Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 píše:
Tak, jsem konecne v posteli, doma uklizeno, varim, ale mela jse mco delat, abych vubec dala ingredience do hrnce.. jsem ko.. musim vydrzet do pondelka - dalsi kontrola, jestli je…a pak se snad s dr domluvim.. naposledy me trochu vylekal, kdyz mi rikal, ze mi rizikovy nenapise, ze rizikovy tehu nemam… coz a teda pravdu, vse je ok..ale mam rizikovou praci.. tak snad se nejak domluvime..
ty jo tak to je zvlasnti, vetsinou prave gynekolove presvedcujou tehulky at se na neschopenku nechaji napsat…
tak zkus obvodacku kdyby to u neho nevyslo ![]()
@nadus noo, ja doufam, ze se domluvime na ty druhy navsteve, az by bylo i to
. ses tricka mi uz na jare - kdyz jsem puvodne chtela vysadit prasky ptala, jak by to bylo, co delam za pracvi a td a rikala, ze me pak necha doma v podstate hnedka.. ted me teda pak taky uklidnovala.. tak snad to dopadne dobre… doufam.. jako uz ted to rizeni nedavam.. ten min. tyden to docela jeste slo..ale od soboty jsem nepouzitelna a denne jezdit prmerne 150 km a k tomu obsluhovat zakose, tak jen z toho mam nervy…
@chico14 píše:
@nadus noo, ja doufam, ze se domluvime na ty druhy navsteve, az by bylo i to. ses tricka mi uz na jare - kdyz jsem puvodne chtela vysadit prasky ptala, jak by to bylo, co delam za pracvi a td a rikala, ze me pak necha doma v podstate hnedka.. ted me teda pak taky uklidnovala.. tak snad to dopadne dobre… doufam.. jako uz ted to rizeni nedavam.. ten min. tyden to docela jeste slo..ale od soboty jsem nepouzitelna a denne jezdit prmerne 150 km a k tomu obsluhovat zakose, tak jen z toho mam nervy…
to se ti nedivim, mne se zveda kybl, kdyz musim gynekolozce ridit pres celou Prahu a to jsem opravdu zkuseny ridit, ale s tema tehu hormonama to jaksik nedavam…
tak snad ti to dopadne
teda se srdickem
urcite!!! ale myslim s tou neschopenkou ![]()
@nadus nu, tak srdicko snad bude v poradku.. ted dr. nic nerikal, ze by melo bejt neco spatne a v patek rikal, ze do pra dnu ta mje.. tak doufam, ze jo..vzhledem k tomu, ze se mi zaclo delat vic blbe, zacina se mi sem tam tosit hlava atd..tak asiu vse roste, tak jak ma..
Tak holky, je to odeslano, cekam na schavelni, pak to rozjedem a ja se zase rozkecam ![]()
@Ivuša.Nen píše:
Tak holky, je to odeslano, cekam na schavelni, pak to rozjedem a ja se zase rozkecam
Tak pokud uz to jde tak se hlaste ve skupine „Říjnové //“ je to jednoduzsi nez vas po jedne zvat ![]()
@chico14 asi jo. a jde to ze by to byl klidne aji nekdo jinej?
@Ivuša.Nen se ptam, pac to tam zatim nevidim.. ale je tam jedna a ta se jmenuje //rijen - ALE to je jina ne?
@chico14 asi to jeste admin neschvalil tak to asi jeste neni verejne ale posilala sem ti pozvanku… my jsme ty Říjnové //
@Ivuša.Nen píše:
@chico14 asi to jeste admin neschvalil tak to asi jeste neni verejne ale posilala sem ti pozvanku… my jsme ty Říjnové //
a kam? na email??? jsem trochu natvrdla…hih…
@chico14 tak ono se to asi zobrazi to pozvani az mi to schvali ten admin tak pockame…pak dam urcite vedet ![]()