Kdo studujete při mateřské sem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, taky od září začínám studovat.VOŠ , obor farmaceutický asistent.mám z toho trochu strach,ale vím že když to neudělám teď tak už nikdy.
Do školy budu jezdit jednou za měsíc na víkend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Munchkina píše:klárka14 píše:Ahoj,Anielkha píše:Z Havlíčkova Brodu… Nevim, asi i Jihlava je pro mne časově zajímavá, ale jak se tam studuje? Kdo ví? třeba mi někdo odpoví?klárka14 píše:Anielkha píše:To s těmi přednáškami online je fakt zajímavé, myslíš, že to mají na všech školách? Rozhodně chci zkusit nějakou ekonomickou…klárka14 píše:
Ahoj,jak často se tam jezdí, myslíš, že mám šanci po 15 letech od školy? Zvládnu to vůbec s dvěma malými dětmi? Jsem asi hrozná, ale vrtá mi to hlavou, pořád dokola…
Prednasky jsou cca jednou za tri tydny cely vikend… ale daji se sledovat online, takze tam budu jezdit jen na zkousky.
Je to moje druha vejska a opravdu jsou ty naroky uplne nekde jinde, takze bych se toho nebala.Jestli umis zabrat, mas doma podporu, tak to urcite levou zadni das.
co jsem hledala tak ne…
Odkud jsi?ale uz je to dva roky zpatky, co jsem nasla tak brnenska MU mela nejlepsi podporu.
taky studuji na ekonomicko-správní faktultě MU v Brně a taky mám zrovna do podzimního semestru přerušeno. Rodila jsem v únoru a na jarní semestr jsem si prostě hned netroufla. Jsem zvědavá jaké to na podzim bude. Malej má rád, když se mu pořád věnuji a nevím jak se bude tvářit až budu doma sepisovat diplomku a učit se. Přednášek se také moc nebojím (jak bylo řečeno u nás jsou některé on-line), na některé se pokusím dostat a ten zbytek se dá načíst ze skript. Když jsem ještě chodila poctivě na přednášky tak si pamatuji, že se některé přednášky přenášely do Telče, kde má faktulta pobočku. A někteří vyučující tam dokonce dojížděli přednášet osobně. Bylo to pro studenty, kterým více vyhovovalo dojet do Telče než do Brna. To by v tém případě také možná stálo za zvážení.
Docela mně ta, ekonomicko-správní zaujala, na přednášky do Telče je to pro mně stejně jako do Brna, takže je to fuk… Ale ty online přednášky, jak to probíhá, to se počítá, jako by si tam byla přítomna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:Munchkina píše:Docela mně ta, ekonomicko-správní zaujala, na přednášky do Telče je to pro mně stejně jako do Brna, takže je to fuk… Ale ty online přednášky, jak to probíhá, to se počítá, jako by si tam byla přítomna?klárka14 píše:Ahoj,Anielkha píše:Z Havlíčkova Brodu… Nevim, asi i Jihlava je pro mne časově zajímavá, ale jak se tam studuje? Kdo ví? třeba mi někdo odpoví?klárka14 píše:Anielkha píše:To s těmi přednáškami online je fakt zajímavé, myslíš, že to mají na všech školách? Rozhodně chci zkusit nějakou ekonomickou…klárka14 píše:
Ahoj,jak často se tam jezdí, myslíš, že mám šanci po 15 letech od školy? Zvládnu to vůbec s dvěma malými dětmi? Jsem asi hrozná, ale vrtá mi to hlavou, pořád dokola…
Prednasky jsou cca jednou za tri tydny cely vikend… ale daji se sledovat online, takze tam budu jezdit jen na zkousky.
Je to moje druha vejska a opravdu jsou ty naroky uplne nekde jinde, takze bych se toho nebala.Jestli umis zabrat, mas doma podporu, tak to urcite levou zadni das.
co jsem hledala tak ne…
Odkud jsi?ale uz je to dva roky zpatky, co jsem nasla tak brnenska MU mela nejlepsi podporu.
taky studuji na ekonomicko-správní faktultě MU v Brně a taky mám zrovna do podzimního semestru přerušeno. Rodila jsem v únoru a na jarní semestr jsem si prostě hned netroufla. Jsem zvědavá jaké to na podzim bude. Malej má rád, když se mu pořád věnuji a nevím jak se bude tvářit až budu doma sepisovat diplomku a učit se. Přednášek se také moc nebojím (jak bylo řečeno u nás jsou některé on-line), na některé se pokusím dostat a ten zbytek se dá načíst ze skript. Když jsem ještě chodila poctivě na přednášky tak si pamatuji, že se některé přednášky přenášely do Telče, kde má faktulta pobočku. A někteří vyučující tam dokonce dojížděli přednášet osobně. Bylo to pro studenty, kterým více vyhovovalo dojet do Telče než do Brna. To by v tém případě také možná stálo za zvážení.
a ESF se neresi dochazka ![]()
- Citovat
- Upravit
Anielkha píše:
Kdyz ja jsem tam byla, tak byl ten Telc uz zruseny.
