Kdy dát klasické bačkorky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
7.1.11 12:33

Kdy dát klasické bačkorky

myslím aby nebyli kotníčkové,malá chodí od 10.měsíců,nikdy nešpiškovala,chodila pěkně, v roce jsme jí pořídili kotníčkové bačkorky s atestem žirafky,botky si nesundavá,nevadí jí,ale…Začala špiškovat a pak se jí dokonce ze spoda udělal malý puchyřek,nevím zda to nebylo z toho že nosí doma punčocháče,mohli tam být nějak nachmoustaný,to fakt nevím,tak jsme koupili další,jiné taky s atestem a znova,prostě mi přijdě že jí ty kotníčkové nesedí i když jí na noze nevadí,noha byla vždycky řádně změřena. Může už klasický bačkorky? před měsíce měla velikost 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21892
7.1.11 12:35

Ja jsem dala az ted,tzn ve 2,5 letech.Do teto doby mela na doma kotnickove sandalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.1.11 12:39

Stále dávám vysoké kontníčkové..
Netuším kdy přejdu na obyč..ale i ty obyč tedy koupím se žirafou..Možná v 2,5 letech?? :nevim:

A vzhledem k tomu, že v tomto věku má mít alespon o číslo větší boty, tak si nějak nedovedu představit, jak jí ta obyč bačkora na noze drží.. :nevim: :nevim:
Aby se v tom nepřerazila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
7.1.11 12:50

Klasické bačkorky jsme začaly dávat taky kolem dvou a půl roku, do té doby měl kotníčkové. Mladší syn má stále kotníčkové, je mu rok a půl. Zkoušela jsem mu klasické, mám jedny nenošené po starším (mladší už má velikost 24, to měl starší tak na těch 2,5)a neustále si je sundával, tak jsme se vrátili zpět ke kotníčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.1.11 12:51

Správně by děti měli mít veškerou obuv (bačkůrky,sandálky,botičky na ven,kecky a jiné) do 3 let kotníčkovou…ale málo kdo to dodržuje,to je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
7.1.11 12:52

co si pamatuju z rehabky, tak nejlépe do 3 let. u nás se ale stejně chodí boso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.1.11 12:56

Dáváme stále kotníčkové (i botasky a sandálky, snad jen jedny tenisky měla v létě nízké) a zdají se mi nejlepší. Jak psala Lizbeth, boty jsou větší a nekotníčkové malé „mlaskaly“ za patama a nemohla jsem se zbavit dojmu, že jí kazím nožičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
7.1.11 13:01

My jsme klasické bačkorky nedali nikdy, dobře nesedí, zouvají se, malá má úzkou nohu. Dají se koupit různé varianty kotníčkových bačkorek, které dobře drží na noze.
Mimochodem co je to špiškování? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.1.11 13:07

Naší malé kotníčkové bačkorky neseděly nikdy, tak nosí doteď i na doma kotníčkové sandálky (v únoru jí budou 3). Jednou jsem teda zkusila bačkorky na přezku s nizoučkým kotníčkem, ale začala šmajdat - a to už jí byly 2 roky. Vím, sandály jsou drahé, ale třeba by ještě někde měly teď v zimě výprodeje posledních kusů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.11 13:17

Tak já vůbec neřešila, zda jsou bačkorky kotníčkové, nebo ne.

1. Syn má hubené nohy a kotníčkové bačkorky mu jsou stejně kolem kotníku volné.

2. Spousta odborníků dnes doporučuje nechat kotník, aby se vyvíjel volně.

Takže já jsme vždycky koupila ty bačkorky, co měli v jeho velikosti. Od léta nosí doma crocsíky, jsou mu dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.11 13:19
Lizbeth píše:
Stále dávám vysoké kontníčkové..
Netuším kdy přejdu na obyč..ale i ty obyč tedy koupím se žirafou..Možná v 2,5 letech?? :nevim:A vzhledem k tomu, že v tomto věku má mít alespon o číslo větší boty, tak si nějak nedovedu představit, jak jí ta obyč bačkora na noze drží.. :nevim: :nevim:
Aby se v tom nepřerazila..

Našemu Robínkovi držely ty nízké bačkůrky vždycky perfektně, a to má úzkou nožku a botky kupuju s nadměrkem 12 - 15 mm, jak to má být… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
7.1.11 13:30

Oba kluci do 3 let kotníčkové sandálky, do 3 let klasické papučky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.1.11 20:27

tak jak to tu čtu tak většina má kotníčkové do 3 let,což nám ani jedny nesedli,tak ju nechám asi běhát v protiskluzových ponožkách jako běhala doposud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.1.11 20:30
ZuzaM píše:
My jsme klasické bačkorky nedali nikdy, dobře nesedí, zouvají se, malá má úzkou nohu. Dají se koupit různé varianty kotníčkových bačkorek, které dobře drží na noze.
Mimochodem co je to špiškování? :-D
že by chyba :oops:, patří tam samozřejmě č,tak teď už tomu určitě rozumíš :mrgreen: ,píši rychle jako asi většina tady,nečtu po sobě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková