Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Prof. Farnsworth píše:
Ty nebereš příspěvky na antikoncepci?
Ale je to dost papírování, na každého přítele - manžela - milence jeden tiskopis včetně jeho rodného čísla, čísla OP, řidičáku a podpis ![]()
A pak chtějí ještě záznam souloží a čestné prohlášení ![]()
@free333 píše:
Ale je to dost papírování, na každého přítele - manžela - milence jeden tiskopis včetně jeho rodného čísla, čísla OP, řidičáku a podpis
A pak chtějí ještě záznam souloží a čestné prohlášení
A každý použitý prezervativ či prázdné platíčko od pilulí připíchneš k tomu? ![]()
Zakladatelko a jsi svobodná nebo ve vztahu?To je dost rozdíl.
Jako svobodná jsem si ji platila sama,jako vdaná pokud bylo třeba(už není) se platila ze společných peněz.
@Anna766 píše:
A každý použitý prezervativ či prázdné platíčko od pilulí připíchneš k tomu?
Nově to už jen stačí nafotit do mobilu ![]()
@free333 píše:
Nově to už jen stačí nafotit do mobilu
Aha,zas vím něco nového. ![]()
@free333 píše:
Ale je to dost papírování, na každého přítele - manžela - milence jeden tiskopis včetně jeho rodného čísla, čísla OP, řidičáku a podpis
A pak chtějí ještě záznam souloží a čestné prohlášení
Po kamaráce chtěli, aby obtáhla obrys dotyčného příslušenství na papír a přiložila k žádnosti
Asi aby věděli, jaké velikost je nejvhodnější ![]()
@Anna766 píše:
A každý použitý prezervativ či prázdné platíčko od pilulí připíchneš k tomu?
Do kondomu zásadně nepíchat! To tě neučili? ![]()
@free333 píše:
Nově to už jen stačí nafotit do mobilu
Je na to speciální aplikace do mobilu - ClaimPregnancyProtection ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Po kamaráce chtěli, aby obtáhla obrys dotyčného příslušenství na papír a přiložila k žádnostiAsi aby věděli, jaké velikost je nejvhodnější
Tak ještě že nechtěli i foto k tomu
![]()
@free333 píše:
Tak ještě že nechtěli i foto k tomu![]()
![]()
No v případě oprávněných pochybností se musí na úřad dostavit i partner a ukázat že disponuje příslušným zařízením ![]()
@Prof. Farnsworth A tez se musi dokumentovat kazde pouziti, vcetne vystupu. Dale chodi namatkove kontroly…
Je možný, že zakladatelka navrhla příteli/manželovi, že by ji měli platit napůl a dostala ceres, že antiko přece si platí holka sama (ale běda jestli otěhotní).
Pokud je to tak - zakladatelko, vyměň přítele.
Platila jsem si antikoncepci sama, pritel byl drzgresle, nechtěl mi ani na ni prispivat. Kamarádce behem studii platil antikoncepci pritel.
@Anonymní píše:
Platila jsem si antikoncepci sama, pritel byl drzgresle, nechtěl mi ani na ni prispivat. Kamarádce behem studii platil antikoncepci pritel.
Tak to snad ne? To já bych naopak antikoncepci platil a ještě bych chtěl tu nejlepší… Vždycky je to levnější a méně náročné než nechtěné těhotenství.