Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katka90 me bolelo v krku a kloktala jsem vincentku, popripade muzes cucat septisan, ten muzou i tehule.
Ja jdu 20.11. Tak se tesim pac to bude ten screening tak doufam, ze bude mimi ok. Jinak ja uz mam zvetsene brisko, ale jeste jsem nepribrala, ale dnes mi bylo dobre tak jsem stlaskala kde co.
Tak jsem se děvčata dozvěděla, že dvě čárky v říjnu objevila i moje spolužačka-je jí 16…
Ahoj holky, vy jste teda kecalky
vítám nově příchozí… Koukám, že jste řešili, že jste sami doma, tak já se přidávám do klubu, chlap odchází po desáté a chodí domů v noci, takže jsem na malou celý den sama, takže celkem záhul, no a to máme ještě psa… Zítra jdu na Gyn., tak snad taky dostanu fotku, jdu už vlastně na třetí UTZ, tak snad ted bude ta viditelnost lepší… No jsem zvědavá, taky asi dostanu žádanku na ten screening, tak na ten se těším nejvíc, v Gennetu mají ty UTZ uplně o něčem jiném… ![]()
@Bezinkaa né, já to mám blíž do Liberce, tam je taky gennet, byla jsem tam i při prvním těhotenství, malou máme díky nim po IVF…
@kikina11 a to jsem si myslela ze jsem jedina ktere se tak brzo nafouklo brisko
uz sem si myslela ze jsme divna
taky vyuzivam kazdeho dne kdyz je mi chvilku dobre abych se natapala vseho mozneho, zatim u me nejvic jedou nanuci ![]()
Jsem měla takovou chut na čokoládu. a žaludek mám jak po chlastu
a já nepilaa přísahám ![]()
@Ivuša.Nen píše:
@chico14 akvaristka?
taaak, se omluvvuju, ze reaguju az ted:-) jsem pred chvilkou skoncila s upravou..
no akvaristka.. zacatecnik.. ale je to krasny kino, lepsi jak tv. jen se ucim za pochodu, takze todle je moje vlastne uz 4. prestavba… druha u vetsiho akva a predtim 2× u mensiho… ale bavi me to.. je to takova alchymie
@chico14 jo jo, my kdyz sme meli akvarko vedle tv tak sem cucela vic na akva a tv jen poslouchala. to my uz akvaristikujem dlouho jen muj vzdy koupi nejakou mrchu rybicku co nam vsechny ostatni sezere, tak uz dostal zakaz.