Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
11.11.13 10:58

:mavam:
zeny, moc vas nestiham, prace, deti a nevolnosti me docela vycerpavaji, ale souhlasim s uzavrenou skupinou, jestli sem zakladatelka nechodi, tak muzem zalozit novou skupinu a presunout se tam, nejaky dobrovlnik kdo se chce ujmout dulezite funkce sefky skupiny?
Jinak u nas se musi registrovat k porodu hned, jak to zenska zjisti, takze ja uz jsem zaregistovana, ted to jen zdarne doklepat do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.11.13 11:09

Ahoj holky, nějak vás nestíhám, právě jsem dočetla vaše příspěvky, uf :potlesk: Vítám všechny nové maminky :mavam: a také jsem pro uzavřenou skupinku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.11.13 11:11

A ještě jedno info, jsem z Mostu :*

Příspěvek upraven 11.11.13 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
11.11.13 11:14

@LucieNej nevadí já z Teplic :-D taky druhý konec než jsou holky. Jinak mě uzavřená skupina už napadla taky. Jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.11.13 11:31

A jak se to dela? vite to nektera? to je jedno kdo to z nas udela, takze kto to vi a udela to prvni a pozve nas dostane smajlikovsky potlesk :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
11.11.13 11:35

Tak ja na to mrknu, jak budu doma.coz je nejdyl ve 14hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.11.13 13:00

Ahoj holky ráda bych se k vám přidala jsem v 9 týdnu a tuhle diskusi sleduji každý den jen nějak nestíhám reagovat jelikož mám 2,5 letého prcka a dostanu se sem většinou až večer a než to všechno přečtu… :lol:, ale ráda bych s vámi do uzavřené skupiny jinak jsem taky z Jižní Moravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
11.11.13 13:35

Ahoj holky, od pátku jsem tu nebyla, tak těch 30 stranek mi dalo docela zabrat, ale už jsem to konečně dočetla…dnes jsem byla na kontrole, dostala jsem průkazku, takže jsem oficiálně těhotná :mrgreen:,žížalka je vpohodě, roste krásně jak má a už má 15mm… :srdce: akorát je mi pořad špatně někdy i cely den v kuse, sobotu jsem uplně protrpěla, měli jsme navštěvu a musela jsem se děsně přemáhat, aby nic nepoznali…už aby to přešlo, nepomáha ani cola ani zazvorovy čaj :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
11.11.13 14:47
To jsi moc hodná, že jsi se sama chopila černého petra.
@chico14 píše:
Tak ja na to mrknu, jak budu doma.coz je nejdyl ve 14hod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
11.11.13 15:34

Holky, jsem dnes 5+2 byla jsem ne gyndě kvůli něčemu jinému, než těhu. Doktor mi nabídl i přes to utz, že je ještě brzo, ale můźem kouknout… Přemýšlela jsem a pak svolila, aby se vyloučilo mimoděložní nebo tak a je tam flíček a tam kde má. Objednal mě na 4.12. to už bude jasno a doufám že zdravé těhu. Vám držim palečky a tulte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
11.11.13 15:53

Ahoj holky, tak pokud vám to nevadí tak se toho ujímám. na emiminu jsem téměř denně. název skupiny vám pak pošlu a vy požádejte o přijetí. ale pokud to chcete dělat některá jiná v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
11.11.13 15:58

@Ivuša.Nen jj super, ja mozna co nevidet taky uz budu doma, ale jestli ti to neva, tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
11.11.13 15:59
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
11.11.13 16:00
@Ivuša.Nen píše:
Ahoj holky, tak pokud vám to nevadí tak se toho ujímám. na emiminu jsem téměř denně. název skupiny vám pak pošlu a vy požádejte o přijetí. ale pokud to chcete dělat některá jiná v pohodě :)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
11.11.13 16:01

Tak, jsem konecne v posteli, doma uklizeno, varim, ale mela jse mco delat, abych vubec dala ingredience do hrnce.. jsem ko.. musim vydrzet do pondelka - dalsi kontrola, jestli je :srdce:…a pak se snad s dr domluvim.. naposledy me trochu vylekal, kdyz mi rikal, ze mi rizikovy nenapise, ze rizikovy tehu nemam… coz a teda pravdu, vse je ok..ale mam rizikovou praci.. tak snad se nejak domluvime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí