Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 on vloni odmaturoval, takže je mu 20. Jestli vydělává netuším-z umělecké anjdeš málokdy uplatnění hned po ukončení a ona? no hodlá studovat dál-vlastně jako já-asi máme i podobně termín porodu, akorát že já už školu mám, ona ne..
Příspěvek upraven 08.11.13 v 13:59
@Motka no ja hlavne nechapu jak to dela, ze smrdi celej barak jeste 2 hodiny potom.muj se napatla a voni ale barak po nem nijak nezapacha..mi prijde, ze na sebe musi vylejt pul ty flasky bo nevim… ![]()
@Motka kdyz sem otehotnela s malou tak sem mela 20 a ted mam v prosinci taky 23 ![]()
@Ivuša.Nen no na potrat jsem nemyslela..to neeeee..jen, ze kdyz ma pritele a spi spolu, tak treba prasky bo tak neco…
Tak holky aspon mate super typ na darek tchanovcum : VONAVKY CO VONI VAM
![]()
@chico14 To ona taky páchne -přitom to má nějakej lacinej patok, kerej by měl brzy vysmrádnout.. Já to doma provoním, ona zasmrdí…
Jo a mě tchán přivezl oběd… leze mi do zadele… to neswnáším..
@Motka mi prijde blby, aby chlap, co muze najit jakoukoli praci spis, nez zenska bude doma s prckem…nu, ale kazdyho vec
@chico14 No jo, ale on už školu má, ona ne… Hele je to jejich blbost-když se neuměj chránit…Stejně jsem na to zvědavá, co se dozvím, až přijdu do školy..
@chico14 byla jsem 5+2 asi když jsem tam byla. bylo vidět, že jeto v děloze a bylo tam takový malinkatý kolečko. jinak nic.
@Ivuša.Nen Hlava…
Nejlepší je, jak se ona považuje za chytřejší než její vrstevnice a je v tom.. no nevím, kde tu chytrost nechala… a týpek je taky chytrej njo.. Holt je jasný, čím ymslel. Jinak holky, asi spolu ani nechodí-jen spí, takže z sexuálního partnera bude táta ![]()
@Motka jo u nas to prej bude podobny, az tchan zjisti, ze bude dedek…od pritele jeste nema vnouce…ma od jeho segry, ale holky jsou uz velky..ale jedna z nich mi rikala.ze se prej dedek pak zblazni a bude me obskakovat…tak jsem na to zvedava…on, kterej nezvedne zadek jinam, nez do lednicky ![]()
@chico14 No, já nevím, jstli jsi četla reakci tchána-ten mi řekl, že jsme to pěkně pos. ali-že jsem přece chtěla dodělat školu. Takže proto mi vadí, jak se chová. Vnuka už maj-muž má syna, ale stejně maj nejradši, když si ho vezmou na klín a čučej s ním na televizi.. a tchýně za malým běhá s mobilem, aby si ho vyfotila… Ani na to nechci myslet, takže u mě maj utrum- moje mamina, páč se teď moc nebavíme, tak to neví, ale vím, že by takhle nereagovala a o vnoučata se postarat umí a oni místo aby byli š´tastní.. no nic, nechci se rozčlovat. jestli tě tchán bude obskakovat, tak buď jen ráda
Mě nepomůže ani se dřevem, hlavně, že mi přiveze oběd…