Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 Tak já se nebavím s mámou právě kvůli otci..
Holt maminku a tatínka v pravém smyslu nemám a o to víc je úpro mě důležitější, aby tohle moje miminko mělo
Reakce lidí mě blízkých byla ale super, ještě když jsem začala tím, že mám vybraný zásnubák a shcyluje se k zásnubám, pak jsem na kámošku vytasila testy a hned po tom obrázek z utz
Chudák málem omdlela ![]()
Neřekl, jen že o 2 týdny mladší. Poslední MS jsem měla 18/9. Je tam černá bublina a prý náznak žloutkového váčku. Minulý týden tam byla mini bublinka. Při obou řekli o 2 týdny mladší, ale vyrostlo to.
@Amber takze ciste teoreticky si v 7tt, ale to je pocitano od toho 18.9… ale klidne to posunute byt muze.ja sem ted na kontrole byla podle menstruace 10+1…ale podle UZ presne 9+1.. ale byla sem tam na kontrole uz kdyz sem si myslela ze jsem 7tt ale dr rikal ze tak 6tt a byl videt jen cernej flek bez niceho…mohla si mit treba pozdeji ovulaci… kazdopadne nejsem dr… snad jsem te trosicku uklidnila. preju at je na dalsi kontrole vse ok ![]()
Ivu díky! Uklidnila
U nás to bylo nechtěné, neplánované, ale už jsem se tak nějak začala těšit ![]()
@anndrra a @Amber holky neveste hlavu muze byt jeste vse ok. Moje mala byla taky porad o tyden pozadu. Taky zalezi jaky utz doktor ma, me u male rekl, ze to nevypada, ze neni srdecni akce a jeste ten na utz v nemocnici mi potvrdili srdicko.
Zkuste nestresovat a pokud se mimi zvetsilo tak to vypada dobre.
@Amber to jsem rada. a nedivim se ti, prvni byla taky neplanovana, ale jak uz to jednou v tobe roste…nemuze si clovek pomoct ![]()
Kiki, díky, snažím se ![]()
Ivu, přesně tak ![]()
Jinak mám 4,5 letého syna ve své péči a jeden SP před 2 lety.
Tak tady je nase bublinkaaa…teda jeste pidi midi..ale ona vyroste ![]()
@chico14 jé tak to je hezky vidět. Tak to bude mít za pár dnů srdíčko ![]()
@Janule34 hezky videt???:-D
mala cerna teckaaaa.. hihi… ale je nase… nu, doktor rikal, ze do par dnu by melo byt
a na kontrolu jdeme az za 10 dni. takze by to pak melo byt ok…
@chico14 já,když jsem byla u mudr tak jsem viděla akorát dutinku a uvnitř takový nenápadný kolečka. ty to máš hezčí ![]()