Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janule34 jinak ti preju, at ti to do kontroly rychle utece a bude tu dalsi fotecka zdraveho mrnete ![]()
@chico14 no jasný, že chceme. můžu aspoň srovnat jestli jsem tam měla to samé ![]()
To s tou 16ti letou spoluzackou mi pripomina ordinaci
doufam ze se taky nektera divate a ne jen ja ![]()
@Janule34 me to prijde strasne mini.hih…coz teda je..ale uz to bude jen vetsi.mam to v 5+4 tys mela kolik?
@Janule34 jeee… to se mas, ja bych taky furt spala, ale nemuzu se donutit jit spat pred pulnoci a mala mi dela budicek rano a prez den skoro nespi… jo kdyz sem cekala ji…to sem sla spat o pulnoci a vstavala v 11 a jeste kolem 5 odpoledne sme chodila si lehnout
@Ivuša.Nen jj.kouksm.ne,teda uplne pravidelne, ale ono si to domyslis…no jako v 16 to musi bejt zajimavy…ale v dbesni dobe moznosti ochran vseho druhu to nechapu…
@Motka píše:
@kikina11 já měla křeč minulý týden třikrát v jednom dni, ale vždycky pomhlo, když jsem se natáhla, tak doufám, že si tam prcek jen stěhoval nábytek
@Ivuša.Nen Prosím tě, já si rozšiřuju obzory na umělecké, za 11 dní mi bude 23 ![]()
Teda…fuj…sedim s tchanem v aute, a asi brzy vrhnu…ma silenou kolinskou a smrdi to vzdycky po celym baraku…ale ted to je strasny ![]()
@Ivuša.Nen To víš, že taky občas koukám, jako kulisa dobré
No prý její přítel bude na mateřské, ona porodfí, on se bude starat…
@chico14 Tchýně má taky perfekt odéééér, s tím zas bojuju já… Ják říkám,,Vůni tchýně, cítím až v komíně´´ Přebrat si to můžete jak je libo ![]()
@Motka a priteli je kolik? pn nevydelava? ze bude doma.?a ona co?
@chico14 no jo…kazdy ma na to jiny nazor…holciny…co nemohou mit dite by rekli, at to nikdy nedava pryc… ze lepsi brzo nez vubec… jiny zas at to da pryc at si „nekazi zivot“, je to tezky…snad ji jen prat at toho rozhodnuti, at udela jakekoliv, nikdy nelituje ![]()