Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
8.11.13 13:59

@chico14 on vloni odmaturoval, takže je mu 20. Jestli vydělává netuším-z umělecké anjdeš málokdy uplatnění hned po ukončení a ona? no hodlá studovat dál-vlastně jako já-asi máme i podobně termín porodu, akorát že já už školu mám, ona ne..

Příspěvek upraven 08.11.13 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 13:59

@Motka no ja hlavne nechapu jak to dela, ze smrdi celej barak jeste 2 hodiny potom.muj se napatla a voni ale barak po nem nijak nezapacha..mi prijde, ze na sebe musi vylejt pul ty flasky bo nevim… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 14:00

@Motka kdyz sem otehotnela s malou tak sem mela 20 a ted mam v prosinci taky 23 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 14:01

@Ivuša.Nen no na potrat jsem nemyslela..to neeeee..jen, ze kdyz ma pritele a spi spolu, tak treba prasky bo tak neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 14:02

Tak holky aspon mate super typ na darek tchanovcum : VONAVKY CO VONI VAM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047

@chico14 To ona taky páchne -přitom to má nějakej lacinej patok, kerej by měl brzy vysmrádnout.. Já to doma provoním, ona zasmrdí… :mrgreen: Jo a mě tchán přivezl oběd… leze mi do zadele… to neswnáším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995

@Motka mi prijde blby, aby chlap, co muze najit jakoukoli praci spis, nez zenska bude doma s prckem…nu, ale kazdyho vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047

@Ivuša.Nen Jéééé, to je pěkné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120

@chico14 a neselhaly jim ty prasky? nebo selhala hlava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 14:03

@chico14 No jo, ale on už školu má, ona ne… Hele je to jejich blbost-když se neuměj chránit…Stejně jsem na to zvědavá, co se dozvím, až přijdu do školy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
8.11.13 14:04

@chico14 byla jsem 5+2 asi když jsem tam byla. bylo vidět, že jeto v děloze a bylo tam takový malinkatý kolečko. jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 14:04

@Ivuša.Nen jjj,to jsem taky rikala, ze udelam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 14:05

@Ivuša.Nen Hlava… :mrgreen: Nejlepší je, jak se ona považuje za chytřejší než její vrstevnice a je v tom.. no nevím, kde tu chytrost nechala… a týpek je taky chytrej njo.. Holt je jasný, čím ymslel. Jinak holky, asi spolu ani nechodí-jen spí, takže z sexuálního partnera bude táta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 14:06

@Motka jo u nas to prej bude podobny, az tchan zjisti, ze bude dedek…od pritele jeste nema vnouce…ma od jeho segry, ale holky jsou uz velky..ale jedna z nich mi rikala.ze se prej dedek pak zblazni a bude me obskakovat…tak jsem na to zvedava…on, kterej nezvedne zadek jinam, nez do lednicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 14:12

@chico14 No, já nevím, jstli jsi četla reakci tchána-ten mi řekl, že jsme to pěkně pos. ali-že jsem přece chtěla dodělat školu. Takže proto mi vadí, jak se chová. Vnuka už maj-muž má syna, ale stejně maj nejradši, když si ho vezmou na klín a čučej s ním na televizi.. a tchýně za malým běhá s mobilem, aby si ho vyfotila… Ani na to nechci myslet, takže u mě maj utrum- moje mamina, páč se teď moc nebavíme, tak to neví, ale vím, že by takhle nereagovala a o vnoučata se postarat umí a oni místo aby byli š´tastní.. no nic, nechci se rozčlovat. jestli tě tchán bude obskakovat, tak buď jen ráda :hug: Mě nepomůže ani se dřevem, hlavně, že mi přiveze oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí