Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodně dobré termo ponožky mají Voxx, ty nejteplejší jsou tuším až do mínus 45. Objednávala jsem je synovi, když jeli se třídou někdy koncem září pod stan a pochvaloval si je. Jsou cenově rozumné, cca 200-300 kč max. podle druhu. Objednávala jsem je na rajponozek. cz - najdi si záložku voxx termo ponožky.
Když jsem koukala ve specializovaných obchodech typu Hudy sport apod. tak tam byly teplé ponožky za cca 600.
Vyhřívané nevím, ale asi by se daly dát do bot takové ty speciální vyhřívací vložky jako do lyžáků?
Já se dívala buď na tohle
https://panske-ponozky.heureka.cz/…ear/recenze/#…
nebo tohle
https://panske-ponozky. heureka. cz/nanotrade-s-r-o-sportovni-army-termo-ponozky-se-stribrem-nanosilver-cerne/#
a nejsem schopna se rozhodnout…
Koupila bych ponozky s merino vlnou, jak pise @Gina - v outdoorodovych obchodech typu Hudy, Hanibal nebo Rock Point maji napriklad znacky Icebreaker nebo Smartwool a prodavaci ti radi poradi.
Tak zaujali mě teda ty voxx a asi koupím tyto a uvidím které budou top a kdyžtak se dokoupí
termo-ponozky-voxx/3557-nejteplejsi-termo-ponozky-voxx-haumea. htm
termo-ponozky-voxx/2460-nejteplejsi-termo-ponozky-voxx-force. html
termo-ponozky-voxx/1033-termo-ponozky-voxx-orbit. html
Úplně to nejlepší, co jsem kdy měla na noze jsou klasické pletené ponožky.. z termo ponožek moiry, jsou fajné i při -20, ale na pletené ponožky to nemá ![]()
@martina.se a upleteš mi je do vánoc?
nejléep tmavě zelené
no je to peklo…když je zima tak je zima, manžel má navíc furt nohy jak žaba ![]()
Dobrý den,
kdybyste nepochodila v e-shopech, mrkněte taky do Bazaru eMimina. Teplé ponožky tu prodává hned několik maminek! ![]()
Ať vyberete správně ![]()
adminka Eliška
Ahojte manžel, tráví hooodně času venku i v práci a tak mě napadlo, že mu koupím buď nějaké opravdu hodně dobré termo ponožky, co prostě udrží tělesné teplo u nohy a izoluje od studené boty, nebo vyhřívané, máte někdo zkušenosti? Vůbec se v termo prádel nepohybuji. Díky.