Kdo se nakazil covidem venku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
27.3.21 18:25

@akleticu chodíme ven, do obchodu, jela jsem v MHD atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.3.21 18:34

Já chodím denně ven, venku nosím roušky/respirátory minimálně, jen v davech. Nákupy dělám ca. 2×-3× týdně, snažím se vždy mimo špičku. Občas MHD. Kromě respirátoru venku opatření vesměs dodržuji. Nenakazila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
27.3.21 20:17

Kamarad a kamaradka nezavisle na sobe si oba mysli, ze covid chytli ve vlaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
27.3.21 20:23

Děkuju za reakce. takže žádná šokující zjištění. tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.3.21 23:38

Jo, ve frontě na lanovku. Měli jsme roušku a všichni turisti, co k nám dojeli, byli děsně free a bez- však byli na výletě, ne? Jsem z Trutnova a od té doby, co to tu zavřeli je KLID…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
28.3.21 13:25

Když to chytneš, nevíš kde jsi to chytla zda venku, v práci nebo v obchodě. Ale myslím, že nákaza venku, pokud nejsi v kontaktu s X lidma nehrozí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
28.3.21 13:40
@korneli píše:
Když to chytneš, nevíš kde jsi to chytla zda venku, v práci nebo v obchodě. Ale myslím, že nákaza venku, pokud nejsi v kontaktu s X lidma nehrozí..

Tak může se stát, že dotyčný chodí pouze ven, pak ví, že to musel chytit venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13937
28.3.21 13:43

Spíš opačné - příbuzní se viděli s nakazenym venku (ale měli respiratory), byli spolu cca hodinu, s nimi skupina dalších. Pak šli ostatní dovnitř na další hodinu, příbuzní se nepripojili. Do týdne připadali všichni jako mouchy, jen ti, co byli pouze venku, ne.

Na druhou stranu, já se zvládla nakazit buď u lékaře nebo během 1 návštěvy obchodu, jinde jsem rozhodně nebyla, nikoho jsem neviděla, měla jsem pokaždé nový respirator a používala dezinfekci. :nevim: smula. Pak ode mě manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
28.3.21 13:47

@Lily-of-the-valley No, ono je taky otázkou, jestli to bylo tím, že ostatní byli i uvnitř nebo tím, že si sundali ten respirator :think: víme, jak to povětšinou při návštěvách chodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21869
28.3.21 13:56

V mém okolí se nakazili v nemocnici po operaci a v lázních, kam na podzim, když už větší děcka měly online výuku, jel autobus z klubu důchodců na wellnes pobyt.
Nějak se mi ta skupina ohrožených a rizikových, kvůli které jsou děti už rok bez všeho, nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13937
28.3.21 14:04

@j.a.n.i1 jo, to samozřejmě nevím. :) ale neznám moc lidí, kteří by venku nosili ochranu a na návštěvu ji sundali (nutno dodat, že se to udalo na podzim, tedy respiratory nebyly povinné a myslím že ani cokoliv). Navíc mám po té své zkušenosti mírný despekt k respiratorum. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
28.3.21 14:19

@Lily-of-the-valley Ja jsem zas potkala jen jednoho člověka, ktery si ho fakt nesundal ani v soukromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188

Venku ne, prinesl mi to pritel z mejdanu az domu. Presne vime, kde se nakazil. Ja od neho. Ale prisli jsme na to brzo a nestihli jsme ohrozit nikoho dalsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880

Tak kamarádka co je na doma s dítěm co chodí do školky, ani dítě nechodí do kolektivu, manžel pracuje doma se taky nakazila venku a divila se, ale ona taky si stoupla u kolotoče a diskutovala tam s jinou maminkou..
Možná taky záleží jeslti okolo někoho projdete beuz toho, aby jste prohodili řeč, a nebo si stoupnete a plkáte třeba hodinu :nevim:
Taky jsme zjištovaly, kde sajko na kazila, že nidke nechodí, aže byla jenom venku, a pak mi říká, jenom na hřišti chivlku jsem u kolotoče stála s jednou maminkou

Příspěvek upraven 28.03.21 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710

@Lily-of-the-valley Ja jsem zas potkala jen jednoho člověka, ktery si ho fakt nesundal ani v soukromi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí