Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Prof. Farnsworth píše:
To jsou teda věci. Jak moc náročný je tenhle tunning a na kolik ta modifikace přijde? A nemá to vliv na výkon?
dle diskuzí na výkon jen pozitivní. Sranda stojí 13tis(někde i víc) a po bezskalpelové metodě by jsi měl být do pár dnů ready. I tady na epipi je spousta diskuzí ![]()
@Netopirek píše:
dle diskuzí na výkon jen pozitivní. Sranda stojí 13tis(někde i víc) a po bezskalpelové metodě by jsi měl být do pár dnů ready. I tady na epipi je spousta diskuzí
Takže samá pozitiva
To pak musí být doma rodeo, když žena nemusí brát HA, oba neřeší antikoncepci a žena se může uvolnit, protože se nemusí bát otěhotnění ![]()
Já si to nepamatuju, ale co spolu bydlíme máme vše dohromady… bydlíme spolu od 20, do té doby mi prášky platila mamka, parkrat jsem si je platila sama…ale když se občas kupovaly gumaci, vůbec nevím kdo platil… ale my jsme mimoni, 14 let jeden partner, důvěra a společné finance, nerozlišujeme moje a tvoje…
@LaDona1987 píše:
Já si to nepamatuju, ale co spolu bydlíme máme vše dohromady… bydlíme spolu od 20, do té doby mi prášky platila mamka, parkrat jsem si je platila sama…ale když se občas kupovaly gumaci, vůbec nevím kdo platil… ale my jsme mimoni, 14 let jeden partner, důvěra a společné finance, nerozlišujeme moje a tvoje…
to mě zaujalo, že ti do 20 let platila antikoncepci matka?
to by mi bylo teda trapně, kdybych já chtěla mít sexuální život a platila by mi to mamka ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, zajímalo by mě kdo u vás platí ochranu, kondomy, prášky, jiné antikoncepce.Zda vy jako žena, nebo partner, nebo napul, jak to máte a co za ochranu používáte? Děkuji za odpovědi
Když jsem ji ještě užívala, tak jsme se s chlapem střídali. Jednou zaplatil on a potom já. Ale máme peníze společné. ![]()
Já platim za ochranu těm pánům v černejch brejlích - prej mi jinak zapálej barák ![]()
@Deja-vu Věř že mi trapně nebylo, od 16 let jsem litala po brigádách, od 17,5 jsem byla bez kapesného a platila si i spoustu věcí do školy, celý čtvrťák jsem byla na brigádách i v týdnu a každý vikend, protože naši nemohli, platili mi školné a občas prášky, několikrát jsem si je platila sama, nemohla mi platit ani VŠ, poslední tři měsíce byly jen v mé režii. Vážně mi není trapné, že mi v průběhu dvou lety parkrat zaplatila prášky, notabene když to nebylo jen kvůli sexu…
Příspěvek upraven 12.07.18 v 21:30
@LaDona1987 píše:
@Deja-vu Věř že mi trapně nebylo, od 16 let jsem litala po brigádách, od 17,5 jsem byla bez kapesného a platila si i spoustu věcí do školy, celý čtvrťák jsem byla na brigádách i v týdnu a každý vikend, protože naši nemohli, platili mi školné a občas prášky, několikrát jsem si je platila sama, nemohla mi platit ani VŠ, poslední tři měsíce byly jen v mé režii. Vážně mi není trapné, že mi v průběhu dvou lety parkrat zaplatila prášky, notář ne když to nebylo jen kvůli sexu…
ok ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já platim za ochranu těm pánům v černejch brejlích - prej mi jinak zapálej barák
dobře děláš. To je nej ochrana
![]()
@Netopirek píše:
dobře děláš. To je nej ochrana![]()
Ty hlídaj všechno - jak ho vytáhneš, dostaneš přes něj rákoskou. To je antikoncepce ![]()
@Dojcanis píše:
Neni ti to blby?![]()
![]()
Na blbou otázku blbá odpověď ![]()
Antikoncepci jsem si platila vždy sama. Chránila jsem tím přece před otěhotněním hlavně sebe. Kondomy jsme s manželem nikdy nepoužívali, takže výdaj za ně nula. ![]()
Pokud se jedna o hormonalni antikoncepci, tak by ji mel podle me platit chlap. On neni ten komu to huntuje telo a kdo to musi jist.