Kdy aplikovat estvilla

171
25.8.13 22:34

kdy aplikovat estvilla

Maminky ktere s tim mate zkusenosti, kdy nejdriv jste praktikovaly estvilla? A stalo se vam nekdy, ze z toho zacalo dite ztracet hlas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
25.8.13 22:38

Za mě nikdy. Zvlášť když si tím vyřve hlasivky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
25.8.13 22:38

Nikdy. A syn přesto skoro v roce usíná normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
25.8.13 22:43

@lenkaleni Jeden môj syn večer čo večer jačal dve až tri hodiny (a hlas nestrácal :-) ), a to som sa ho celú dobu snažila na rukách uspať, kojiť… Keď mal 8-9 mesiacov, povedala som si: DOSŤ! a nastúpil Estvill. Za pár nocí zaspával sám v postieľke, bez plaču. Bola to úľava.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.8.13 22:47

NIKDY!

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
25.8.13 22:50

Nikdy

• Citovat
  • Upravit
171
25.8.13 22:55

Holt nektere deti neusinaji nebo nespi normalne, pak maminka na sesypani uz premysli i nad takovou moznosti. A propo schvalne jsem zadala ty, co maji zkusenost. Dekuji za zajem, ale ty co to nikdy nezkusily a maji v umyslu na toto tema utocit, aby se laskave zdrzely komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.8.13 22:57

Holt nektere deti neusinaji nebo nespi normalne, pak maminka na sesypani uz premysli i nad takovou moznosti. A propo schvalne jsem zadala ty, co maji zkusenost. Dekuji za zajem, ale ty co to nikdy nezkusily a maji v umyslu na toto tema utocit, aby se laskave zdrzely komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.8.13 22:57

V 9m, kdy jsem byla vnitřně rozhodnutá, že to bude to nejlepší a že ty noci už jsou naprosto šílené. Po 2 nocích spal celou noc.
Jestli vnitřně cítíš, že to nedáš a že ti ho bude líto, nedělejte. On to pozná, vycítí to a bude řvát a řvát a řvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu
25.8.13 22:58

U dcery v pul roce. U syna jsem nemusela - nemel takové problémy se spaním jako jeho sestra. Obecně estivil sblji metofu dopotucuje ideálně prave kolem pul roku. Dříve bych do toho nesla…

• Citovat
  • Upravit
neprihl. nozu
25.8.13 22:59

Ježíš. Omlouvám se za překlepy. Pisu z mobilu…

• Citovat
  • Upravit
neprihl. nozu
25.8.13 23:00

@lenkaleni a kolik je tvému dítěti? Já se pro estivila rozhodla v okamziku., kdy jsem dceru únavou skoro upustila. Zabral za 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
171
25.8.13 23:10

Malemu bude za tyden teprve pet mesicu, spi a usina spatne pres den i v noci. Usina pouze v naruci pri chuzi, v noci se budi na jidlo co dve hodky, nekdy i driv, jenze neusne hned, musim zase uspavat. Spal krasne jen prvni tyden po narozeni. Mit jedno dte, tak to neresim, ale jeste mam 2lete, zacalo obdobi vzdoru, psychicka zacpa, tatka ted daleko a ja odpadavam fyzicky i psychicky. Tak premyslim, ze bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.8.13 23:14
@lenkaleni píše:
Malemu bude za tyden teprve pet mesicu, spi a usina spatne pres den i v noci. Usina pouze v naruci pri chuzi, v noci se budi na jidlo co dve hodky, nekdy i driv, jenze neusne hned, musim zase uspavat. Spal krasne jen prvni tyden po narozeni. Mit jedno dte, tak to neresim, ale jeste mam 2lete, zacalo obdobi vzdoru, psychicka zacpa, tatka ted daleko a ja odpadavam fyzicky i psychicky. Tak premyslim, ze bych to zkusila.

vzala bych si obě děti k sobě do postele. Řekla bych, že by se vám všem třem ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.8.13 23:23

Stridam si je v posteli, vsichni tri by asi neslo, mala dost cestuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie