Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivuša.Nen Svatební agentura… Dvě slova… ale obrovský sen,,,
@Motka juuu,no vidis, ja ani zadnej sen nemam
skoda ze uz jsem vdana
@Ivuša.Nen Ale určitě by jsi na něco přišla…
Tak až budete mít dvacet let, tak se ozvi a obnovíme slib ![]()
@Motka vis co by mi na to muj rekl : na spatne dny se nema vzpominat ![]()
@Motka jo my se milujem hlavne kvuli smyslu pro humor.vis jak vypada jason statham?
@Ivuša.Nen to my asi taky
Jo vím… je to moooc velkej fešák… ![]()
@Motka muj je mu podobnej az na ty svaly. manzel po prvnim diteti dost pribral ![]()
@Ivuša.Nen No tak to máš moc pěkného chlapa
Ten můj má zase o 53 kilo víc než já
Al prý to je tím, jak je teď spokojený…
Po dítěti zhubne, to ti garantuju ![]()
@Ivuša.Nen píše:
@hajánek76 jo to je krasny zoo…my se ale orientujem na olomouc a prerov.ale aspon nekdouz jsem myslela ze na morave vazne nemame iternet
![]()
![]()
(vtipkuji o tom obyvatele cech)
![]()
![]()
holky já jsu také z Moravy ![]()
Dobre nedelni rankooo
teda damy, ted jsem to vse docetla…
ja byla vcera nejaka ko.. sla jsem spat v pul 9 a spala jak mimino - po dlouhy dobe..
@Motka jinak k tomu koureni - mam znamou, ta kouri a v tehotenstvi ji to bohuzel zaclo chutnat jeste vic..ale sla k dr, rekla ji to a ta ji dala nejaky prasky, ze by mely ty nejhnusnejsi latky odbouravvat, ci co..takze, kdyz uz si clovek nemuze pomkoct prestat, tak se to da nejak zaridit
@chico14 Ale to víš, že se dá, ale většina to ani nepřizná u doktora.. přizná jednu denně… Ale nevfím, jak se to odbpourá, když už pak dýcháš za miminko…
@Motka ja uz jsem v 11tt a tech doktoru mam tolik, protoze jezdim do trombo centra to znamena vzdy na odber a potom za tyden na kontrolu, prave kvuli tomu picham injekce kazdy den na redeni krve
holky s tim kourenin ono stejne kdyz prestanou kourit tak stejne ty latky maji v sobe jeste nejaky cas. Kamaradka byla na umelem a doktor ji taky rekl, ze kdyz neprestala do ted tak at neprestava ze dne na den at to jen omezuje, ze kdyby prestala hned tak je to napor na telo a mohla by i potratit. Je teda fakt, ze omezila dokonce pak uz ke konci tehu nekourila. Maly je zdravi akorad hyperaktivni. Ja teda osobne nesnazim matky kuracky co huli a u toho maji kocar s miminem. Ja tedy nekourila nikdy.. Ale manza kouri, ale samozrejme jen venku doma nesmi.