Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2120
8.11.13 23:36

@chico14 dobrou…a zitra snad zas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:36

@Motka a je to dobry? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:41

@Ivuša.Nen Je to mňamozní raráškův čaj. :mrgreen: Muž ho minule taky pil, než jsem si rozlila svůj a zabavila jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:43

@Ivuša.Nen To se taky snažíme… No vuidíme… jsem z toho jen enrvozní a nechci aby trpělo to maličké ve mě… A nemluvě o malém… Dneska má narozky svišť.. a my ho máme až za deset dní…Ani na loňské jsme ho neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:47

@Motka a kolik ma? 2 roky? ale mas pravdu v tom, ze pokud pro neho momentalne nemuzes nic udelat, tak na to asi nemyslet ikdyz je to tezke…ono to nejak dopadne. doufam ze jedine dobre. a kdy ma soud rozhodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:49

@Ivuša.Nen jo jo dva.. Soud rozhodl v pondělí… ale rozsudek nikdo neví, páč tam její prácník nechtěl čekat-náš který to měl 100k tam počkat chtěl. takže čekáme, co se dozvíme… Je to těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:50

@Motka tak pak dej urcite vedet jak to dopadlo. jinak rikas po svatbe si ho chcete vzit…kdy bude svatba? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:52

@Ivuša.Nen Určo dám, doufám, že bude důvod střílet rychlý špunty :mrgreen: Svatba by měla být příští září, až se naše robátko narodí a já shodím :mrgreen: Jen čekám na prstýnek, tak jsem zvědavá, kdy to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:59

@Motka my se brali letos v kvetnu.to mela mala neco malo prez rok. a prstynek prijde urcite, kdyz uz nebudes ani doufat…to ja uz sem stihla ztratit muj zlatej snubak :( :( :( 2 tydny jsem ho oplakavala…sem si pripadala jak rozvedena :zed: a kdyz si vzpomenu, ze se zlato poskladalo od pulky rodiny…se mi chce zas brecet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:06

@Ivuša.Nen Jééé, to je mi moc líto… :,( My je budeme mít zakázkový, originální a vyjadřující nás, takže já ho ztratit, tak budu bulet půl roku.. No,.. já doufám, že to přijde do konce roku, ale hlavně ne pod stromeček a nep ka narozkám za deset dní.. Jen tak aby to bylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:09

@Motka hlavne se s novinkama musis pochlubit :dance: ja uz mam v podstate novinky za sebou…mam dceru, manzela, dum a rybicky… ted uz si vseho jen uzivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:10

@Ivuša.Nen No, jelikož jste tu skvělé, tak se ráda pochlubím… Mě čeká snad všechno z toho, co máš ty :mrgreen: Ale navrch mám tři zvířata- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:12

Jinak tim se bavime a uzivame si naseho zlaticka…krmila rybicky. :potlesk: ted jen cekame co na nas chysta druhej mrnous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 00:14

@Motka my mame jeste hada a meli sme papousky. tak si vseho poradne uzivej a neuspechej to vsechno jak ja :-) ne ze bych si stěžovala, ale možná bych vše udělala jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 00:15

@Ivuša.Nen Jůůůůůů, vodová televize :mrgreen: No… já sjem taky zvědavá, co z toho našeho bude :mrgreen: Motorkářka, to je jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí