Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, jak to u vás vypadá se sněhem? Taky to u vás tak klouže? Já už jsem se dneska stihla natánout po cestě do školy, jak to zvládáte vy?
prosím nekomentujte že je skoro prosinec že se to dá čekat, já se ptám pro pobavení
děkuji
Já k držkopádům sníh ani námrazu vlastně nepotřebuji. Několikrát do roka se mi stane, že se někde nějak nekontrolovatelně rozgyglám a buď je z toho pád s hlasitým vyjeknutím nebo to nějak (ne)důstojně vybalancuju. ![]()
@carsa píše:
U nás to je kde?
Brněnsko, ale to není podstatné, muže to být kdekoliv ![]()
@kontramatka píše:
Já k držkopádům sníh ani námrazu vlastně nepotřebuji. Několikrát do roka se mi stane, že se někde nějak nekontrolovatelně rozgyglám a buď je z toho pád s hlasitým vyjeknutím nebo to nějak (ne)důstojně vybalancuju.
No to já tak jemně taky, ale jak je náladí končím, dnneska mě přitom muselo vidět ještě pul města ![]()
U nás vytrvale prší už od včera, po sněhu ani mrazu ani památky.
@onajeblond píše:
No to já tak jemně taky, ale jak je náladí končím, dnneska mě přitom muselo vidět ještě pul města
Tak aspoň šíříš dobrou náladu
![]()
Příspěvek upraven 30.11.17 v 15:51
Pošlete sněhovou vánici k Praze, tady je šedivo a pošmourno ![]()
Já skoro
Pošťačky mi přinesly balíček, tak jsem spěchala, a jela jsem asi metr. Ale ustála jsem to
Cesta s kočárem do školky a ze školky byla taky výživná
Sněží tady od rána, ale taje to, takže tady máme břečku.
Taky Brněnsko, sněží tu v kuse už od noci. Já byla dopoledne akorát s kočárem pro pečivo a ne, nenatáhla jsem se. Ale odpoledne půjdu ještě do školky a co není, může být, že. Nicméně válet v té vodě by se mi fakt nechtělo. ![]()
Tady na Ostravsku sněží v kuse - asi to začalo v noci, sněží bez přestávky až doposud. Já jsem šťastná, nesnáším léto a teplo. Takže teď mám plno energie, věci mě baví, chodím ven na dlouhé procházky - paráda! Je mi jedno, jestli je sníh nebo není. Hlavně nesmí být teplo a svítit slunko (jsem takový upír). Nejraději mám zataženo, mlhy, déšť, sníh, plískanice…
Jinak nekloužu, chodím opatrně a často mimo cesty, spíše po zasněžené trávě.