Kdo u vás platí ochranu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
12.7.18 22:55

V 15 platila mamka, ta mela z meho tehotenstvi tehdy nejvetsi strach
:mrgreen: pak jsem se odstehovala za manzelem a a platil on. Ted fungujem bez :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.7.18 07:14

@debra.morgan taky spoléháte, že to nevyjde? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
13.7.18 12:02
@Miriana píše:
@Prof. Farnsworth A tez se musi dokumentovat kazde pouziti, vcetne vystupu. Dale chodi namatkove kontroly…

Tak normálně kniha jízd, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
13.7.18 14:26

HA mi platila mamka asi do 19, protože mi ji doktorka napsala z jiného důvodu než je sex, po odstěhování už jsem si ji platila sama (když máš na nájem, máš i na prášek), ale brzo jsem ji stejně vysadila. S přítelem jsme kondomy kupovali oba, když jsem byla u něj, bylo automatický, že bude mít doma zásobu on, když jel za mnou, měla jsem tu zásobu já. Řekla bych, že je to na domluvě, jako u všeho. Tělísko jsem si teď třeba platila já, přítel mě „za to“ vzal na wellness pobyt. Jak říkám, domluva. Nic jiného v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.7.18 14:30
@Burj Chalifa píše:
A rodné číslo lidí a pin ke kartě bys nechtěla? ;) K čemu Ti bude, že cizí Mařenka s Pepou používají kondomy a kupují je společně?
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.18 14:38

Vždy platil přítel, já jsem na ni ani neměla. Teď už je to manžel a platí ji pořád. Ale on v podstatě platil většinu věcí a neměl s tím problém.

• Citovat
  • Upravit
1777
13.7.18 14:39
@Anonymní píše:
Vždy platil přítel, já jsem na ni ani neměla. Teď už je to manžel a platí ji pořád. Ale on v podstatě platil většinu věcí a neměl s tím problém.
Šťastná to žena. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148295
13.7.18 14:50
@sticky píše: Šťastná to žena. :lol:

Ano,toho se drž! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
14.7.18 15:07

Do maturity mi ji taky platila máma, zřejmě měla taky tehdy největší strach. Mrzí mě to, jsou i jiné způsoby, ale tehdy jsme se na tom obě dohodl nějak automaticky. Od maturity jedeme bez a přála bych si, aby se bez hormonů jednou obešly i naše dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.7.18 15:19

Rodice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
14.7.18 15:23

@Deja-vu : me to plati do ted,je mi 25 :mrgreen: i mi vyzvedava prasky z lekarny, pac ja bydlim jinde :mrgreen: ale je to kvuli tomu, ze ma dotovany prispevky do lekarny z prace a za nic jinyho to utratit nemuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí