Kdy dát dítě do sporťáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7356
15.4.25 20:39
@Ela02 píše: Více

pokud budeš chtít najdeš i články že nevadí obložit ji polštářem na chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
15.4.25 20:40

@Ela02 ano, krátké sezení na klíně je OK. Ale i tak je lepší si dítě na klíně posazovat do klubíčka. Jako kdyby dítě sedělo ve vajíčku. A neboj, těch pocitů selhání ještě pár bude. Vím, že to člověka štve. Nikdo z nás fakt není nechybující dokonalý stroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.4.25 20:40

Nám šel kočár do úplného lehu takže jsme taky kolem 6 a 7 měsíce předsedali. Strašně mi vadilo, že se v korbě mrská a bála jsem se, že někde vypadne. korba nebyla úplně hluboká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.25 20:47

@Atisia Mně taky jde dát úplně do lehu ale když jsem jí tak dala akorát zvedala hlavičku a držela jí vzhůru myslela jsem že asi nevidí proto jsem se ptala jestli jí můžu dát do polosedu i když jsem to napsala špatně :( protože v té poloze více leží než sedí🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
15.4.25 21:01

Holka šla do sporťáku v 10m. Dávala jsem na břicho a odepla stříšku, aby viděla. Kluk šel do sporťáku v ukončených 5m. Byl velký a už se mi do korby nevešel navíc jsem musela přidat fusak. Ale náš sporťák šel dát do rovného lehu, takže to bylo úplně v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938

@Ela02 mě se vždy líbí, jak hned každá chytrá matka naběhla, aby ti mohla říct, že je to to nejhorší co můžeš udělat.

Trochu tě uklidním tím, že nežijeme v ČR a tady se z toho takové haló nedělá. Nevšimla jsem si ulic plných děti se skoliozou nebo schrbenych dospělých, takže I tvoje malá bude v pořádku ;) :kytka:

Co s kočárkem neporadím, naše malá je v pohodě i když ve sporťáku leží. Snad na něco přijdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646

Uz na první stránce ti psali, ze ne, nemůžeš. Nebo jako můžeš, ale není to pro ni zdravé a jen ji ničíš pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.25 21:14

No takže se radši zeptám pediatra protože ve vašich očích už jsem prostě hrozná kráva :mrgreen: a ať napíšu co chci i když to bude myšleno dobře tak to stejně bude špatně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
15.4.25 21:30

Nejsi kráva, ale jsi vztahovacna. Je jedno, jak to myslíš. Dávat dítě do pasivního sedu pro něj není dobré. Položila jsi otázku, dostala jsi odpověď. Pediatra se zeptej, řekne ti to samé. Kromě už výše napsaného je pasivní sed nežádoucí i proto, že pasivně posazovane děti lezou kratší dobu. Aktivní sed je až na konci celé řady, často dítě dřív chodí než sedí. Informace máš, dělej jak myslíš.

• Citovat
  • Upravit
7221
15.4.25 21:49

Já to zase tolik neprožíval. Bydlíme na kopci. Když procházka tak buď nahoru nebo domu. Takže si myslím, že nějaký jiný úhel k výhledu byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
15.4.25 22:01

Podle mě ji do sportaku v polosedu dat můžeš, pokud tam vydrzi, hlavne ji ale neposazuj. Moje malinka ma 6 mesicu a už sedi od 5. měsíce sama, ale v kočárku se ji úplně nějak extra nelíbí, takže já ji nosím v nositku.

Jinak jak psala @Nicole 1234 dite se posazovat nema, nemá být v pasivním sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2703
15.4.25 22:07

No to bys ale opravdu neměla dělat. Když se dcera učila sedět, tak taky se neudržela a padala, ale tak to mají všechny děti a právě musí posílit ty břišní a zadove svaly, aby se udržely samy. Ze začátku, když moje malá padala, tak se třeba trošku bouchla, ale padat se naučila pak hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
15.4.25 22:25

Dej ji do korby na břicho, pro jistotu kšíry, ale já je nikdy nepoužívala. Střechu samozřejmě musíš rozepnout nebo dát pryč, aby dítě vidělo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.4.25 01:01

@Eva2610 @Kolicek95 a to vám děti vydrží hodinu a půl nebo dvě venku v kočárku na břiše jo? Usnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí