Studium na Policejní akademii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Praha - Lhotka, Hrdlořezy ,tam je ta střední policejní škola a myslím, že ještě vyšší pol. škola
- Citovat
- Upravit
Ahojky, a co VOŠ TRIVIS, ta je také v Praze a má podobné zaměření?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se vysoká škola přerušuje po úspěšném dokončení prvního ročníku (tj dva semestry) měli by ti povolit znovu -po roce - navázat na studium.
Jinak jsem přemýšlela nad policejní akademii, ale odradily mě ty počty uchazečů a náročné přijímačky.
Nepřemýšlela jsi nad jinou alternativou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše:
Pokud se vysoká škola přerušuje po úspěšném dokončení prvního ročníku (tj dva semestry) měli by ti povolit znovu -po roce - navázat na studium.
Jinak jsem přemýšlela nad policejní akademii, ale odradily mě ty počty uchazečů a náročné přijímačky.
Nepřemýšlela jsi nad jinou alternativou?
jj, povolili mi naštěstí
,jen to teď ještě dokončit… Mně také odrazovaly počty uchazečů a přijímačky, pro mne byla těžká hlavně ta angličtina, i když můžu říct, že se anglicky domluvím. Jedinou alternativou je snad jen právnická fakulta nebo Univerzita obrany v Brně, ale tam je hodně matematiky…:-(, potom nějaká vyšší policejní škola v Praze, už to tu někdo myslím zmiňoval.
- Citovat
- Upravit
Trivis. Tam jsem já na oboru: Kriminální prevence. Naštěstí k dodělání Bc. stačí jeden rok na domluvených VŠ, takže se člověk ani moc nezaseká titulem Dis. ![]()
Držím pěstí k zdárnému dokončení vybraného studia.
@Andrejka81 píše:
jj, povolili mi naštěstí,jen to teď ještě dokončit… Mně také odrazovaly počty uchazečů a přijímačky, pro mne byla těžká hlavně ta angličtina, i když můžu říct, že se anglicky domluvím. Jedinou alternativou je snad jen právnická fakulta nebo Univerzita obrany v Brně, ale tam je hodně matematiky…:-(, potom nějaká vyšší policejní škola v Praze, už to tu někdo myslím zmiňoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše:
Trivis. Tam jsem já na oboru: Kriminální prevence. Naštěstí k dodělání Bc. stačí jeden rok na domluvených VŠ, takže se člověk ani moc nezaseká titulem Dis.Držím pěstí k zdárnému dokončení vybraného studia.
Tak to je určitě dobrá škola, kolegyňka na ni také chodila. Ta Kriminální prevence je určitě dobrá a důležitá v dnešní době. Z té jsem už naštěstí udělala zkoušku, my jsme to dělali dohromady s Kriminologií. Náhodou Dis.,další titul k dobru
…Také držím pěsti, ať Ti to zdárně vyjde
.
- Citovat
- Upravit
Obnovuji téma, chtěla bych od příštího roku na akademii, můžete poradit zda a z čeho jste se učili případně, zda někdo bude dělat příští rok rovněž na přijímačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsem Vaší diskuzi a ráda bych se zeptala jestli někdo nevíte jak probíhají ty příjimačky? Je to fakt nemožný se tam dostat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spygy píše:
Obnovuji téma, chtěla bych od příštího roku na akademii, můžete poradit zda a z čeho jste se učili případně, zda někdo bude dělat příští rok rovněž na přijímačky?
Ahoj, dělala jsi nakonec přijímačky na POLAC nebo ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studium na policejni akademii jsem vzdala, ale oboru kriminologie ne
. Nedaleko od meho bydliste otevreli obor kriminologie tak snad mi to vyjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasha001 píše:
Ahoj, dělala jsi nakonec přijímačky na POLAC nebo ne?
nakonec ne, otěhotněla jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drahé holky, potřebuju poradit a nemůžu založit novou diskuzi, tak zkouším obnovit tuhle. Nevíte prosím jak se dostanu MHDéčkem z hlavního nádraží vlakovýho na policejní akademii?? A jak dlouho to přibližně trvá? Děkuji moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nestuduje Policejní akademii. Já studium /Bezpečnostně právní studia/ musela kvůli rizikovému těhotenství přerušit, ale co nejdříve bych chtěla zase pokračovat. Není na tom někdo podobně? Díky moc.