Studium na Policejní akademii

Qwentin
12.7.11 12:42

Studium na Policejní akademii

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nestuduje Policejní akademii. Já studium /Bezpečnostně právní studia/ musela kvůli rizikovému těhotenství přerušit, ale co nejdříve bych chtěla zase pokračovat. Není na tom někdo podobně? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Baslerinda
12.7.11 13:16

A kde? Praha Hrdlořezy?

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
12.7.11 14:00

Praha - Lhotka, Hrdlořezy ,tam je ta střední policejní škola a myslím, že ještě vyšší pol. škola

• Citovat
  • Upravit
257
25.7.11 19:31

Ahojky, a co VOŠ TRIVIS, ta je také v Praze a má podobné zaměření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
28.5.13 12:33

Ahoj maminky, nestuduje zde někdo na Policejní akademii?

• Citovat
  • Upravit
16982
7.6.13 17:43

Pokud se vysoká škola přerušuje po úspěšném dokončení prvního ročníku (tj dva semestry) měli by ti povolit znovu -po roce - navázat na studium.
Jinak jsem přemýšlela nad policejní akademii, ale odradily mě ty počty uchazečů a náročné přijímačky.
Nepřemýšlela jsi nad jinou alternativou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
7.6.13 23:56
@chs.jasmin píše:
Pokud se vysoká škola přerušuje po úspěšném dokončení prvního ročníku (tj dva semestry) měli by ti povolit znovu -po roce - navázat na studium.
Jinak jsem přemýšlela nad policejní akademii, ale odradily mě ty počty uchazečů a náročné přijímačky.
Nepřemýšlela jsi nad jinou alternativou?

jj, povolili mi naštěstí :),jen to teď ještě dokončit… Mně také odrazovaly počty uchazečů a přijímačky, pro mne byla těžká hlavně ta angličtina, i když můžu říct, že se anglicky domluvím. Jedinou alternativou je snad jen právnická fakulta nebo Univerzita obrany v Brně, ale tam je hodně matematiky…:-(, potom nějaká vyšší policejní škola v Praze, už to tu někdo myslím zmiňoval.

• Citovat
  • Upravit
16982
8.6.13 07:57

Trivis. Tam jsem já na oboru: Kriminální prevence. Naštěstí k dodělání Bc. stačí jeden rok na domluvených VŠ, takže se člověk ani moc nezaseká titulem Dis. :mrgreen:

Držím pěstí k zdárnému dokončení vybraného studia.

@Andrejka81 píše:
jj, povolili mi naštěstí :),jen to teď ještě dokončit… Mně také odrazovaly počty uchazečů a přijímačky, pro mne byla těžká hlavně ta angličtina, i když můžu říct, že se anglicky domluvím. Jedinou alternativou je snad jen právnická fakulta nebo Univerzita obrany v Brně, ale tam je hodně matematiky…:-(, potom nějaká vyšší policejní škola v Praze, už to tu někdo myslím zmiňoval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
8.6.13 10:05
@chs.jasmin píše:
Trivis. Tam jsem já na oboru: Kriminální prevence. Naštěstí k dodělání Bc. stačí jeden rok na domluvených VŠ, takže se člověk ani moc nezaseká titulem Dis. :mrgreen:Držím pěstí k zdárnému dokončení vybraného studia.

Tak to je určitě dobrá škola, kolegyňka na ni také chodila. Ta Kriminální prevence je určitě dobrá a důležitá v dnešní době. Z té jsem už naštěstí udělala zkoušku, my jsme to dělali dohromady s Kriminologií. Náhodou Dis.,další titul k dobru :-)…Také držím pěsti, ať Ti to zdárně vyjde :-).

• Citovat
  • Upravit
2920
25.9.14 21:51

Obnovuji téma, chtěla bych od příštího roku na akademii, můžete poradit zda a z čeho jste se učili případně, zda někdo bude dělat příští rok rovněž na přijímačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.1.15 12:27

Našla jsem Vaší diskuzi a ráda bych se zeptala jestli někdo nevíte jak probíhají ty příjimačky? Je to fakt nemožný se tam dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
8.7.15 17:35
@spygy píše:
Obnovuji téma, chtěla bych od příštího roku na akademii, můžete poradit zda a z čeho jste se učili případně, zda někdo bude dělat příští rok rovněž na přijímačky?

Ahoj, dělala jsi nakonec přijímačky na POLAC nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.7.15 19:55

Studium na policejni akademii jsem vzdala, ale oboru kriminologie ne :-D. Nedaleko od meho bydliste otevreli obor kriminologie tak snad mi to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
10.7.15 20:01
@Sasha001 píše:
Ahoj, dělala jsi nakonec přijímačky na POLAC nebo ne? :)

nakonec ne, otěhotněla jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.16 18:41

Drahé holky, potřebuju poradit a nemůžu založit novou diskuzi, tak zkouším obnovit tuhle. Nevíte prosím jak se dostanu MHDéčkem z hlavního nádraží vlakovýho na policejní akademii?? A jak dlouho to přibližně trvá? Děkuji moc :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze