Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nadus píše:
Dobre ranko holkytak ja jsem dnes sledovala online registraci do Podoli / behem 1 minuty byli vsechny mista pryc to je masakr!! uf kdybych to nemela tak blizko v momente bych volila jinou
kde budete rodit vy? nebo kde to planujete?
no to se nediv, Podolí je prý nejlepší ![]()
@hajánek76 píše:
@nadus teda tak stresovat těhulekolik míst tam mají každý den
Rodit budu snad tady ve městě(Kyjov),jako dceru, ale to je ještě dlouhá cesta
stejně jako jméno, budu to řešit až k tomu bude vhodný čas
maji tam denne prej 12 mist
mi je jasny, ze se neceka jenom na mne
.. kazdopadne nevyhoda Podoli je v tom, ze se tam musim registrovat 14+0 a mas na to max tyden, jinak je to marne. Kdybych to nemela tak daleko tak bych sla urcite mimo Prahu do Melnika, na tuto nemocnici jsem slysela jenom sama superlativa..
@Sisi137 píše:
no to se nediv, Podolí je prý nejlepší
prave
teda hlavne vybaveni pro predcasne narozene deti… kdyz je vse ok, tak je jedno kdyz se to porodi i doma
… ale v pripade komplikaci jsou fakt jednicky ![]()
@nadus no tak v tom 14+0 brzo ráno na net a máš to v kapse nee? Nebo to funguje jinak? Já se registrovat nebudu muset, rodit budu automaticky v místě bydliště-je tu jedna porodnice.
Dobre rano holkyyy…tak ja hlasim radoby pracovni start…ale asi se vratim domu…celou noc me bolel podbrisek…a vubec jsem nespala..se divim, ze jsem se vubec donutila sednout do toho auta… Zasravim se dnes na pojistovne, co budou od dr. potrebovat a budu doma…
@Sisi137 píše:
@nadus no tak v tom 14+0 brzo ráno na net a máš to v kapse nee? Nebo to funguje jinak? Já se registrovat nebudu muset, rodit budu automaticky v místě bydliště-je tu jedna porodnice.
no prave jak je to tak natriskane, tak lidi maji na to prihlasovani aplikace zrejme, kde si ten formular predpripravi a v 8.00 to jenom odkliknout, dle dnesniho pozorovani nema bezny smrtelnik sanci to tak rychle odklikat
uvidime, neco vymyslim
to mas supr, ze v miste bydliste i v Praze jsou nemocnice kde se ani nemusim zvlast registrovat, ale kdyz jak rikas Podoli je Podoli.. No kdyz to nevyjde tak pujdu jinam to je jasny ![]()
@chico14 píše:
Dobre rano holkyyy…tak ja hlasim radoby pracovni start…ale asi se vratim domu…celou noc me bolel podbrisek…a vubec jsem nespala..se divim, ze jsem se vubec donutila sednout do toho auta… Zasravim se dnes na pojistovne, co budou od dr. potrebovat a budu doma…
@nadus ahojki,ja zacla bejt o vikendu utahana a dnes se mi uz od rana dela blbe…ale uz to neni jen o me a premahani se jit makat i pres to, jak mi je blbe.ale jde o prcka.bych si neodpustila, kdyby se neco stalo kvuli tomu, ze jsem to prehnala…
@chico14 píše:
@nadus ahojki,ja zacla bejt o vikendu utahana a dnes se mi uz od rana dela blbe…ale uz to neni jen o me a premahani se jit makat i pres to, jak mi je blbe.ale jde o prcka.bych si neodpustila, kdyby se neco stalo kvuli tomu, ze jsem to prehnala…
presne tak, tohle si take rikam, ikdyz se treba rozciluju tak porad si vtloukam do hlavy, ze klid mas tam prcka ![]()
Ahojte holky, ráda bych se k Vám přidala. Jmenuju se Jana a doma už mám skoro 19 měsíčního uličníka. Druhé miminko je chtěné a plánované a moc se n něj těšíme. Termín porodu mám 22.6. Jinak toto i to předchozí těhotenství je zatím úplně v pohodě, nic mě nebolí, nezvracím, chutě nemá větší než obvykle. A jelikož mám doma už malého prcka a blíží se Vánoce tak určitě nebudu stíhat Vaše tempo psaní, ale i přesto bych ráda s Vámi sdílela radosti a strasti těhotenství, porodu a péče o miminko.
A ještě jedna otázka, i když tady píšu poprvé, neuvažovali jste o uzavření skupiny, já docela nerada píšu soukromé věci do otevřených skupin.
@jamikl
a gratuluju, také mám radši uzavřené skupiny a vzhledem k tomu, že je už 11/11 tak se tu snad všechny říjnové // přihlásili a nemusel by být problém ![]()
@Sisi137 píše:
@jamikla gratuluju, také mám radši uzavřené skupiny a vzhledem k tomu, že je už 11/11 tak se tu snad všechny říjnové // přihlásili a nemusel by být problém
a jak se to dela? nebo to muze asi jenom zakladatelka ze jo..
@nadus Já ani nevím, ale myslím si, že by právě zakladatelka měla napsat adminovi a ten to provede. A kdyby se chtěla ještě nějaká maminka přidat tak to taky není problém, napíše žádost a ta se zobrazí zakladatelce a pak je jen na ní jestli ještě někoho příjme nebo ne. Jinak já jsem taky váhala a chtěla jsem se k vám přidat až 25.11. to jdu vlastně na první lepší ultrazvuk. Poprvé jsem byla u dr. v 5 týdnu a to tam ještě nic moc vidět nebylo, takže další kontrola je až za 4 týdny a něco. Musím říct, že to čekání je hrozné, u prvního jsem chodila do práce, takže jsem ani pořádně nezaregistrovala, že jsem těhotná a hrozně mi to utíkalo, teď se mi to nějak vleče.