Tatínek a uspávání - jak to u vás vypadá?

437
16.8.13 12:02

Tatínek a uspávání

Ahoj holky, narazila jsem na tohle video :D A jak to vypadá u vás doma, když uspává tatínek? :D
 https://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.8.13 12:04

Nijak, u nás se neuspává :D Ale video dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.13 12:04

Nijak, tatínek neuspava, to by se kluk dřív urval, než by usnul u něj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.8.13 12:06

@Jančounek video super, u nás tatínek neuspávala, ale kámoš nedávno dával video, pustil klasickou hudbu, mimčo do náručí a tancovali, dokud mimčo neodpadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.13 12:06
@ivana-domca píše:
Nijak, tatínek neuspava, to by se kluk dřív urval, než by usnul u něj :zed:

tak u nás je to úplně to stejný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.8.13 12:07

@martina.se to je zajímavý, vyzkouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.8.13 12:07

U nás se střídáme ráno (malej vstává v 6) a chodíme s ním do obýváku, aby se ten druhej vyspal. Řekla jsem mu, že potřebuju, aby aspoň 2× v týdnu uspával on a on mi na to řekl, že raději bude pořád s ním vstávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
16.8.13 12:08

Video dobrý. :lol: U nás táta uspává stejně jako já. Když je potřeba, může mě normálně nahradit. Ale to se moc nestává, ke všemu, když malej ví, že jsem doma, stejně chce radši mě. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.8.13 12:08
@Jančounek píše:
@martina.se to je zajímavý, vyzkouším :D

funguje to, kámoš takhle uspává pravidelně.. ale chce to dobře zvolit hudbu. ono totiž když není doma, tak jeho paní stačí, aby tu samou hudbu pustila a malá spí téměř okamžitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.8.13 12:15

U nás je „uspávací rituál“ každý den stejný a je jedno, jestli dělám já a nebo manžel - vykoupeme, namažema, oblékneme, nakrmíme v šeru, položíme do postýlky, dáme dudlík, zapneme usínáčka a odcházíme. Příští týden to zkusíme u mých rodičů, tak jsem zvědavá, ale snad nebude problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.8.13 12:15

U nás tatínek taky neuspává :lol: ale to video nemá chybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.8.13 12:16

U nas uspava tatinek s vetsim uspechem, nez ja :lol:…proste s ni blbe do te doby, nez mala odpadne sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
4062
16.8.13 12:26

Výborné video :lol:
U nás se neuspává, u nás se uloží do postýlky, zapne do spacího pytle, políbí na čelíčko, popřeje dobrou noc, zhasne a odchází se z pokoje. Mimino usíná samo. Výjimečně je potřeba se párkrát vrátit a stojící dítě opět uvést do vodorovné polohy. A je naprosto jedno, jestli to dělám já, tatínek, babička nebo hlídací teta. Díky všem bohům za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.8.13 12:48
@Kassy píše:
Výborné video :lol:
U nás se neuspává, u nás se uloží do postýlky, zapne do spacího pytle, políbí na čelíčko, popřeje dobrou noc, zhasne a odchází se z pokoje. Mimino usíná samo. Výjimečně je potřeba se párkrát vrátit a stojící dítě opět uvést do vodorovné polohy. A je naprosto jedno, jestli to dělám já, tatínek, babička nebo hlídací teta. Díky všem bohům za to.

u nás taky tak :palec: video super :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 12:51

U nás taky tatínek neuspává, ne že by nechtěl ale malej prostě řve a řve dokud se z toho nepo..re a pak už to většinou nevydržím a jdu ho uspat sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí