Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, narazila jsem na tohle video
A jak to vypadá u vás doma, když uspává tatínek? ![]()
https://www.facebook.com/photo.php?…
Nijak, tatínek neuspava, to by se kluk dřív urval, než by usnul u něj ![]()
@Jančounek video super, u nás tatínek neuspávala, ale kámoš nedávno dával video, pustil klasickou hudbu, mimčo do náručí a tancovali, dokud mimčo neodpadlo ![]()
@ivana-domca píše:
Nijak, tatínek neuspava, to by se kluk dřív urval, než by usnul u něj
tak u nás je to úplně to stejný ![]()
U nás se střídáme ráno (malej vstává v 6) a chodíme s ním do obýváku, aby se ten druhej vyspal. Řekla jsem mu, že potřebuju, aby aspoň 2× v týdnu uspával on a on mi na to řekl, že raději bude pořád s ním vstávat ![]()
Video dobrý.
U nás táta uspává stejně jako já. Když je potřeba, může mě normálně nahradit. Ale to se moc nestává, ke všemu, když malej ví, že jsem doma, stejně chce radši mě. ![]()
@Jančounek píše:
@martina.se to je zajímavý, vyzkouším
funguje to, kámoš takhle uspává pravidelně.. ale chce to dobře zvolit hudbu. ono totiž když není doma, tak jeho paní stačí, aby tu samou hudbu pustila a malá spí téměř okamžitě ![]()
U nás je „uspávací rituál“ každý den stejný a je jedno, jestli dělám já a nebo manžel - vykoupeme, namažema, oblékneme, nakrmíme v šeru, položíme do postýlky, dáme dudlík, zapneme usínáčka a odcházíme. Příští týden to zkusíme u mých rodičů, tak jsem zvědavá, ale snad nebude problém ![]()
U nas uspava tatinek s vetsim uspechem, nez ja
…proste s ni blbe do te doby, nez mala odpadne sama ![]()
Výborné video ![]()
U nás se neuspává, u nás se uloží do postýlky, zapne do spacího pytle, políbí na čelíčko, popřeje dobrou noc, zhasne a odchází se z pokoje. Mimino usíná samo. Výjimečně je potřeba se párkrát vrátit a stojící dítě opět uvést do vodorovné polohy. A je naprosto jedno, jestli to dělám já, tatínek, babička nebo hlídací teta. Díky všem bohům za to.
@Kassy píše:
Výborné video
U nás se neuspává, u nás se uloží do postýlky, zapne do spacího pytle, políbí na čelíčko, popřeje dobrou noc, zhasne a odchází se z pokoje. Mimino usíná samo. Výjimečně je potřeba se párkrát vrátit a stojící dítě opět uvést do vodorovné polohy. A je naprosto jedno, jestli to dělám já, tatínek, babička nebo hlídací teta. Díky všem bohům za to.
u nás taky tak
video super
![]()
U nás taky tatínek neuspává, ne že by nechtěl ale malej prostě řve a řve dokud se z toho nepo..re a pak už to většinou nevydržím a jdu ho uspat sama ![]()