Anielkha píše:klárka14 píše:a ESF se neresi dochazkaMunchkina píše:Docela mně ta, ekonomicko-správní zaujala, na přednášky do Telče je to pro mně stejně jako do Brna, takže je to fuk… Ale ty online přednášky, jak to probíhá, to se počítá, jako by si tam byla přítomna?klárka14 píše:Ahoj,Anielkha píše:Z Havlíčkova Brodu… Nevim, asi i Jihlava je pro mne časově zajímavá, ale jak se tam studuje? Kdo ví? třeba mi někdo odpoví?klárka14 píše:Anielkha píše:To s těmi přednáškami online je fakt zajímavé, myslíš, že to mají na všech školách? Rozhodně chci zkusit nějakou ekonomickou…klárka14 píše:
co jsem hledala tak ne…
No výborně, tak mne řekni, jak to chodí jinde. Úplně mne ta škola nadchla, už jsem se dívala i na obory - ESF, ale ještě nevím, kam to si musím promyslet.. ![]()
PS: jsem jak posedlá či, co, jak sednu k PC tak hledám vhodnou VŠ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anielkha píše:
Kdyz ja jsem tam byla, tak byl ten Telc uz zruseny.
Aha, tak to jsem nevěděla
, to se omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:No výborně, tak mne řekni, jak to chodí jinde. Úplně mne ta škola nadchla, už jsem se dívala i na obory - ESF, ale ještě nevím, kam to si musím promyslet..
PS: jsem jak posedlá či, co, jak sednu k PC tak hledám vhodnou VŠ.
jak to funguje jinde nevim, nikde jinde jsem na kombinovanem nebyla ![]()
ale tady za ty dva roky nikdo povinne dochazku nemel (prave proto ze to bezelo online)
za semestr byla cca ctyri sezeni (kdyztak mne nekdo opravte), obcas se stalo, ze vyucujici online prenos nezapnul, nebo treba ucto bylo v mistnosti, kde to neslo… myslim, ze to ale vubec nevadilo, protoze se stejne probere jen par veci, za ten cas nejde probrat vsechno, to studium je hlavne o samostudiu… musi se makat i pres semestr, chteji po tobe tzv. POTy, vetsinou nejaka prace, nekde jsou i online testy, kdyz je splnis je to vetsinou zahrada za zapocet, kdyz je nedas, nemuzes ke zkousce. na netu jsou diskuze a vetsinou nejaka hodna duse dulezite shrne… a hlavne vyucujicici davaji informace na net. vetsinou jsou tam elektronicky i vsechny skripta. jo a za mne byly dve skupiny.. takze jeden vikend jedna a dalsi vikend dalsi (to bylo pro prvni semestr), takze se to dalo i nahradit, kdyz si vedela, ze nemuzes. zezacatku jsem tam fakt poctive jezdila, abych zjistila, ze mi to fakt nic nedava a jezdit prestala.
Munchkina píše:Anielkha píše:Aha, tak to jsem nevěděla
Kdyz ja jsem tam byla, tak byl ten Telc uz zruseny., to se omlouvám
ja psala za mne, ja uz jsem jak rok mimo (mam preruseno)
tak nevim, jak je to ted.
- Citovat
- Upravit
Anielkha píše:klárka14 píše:No výborně, tak mne řekni, jak to chodí jinde. Úplně mne ta škola nadchla, už jsem se dívala i na obory - ESF, ale ještě nevím, kam to si musím promyslet..
PS: jsem jak posedlá či, co, jak sednu k PC tak hledám vhodnou VŠ.jak to funguje jinde nevim, nikde jinde jsem na kombinovanem nebyla
ale tady za ty dva roky nikdo povinne dochazku nemel (prave proto ze to bezelo online)
za semestr byla cca ctyri sezeni (kdyztak mne nekdo opravte), obcas se stalo, ze vyucujici online prenos nezapnul, nebo treba ucto bylo v mistnosti, kde to neslo… myslim, ze to ale vubec nevadilo, protoze se stejne probere jen par veci, za ten cas nejde probrat vsechno, to studium je hlavne o samostudiu… musi se makat i pres semestr, chteji po tobe tzv. POTy, vetsinou nejaka prace, nekde jsou i online testy, kdyz je splnis je to vetsinou zahrada za zapocet, kdyz je nedas, nemuzes ke zkousce. na netu jsou diskuze a vetsinou nejaka hodna duse dulezite shrne… a hlavne vyucujicici davaji informace na net. vetsinou jsou tam elektronicky i vsechny skripta. jo a za mne byly dve skupiny.. takze jeden vikend jedna a dalsi vikend dalsi (to bylo pro prvni semestr), takze se to dalo i nahradit, kdyz si vedela, ze nemuzes. zezacatku jsem tam fakt poctive jezdila, abych zjistila, ze mi to fakt nic nedava a jezdit prestala.
