Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V 15 platila mamka, ta mela z meho tehotenstvi tehdy nejvetsi strach
pak jsem se odstehovala za manzelem a a platil on. Ted fungujem bez ![]()
@Miriana píše:
@Prof. Farnsworth A tez se musi dokumentovat kazde pouziti, vcetne vystupu. Dale chodi namatkove kontroly…
Tak normálně kniha jízd, ne? ![]()
HA mi platila mamka asi do 19, protože mi ji doktorka napsala z jiného důvodu než je sex, po odstěhování už jsem si ji platila sama (když máš na nájem, máš i na prášek), ale brzo jsem ji stejně vysadila. S přítelem jsme kondomy kupovali oba, když jsem byla u něj, bylo automatický, že bude mít doma zásobu on, když jel za mnou, měla jsem tu zásobu já. Řekla bych, že je to na domluvě, jako u všeho. Tělísko jsem si teď třeba platila já, přítel mě „za to“ vzal na wellness pobyt. Jak říkám, domluva. Nic jiného v tom není.
@Burj Chalifa píše:
A rodné číslo lidí a pin ke kartě bys nechtěla?K čemu Ti bude, že cizí Mařenka s Pepou používají kondomy a kupují je společně?
Vždy platil přítel, já jsem na ni ani neměla. Teď už je to manžel a platí ji pořád. Ale on v podstatě platil většinu věcí a neměl s tím problém.
@Anonymní píše:Šťastná to žena.
Vždy platil přítel, já jsem na ni ani neměla. Teď už je to manžel a platí ji pořád. Ale on v podstatě platil většinu věcí a neměl s tím problém.
Do maturity mi ji taky platila máma, zřejmě měla taky tehdy největší strach. Mrzí mě to, jsou i jiné způsoby, ale tehdy jsme se na tom obě dohodl nějak automaticky. Od maturity jedeme bez a přála bych si, aby se bez hormonů jednou obešly i naše dcery.
@Deja-vu : me to plati do ted,je mi 25
i mi vyzvedava prasky z lekarny, pac ja bydlim jinde
ale je to kvuli tomu, ze ma dotovany prispevky do lekarny z prace a za nic jinyho to utratit nemuze ![]()