Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@barabelka4 tak to jsme na tom stejne, taky jsem to nevydrzela
ale s tou praci bych to moc neprehanela dokud nepujdes na tu kontrolu, jsou pripady, co dostanou hned od zacatku rizikove teh. a nesmeji se az do porodu skoro pohnout. tim jen chci rict at si opatrna…nechci te strasit ![]()
@barabelka4 Souhlasím s tebou-ležela jsem v nemocnici a vedle mě paní co potratila v 9.měsíci a kamarádka v šestém… nechtěla jsem říct, aby jsi to nikdy neříkala, ale já soobně prostě čekala na prvního doktora, ale asi to bude taky tím, že nemám memku, která by mi v tomhla byla oporou ![]()
Právě to chcem říci jen těm nejbližším (rodiče a 2-4 nejbližší nejlepší kamarádi), jinak všem až ve 3tím měsíci:-)
@barabelka4 Tak u mě to po doktoru šlo rychle rozšiřovat a myslím, že každým vyšetřením se to bude zvyšovat ![]()
Je to spíš klasický úklid a mezi tím odpočívám:-) vysávání a vytírání u nás dělá chlap:-DDD
@barabelka4 Ty než půjdeš k doktoru, tak v tom třetím skoro budeš, buáď ráda, to je super
V kolikátém týdnu by jsi měla být?
Zajdu k Dr. v úterý a té doby to řekneme jen těm rodičům, pak když tak ostatním:-)
@barabelka4 Šťastná to žena ![]()
Příspěvek upraven 09.11.13 v 11:56
@Ivuša.Nen jj je to 54L - vic nemam dovoleno - nemame to kam dat ale libilo by se mi vetsi - mnohem… hih.. mam jen neonky, pavi oka druhy ruuzny barvy - jedna prezivsi black molla - ale kdyby nebyla, tak se nezlobim a 2 anciky
libi se mi spis hejno rybicek, takze takhle se mi to libi moc, neco se tam hejbe a rejdi a tak
Jsem 5týden (to mi řekla Dr.), ale od ovulace to je asi 2 týdny…
@barabelka4 tak to jooo, ja myslela ze uklizis od rana az do vecera ![]()
@Motka nazdaaar ukecana pani:-)))… ja mela ze ct na patek - pred tou kontrolou sen, ze jsem tam prisla, dr na me koukal a rikal, at si odlozim a ja byla spinava, neumyta, spmradlava, ve starych hadrech zarostla vsude jak ezop
to byl taky zajimavej sen ![]()
@barabelka4 počkej, ty máš 6.10 pozitivní test, ne?.. Já měla 9.10 a 6+3 jsem byla 26.10.
@barabelka4 me taky skoro nic neni a prcek je v cajku:-)))
my to rekenme tvhyni dneska - odpo na narozky