Munchkina píše:ja psala za mne, ja uz jsem jak rok mimo (mam preruseno)Anielkha píše:Aha, tak to jsem nevěděla
![]()
Smím se zeptat, jaký obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:Anielkha píše:Smím se zeptat, jaký obor?klárka14 píše:No výborně, tak mne řekni, jak to chodí jinde. Úplně mne ta škola nadchla, už jsem se dívala i na obory - ESF, ale ještě nevím, kam to si musím promyslet..
PS: jsem jak posedlá či, co, jak sednu k PC tak hledám vhodnou VŠ.jak to funguje jinde nevim, nikde jinde jsem na kombinovanem nebyla
Munchkina píše:ja psala za mne, ja uz jsem jak rok mimo (mam preruseno)Anielkha píše:Aha, tak to jsem nevěděla
![]()
Management.. ale meli to tak i ostatni obory - http://www.econ.muni.cz/…-bakalarske/ v druhaku se to pak slucovalo dohromady, hodne predmetu je spolecnych.
- Citovat
- Upravit
Je tam dost drsný TSP, jak si se proboha tam dostala, jen jsem se koukla a už se mi udělalo nevolno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:
Je tam dost drsný TSP, jak si se proboha tam dostala, jen jsem se koukla a už se mi udělalo nevolno
Klarko, ty TSP jsou lehke… uvedom si, ze s tim ma problem kazdy.. dva roky ze vejsky a dala jsem percentil 92 (tam nejde, kolik toho odpovis, ale jak odpovi ostatni)
a uplne bez pripravy, jen jsem si projela ten jeden test… vis, oni ti mladosi jsou hrozne vynervovani a strasne to kazi ![]()
- Citovat
- Upravit
Anielkha píše:klárka14 píše:Klarko, ty TSP jsou lehke… uvedom si, ze s tim ma problem kazdy.. dva roky ze vejsky a dala jsem percentil 92 (tam nejde, kolik toho odpovis, ale jak odpovi ostatni)
Je tam dost drsný TSP, jak si se proboha tam dostala, jen jsem se koukla a už se mi udělalo nevolnoa uplne bez pripravy, jen jsem si projela ten jeden test… vis, oni ti mladosi jsou hrozne vynervovani a strasne to kazi
Teď mám klid, tak to zkusím a jsem na sebe zvědavá
Nejen mladoši jsou vynervovaní, já jsem taky ten typ, připravovala jsem se vždy do školy poctivě a byla jsem vždycky na nervy, prostě takový blbý typ no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klárka14 píše:Anielkha píše:Teď mám klid, tak to zkusím a jsem na sebe zvědaváklárka14 píše:Klarko, ty TSP jsou lehke… uvedom si, ze s tim ma problem kazdy.. dva roky ze vejsky a dala jsem percentil 92 (tam nejde, kolik toho odpovis, ale jak odpovi ostatni)
Je tam dost drsný TSP, jak si se proboha tam dostala, jen jsem se koukla a už se mi udělalo nevolnoa uplne bez pripravy, jen jsem si projela ten jeden test… vis, oni ti mladosi jsou hrozne vynervovani a strasne to kazi
Nejen mladoši jsou vynervovaní, já jsem taky ten typ, připravovala jsem se vždy do školy poctivě a byla jsem vždycky na nervy, prostě takový blbý typ no
jasne, ale tobe kdyz se to nepovede ted.. muze se to povest jindy, jenze jim jde tak nejak o vsechno..
a jsou na to kurzy… treba ty vety (tomu doted nerozumim) jak mas hledat podobne.. myslim, tak jsou na to navody a tak.
a hlavne treba na management za mne brali i percentil 40! (tzn ze prijimacky udelalo lip nez ty 60% lidi) ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, já studuju a teď jsem těhu, termín porodu mám na duben, což mě maličko překazilo plány, povedlo se nám totiž hned po vysazení, takže teď přemýšlím, jak to udělat s letním semestrem, jestli mi vyjdou vstříc a budu moc bejt třeba měsíc doma (když budu mít papír) a nebo jestli si budu muset zažádat o individuál, máme jen 3letýho bc, tak nechci přerušovat, když nebudu mít hlídání, tak půjdu na třeťák dálkově, ale ten druhák mě trošku straší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, potřebovala bych poradit od září jsem nastoupila do 2.ročníku na denní nástavbové studium učetnictví.21.9 budu ve 34 týdnu těhotenství tedy Dr.by mi měl napsat žádanku na mateřskou.chci se zeptat z čeho se mateřská vypočítává když studuji denní studium a k tomu pobírám sirotčí důchod ale asi pouze do listopadu ho budu pobírat když budu už brát mateřskou????Žádnou brigádu jsem neměla…Dále se chci optat je normální aby mi škola stopla individuál a chtějí mi počítat normální absenci???Necítím se zrovna na to abych tam docházela vzhledem k tomu když mám pouze ležet a mám rizikové těhu a budu nastupovat na mateřskou..všem moc děkuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit