Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
4.11.13 18:23

@mauska: ty jo:-( tak to je pekne blba zkusenost… asi by me nenapadlo, ze se neco takovyho muze stat… ale jak je videt.. je:-( clovek by rekl, ze doktori vi, co si muzou a nemuzou dovolit delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
4.11.13 18:24

Ahoj holky, tak mě je dnes teda pořádně zle a do toho mě šíleně bolí hlava :( na jídlo nemám vůbec chuť a když už mám teda hlad, tak vždycky na něco konkrétního a ze všeho ostatního bych se poblila :D jinak cesta autem teda taky nic moc a to jsme jeli vždycky krátké vzdálenosti. Jinak teda ještě chodím do práce což je teda děs, protože už to tam nedávám. Ve středu jdu k doktorovi, tak si nechám napsat neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 18:29

@Motka juuu jakej svetřík… já ho chci vidět.. taky scháním… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: hoď nám ho sem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.11.13 18:31

@chico14, v tehotenstvi muzes v primerene mire vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:32
@Bezinkaa píše:
@Motka juuu jakej svetřík… já ho chci vidět.. taky scháním… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: hoď nám ho sem:)

ja si dnes privezla bezva dziny od svagrovy - tahotensky, krasnej strih presne na tu moji prdku a ten balvnenej mekouckej pac na brisko parada - pac mi normalni dziny neskutecne vadi a jsou neprijemny pres bricho a podbrisek. a svetrik by se taky hodil:-)) ukaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
4.11.13 18:34

Jooo uka, no já mám poděděný od ségry těhu lacláče, a svetřík na to právě potřebuju :potlesk: :potlesk: tak motka šup šup :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 18:48

Holky mate nektera z vas doma myci linku od bricha po kotniky zadarmo jako ja??? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
nase fenka me porad neustale lize…nohy, chodidla, stehna…pak i brisko… no neskutecny… :-D jak to asi citi…
ji teda jako porad vysvetluju, ze se stejne pujdu osprsit.. a ono je to furt plat prtny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
4.11.13 18:49

@chico14 super komfort :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
4.11.13 18:53

@chico14 jj psi to cítí, my máme jorkšíra a furt je u mě :mrgreen: to samé bylo při prvním těhotenství… No, ale kupodivu po porodu se už ke mě neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
4.11.13 18:56

@chico14 Tak tak :mrgreen: A jinak, kola ti srovná žaludek… Lepší loknout si Coly než kouřit-to je třeba můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
4.11.13 19:09

@HARPER : tak my mame jeste jednoho staryho dedecka jezevce a ten uz u me taky stepuje:-D preitel se tu tomu smeje a rikal, jestli si ma taky prede me lehnout jak ti dva:-D pac je mi ted strasne blbe… asi poslu pritulu pro colu na benzinu:-D jak je to v ty reklame na platebku

@Motka: kourit?? bych se poblila… :poblion: fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.11.13 19:24

Coca cola nevadí ani pepsi. Akorát asi by to nemělo být po litrech, kvůli cukru. Ale zas, když člověk pořádně nic nejí… ;) A jak to máte s hormonama. Já jsem tuhle koukala na nějakej film -zápisník jedné lásky- nebo tak nějak, anglicky Notebook a musím říct, že takhle jsem neřvala od pohřbu mojí tety. A nešlo to zastavit. Přitom já na tohle vůbec netrpím :lol: Psi to asi fakt cítí, po mně dneska skákala naše fenka jako blázen. Jakoby mě týden neviděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 19:25

Ahoj holky, co se týče coly, tak od tý doby co jsem těhotná, tak na ní mám asi závislost. To samí jsem měla u holky. Jinak jsem dneska asi 5+2 a bolelo mě břicho, tak jsem jela na pohotovost. Podle mého trošku nervičky. A je tam váček a hlavně je tam kd emá být. juj mě tekly slzy. Za dva roky úspěch po mým potratu a mimod. těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.11.13 19:27

Jinak já jsem třeba v předchozích dvou těhu měla příšernou chuť na pivo a to ho normálně nepiju. A Dr mi ho povolil, jen jedno malý denně. Že prý to není nic proti ničemu. ;) Nu a obě holky jsou zdraví a krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
4.11.13 19:28

@anndrra sklenička piva neublíží. Já si dala včera trošku toho ovocnýho. Birel, ten byl tak dobrý. A to já pivo nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí