Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2120
9.11.13 22:29

@Motka tak udelame imaginarni plac :potlesk: toho uz sem si taky vsimla, ze s malyma detma nechce nikdo nic resit..jak po psychické tak i fyzicke strance…nejdriv tak v 3 letech pokud si opravdu nedupnes. mam zas druhou kamaradku, ma uplne stejne stareho syna a uz si prozil :4 celkove narkozy, operace mozku, mesic bez hnuti na luzku, vojtovka a ted prdou gegla, povida a chodi uz o choditko, lozi atd atd jak normalni mrnousek. ho miluju… ALE I PREZ TO VSECHNO JE NORMALNI!!!a ona… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 22:30

@Ivuša.Nen A nejsi zlá, já jsem taky kuřák. Ale mužovi jsem slíbila, že až budou dvě čárky na testu, seknu s tím-byli tam, přestala jsem kouřit… Dnes je to měsíc :) Nehodlám tomu drobečkovi už teď ubližovat a navíc vědomě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:30

@Emmilia v pohode, pak dej vedet jak si dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:31

@Motka ja sem taky kurak… ale ted uz podruhe nekurak…hodlam s tim zacit nejdriv po poslednim nakojeni a nejlip nezacinat vubec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 22:32

@Ivuša.Nen Já vím… Mému bráškovi bylo řečeno, že bude ve všem opožděný, byl narozený o dva měsíce dřív 42cm, myslím 1670kg… Zachránili ho.. A v roce už mi říkal jménem, pil z hrníčku a bavilo ho to, pleny neměl snad v roce a půl… jedl a pil všechno.. A nás malý? Je jak postižený za mého brášku… Pleskla bych jí jednu za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
@Ivuša.Nen píše:
@Emmilia v pohode, pak dej vedet jak si dopadla :-)

dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047

@Ivuša.Nen tak tak, souhlas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 22:33

@Ivuša.Nen no vidíš. a na tenhle druh antikoncepce jsem za 20 let nepřišla. Já pako :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:35

@Motka no co k takovym matkam dodat? na jednu stranu dobre jim tak, ale je mi strasne lito tech chudacku deti… ja vzdy tem kurackam rikala…hele nechte deti, at se sami rozhodnou ve dvanacti jestli zacnou kourit nebo ne :mrgreen: :mrgreen: sranda…ale fakt jim to rikam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:37

@Janule34 jezis ja sem se ted nasmala :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 22:38

@Ivuša.Nen Ale ono to tak je… A neuděláš s tím nic… Prostě to ty děti odnesou no… A víš že kvůli kouření maj pak děti i prolémy se začleněním do kolektivu? Já teda hodlám své dítě milovat a ne mu ničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
9.11.13 22:39

@Ivuša.Nen to by asi manžel čuměl, že budu brát antikoncepci a to je neš…t :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
9.11.13 22:40

@Janule34 Teď by mu to asi bylo jedno, leda by jsi byla dvakrát těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:43

@Motka jo vim ze to tak je :-( a vis co nejhnusnejsiho mi na to jeji koureni v tehu rekla? ze vi, ze je sobec a zajimaji ji jeji pocity a potreby takze si to cigaro da, pac ona to potrebuje a na druhej den mi pise, jak se na miminko s jenim manzelem tesi, ze uz ted je to jejich poklad a desne ji milujou… po totym sem te hnusne pokrytacce chtela dat pecku mezi oci :x :x :x :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
9.11.13 22:44

@Janule34 to je ted moderni…to budu rikat mojim detem :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie