Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim všechny . Chtěla jsem se zeptat jak to probíhá v Teplicích .Může tatínek k porodu ? Mám termín za 14 dní tak mám docela nervy. Za odpovědi moc dík
Já tam teda nerodila, ale porodopis jsem tam sepsaný měla. Tatínek tam být může, i když vím, že mi nezaručili na sto procent, že to půjde. Prý kvůli jiným maminkám, kterým by to mohlo vadit. Zřejmě nejsou ty porodní boxy dost izolované od sebe či co. No, znám několik maminek, co tam rodily a byly spokojené! je to spíš o tom, na koho tam narazíš! Držim palce a přeju rychlý porod a zdravé mimi!!
Ahojky, já tam teď nerodila, ale manželovo sestřence se tam 19.11. narodil klučina. Byla opravdu velmi spokojená, měla nadstandart. U porodu měla tatínka miminka a dokonce i svojí maminku, takže to určitě jde ![]()
Přeju co nejpohodovější porod bez komplikací a zdravé mimísko ![]()
Já tam rodila začátkem listopadu, přítele jsem u porodu neměla, protože nechtěl, ale jinak to tam normálně jde.. Ale teď je to prý zakázané kvůli chřipce - kamarádka tam leží kvůli rizikovému těhotenství a už se na to informovala. Na porodnici momentálně je zákaz návštěv kvůli epidemii chřipky a proto ani tatínkové nesmějí k porodu.. Teda aspoň jí to tak řekli.. Ale tak třeba to už za 14 dní bude zrušený a zase to půjde..
A jinak je to tam celkem v pohodě, personál docela milý, i když vyjímka se taky najde - na mě přímo u porodu jedna sestra začala řvát, ale ostatní byli celkem v pohodě..
Rodila jsem v Teplicích před je to už dva roky ale můžu říci že lékaři i setry jsou příjemný a hodný.Určitě se nemáš čeho bát.Probíhá to v klidu k dispozici je ti sprcha která je opravdu výborná až do porodu a může tam s tebou být i partner.Přeji ti příjemný pobyt určitě nebudeš sklamaná.
Díky za odpovědi jsem z toho jelen. Jinde tatínkové smějí k porodu pokavad nemaji zjevné příznaky nějaké nemoci. Nevím proč v Teplicích to nejde. Jsem holt smolař.
tak to te musim opravit, ady v pze je taky zakaz tatuldu k porodu, kdyz je epidemie
ahoj já taky rodila před rokem a něco a bylo to dobré. Tatínek u porodu normálně byl.. byl tam se mnou celou dobu. Byli tam na mě také moc hodní a rodil mě Dr. David. Porod proběhl bez komplikací. Přeji také šťastný a rychlý porod.
Ahojky ja sem rodila v teplicich pred 3 lety a k porodu mi chtely tatinka dovolit ale pak se me zeptaly kolik mu je a ja rikam 21 a na to mi odpovedeli ze je moc mlady na to tak mi pustily i mamku ikdyz s kecama ale jo…a tedka me ceka dalsi porod zrejme urcite v teplicich konkretne v zari a tatinka uz bych tam chtela tak doufam ze uz podle nic na to nebude mlady:D ![]()
Ahoj obnovuji diskuzi chtěla bych se zeptat maminek zda si s sebou brali pro miminko vlastní oblečení a plenky. Nejsem si jistá jestli to půjčují nebo ne.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.