v podstate maso ted nemuzu ani videt.. jen kazdej vecer snim 5 volskej vok… a zapiju to dzusem… jinak mam spis nechut k cemukoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.11.13 17:54

Holky když mluvíte o jídle…já včera snědla 6 menších chlebů ve vajíčku opečených :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
4.11.13 17:55

Holky tak já sushi nikdy neměla ale taky bych to někdy ráda ochutnala. Ale je fakt že ted taky hodně věcí jen tak nesním mám ze všeho nechuť a všechno mi smrdí. žaludek furt na vodě, ale nezvracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:02

@Petík30 : ja sushi zboznuju, je teda pravda, ze nevim, jak by mi ted chutnalo, ale chut by byla.. ja u nej mam rada vsechny dochucovadla, ale asi nejvic ruzovej zazvor.. kterej bysme ted asi stejne nemely moc jist.. takze si necham zajit chut. ale az budes moct.. nekdy za cas, urco to ochutnej. ja si ho driv koupila na domu a u tv jsem pomalu vychutnavala. pak jsem ho zkousela delat i doma.. ale vetsinou se mi nepovede rejze a je po srande..:-( jinak na tom ale nic neni…
me veci zatim nesmrdi, ale citim kde co… pritel mi rika, ze muzu jit delat cmuchaciho psa na letiste:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:04

@mamina85: 6 chlebu??? tyjo.. ja do sebe za poslednich necelych 14 nacpala max. ty volsky voka ve vetsim mnozstvi - a to jen proto, ze si bublina asi rekla:-D jinak vse tak zobnu, ukousnu a uz nemam chut a je mi na :poblion: je to snad horsi pocit, nez kdyby clovek sel vrhnout, tak se ti ulevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.11.13 18:07

@chico14 no velký chleby to nebyly, takový ty menší chlebíky semínkový :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.11.13 18:08

Teda to :srdce: ti závidím. A moc přeju. Doufám, že mě čeká ve čtvrtek totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:12
@mamina85 píše:
@chico14 no velký chleby to nebyly, takový ty menší chlebíky semínkový :potlesk:

nu ja to nemyslela nijak zle, jist se musi, pac mrnata maj taky hlad:-D ja jen, ze pri predstave, ze byc hse najedla jako driv.. tak je mi blivno.. tak bud rada, ze mas chut se najist:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.11.13 18:12
@kikina11 píše:
@Petík30 gratuluju ke srdicko

jo jo me kontrola taky uklidni na den dva a pak zas zacnu premyslet zda je vse ok.

Holky poradte co s pitim, piju malo, protoze se mi s predstavy piti zveda zaludek a uz nevim co pit, pac je mi ze vseho na blinkani.

Mě dr. v prvním těhu doporučil Colu, ale tu pravou, ledově vychlazenou a nesmí být light. Zklidňuje žaludek. A fakt pomáhá. Takže bych vypila sklenici coly a na to sklenici studený vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 18:14

Ahoj holky, tak jsem dnes ráno poprvé zažila těhotensou nevolnost :mrgreen: Jeli jsme hodinu autem a já furt jen říkala, že asi budu blinkat-otvírala okýnko, abych byla na vzduchu a lokala Coca-Colu :mrgreen: A nechci to zažívat, nelíbí se mi to :mrgreen: Jinak jsem si dnes pořídila krásný světřík až nad kolena a vezmu si jej na ultrazvuk za 10dní a vypadá to, že i muž to stihne z práce :hug: Samotné se mi ani trochu nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.11.13 18:19

Na piti je dobrej zazvorovej caj, zklidnuje zaludek, na nevolnosti je fakt super. Cola taky zklidnuje, normalne ji nepiju vubec, ale v tehotenstvi ji nikdy neni dost :lol:
ja jsem rada, ze tu nemusim podstupovat hlavne vnitrni vysetreni, kdysi jsem byla tehotna, zrovna jsem byla v CR, tak jsem si zasla k me gynekolozce a po vnitrnim vysetreni a utz jsem akorat zacala spinit a do dvou dnu bylo po vsem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:22

Holky, ja myslela, ze coca cola se v tehu nesmi pit… bo se mysli jako ve velkym mnozstvi…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:22

@Motka: budme optimistky… a bude hur:-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie