Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letos podruhe nebudu na Stedry vecer s rodici a rodinami sester. Loni jsme s manzelem meli Vanoce skromne, par vetvicek a cukrovi koupene. Letos to budou prvni Vanoce pro naseho drobecka a vlastne pro nas jako rodinu. Stromecek mame ozdobeny od vcera a cukrovi jsem pekla vsechno poprve sama. Jen ted premyslim, kdy uz dat cukrovi na stul… Jak je to u vas?
![]()
Na stůl dáváme po večeři o Štědrém dni. Ovšem mlsat se chodí dávno předtím
A stromeček nám nosí Ježíšek taky o Štědrém dni.
Já uvažuju, že stromek nazdobíme dnes ve čtvrtek večer (v pátek večer jsem pak urvaná) a cukroví dávám na stůl k zobání od rána o Štedrý den ![]()
Stromeček zdobíme na štědrý den.Cukroví k večeru na štědrý den.
Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný
![]()
xangel87 píše:
Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný![]()
To máš pro příště
Už si to budeš pamatovat ![]()
My taky zdobili stromek v sobotu rano, kdyz jsem slavivala s celou rodinou. Letos mi nejak neslo se vanocne naladit a se stromkem je to mnohem snazsi
Ale to cukrovi si prave nepamatuju. Myslim, ze jsme mlsali hned jak jsme se schazeli uz i treba 2-3 dny pred vanoci… Ja u nas cukrovi schranuju jako oko v hlave, ale uz mam na to i ja chut
Nastesti je do garaze pres zahradu a mraz venku daleko ![]()
janinkaz píše:xangel87 píše:To máš pro příště
Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný![]()
Už si to budeš pamatovat
Jenže já ti mám takový neodbytný pocit, že jsem ho sežrala právě já
Takže mám na něj chodit do ložnice do krabice nebo si ho dát rovnou do kuchyně na tácek… ![]()
Příspěvek upraven 22.12.11 v 00:58
xangel87 píše:
Mno ja jsem mlsna a k tomu doma na matersky. Byla bych to cukrovi u nas schopna sezrat i sama
![]()
Karamelinka píše:xangel87 píše:
![]()
Mno ja jsem mlsna a k tomu doma na matersky. Byla bych to cukrovi u nas schopna sezrat i sama
![]()
No práááááávě ![]()
xangel87 píše:Karamelinka píše:No práááááávěxangel87 píše:
![]()
![]()
xangel87 píše:janinkaz píše:xangel87 píše:To máš pro příště
Už si to budeš pamatovat
Jenže já ti mám takový neodbytný pocit, že jsem ho sežrala právě já
Příspěvek upraven 22.12.11 v 00:58Takže mám na něj chodit do ložnice do krabice nebo si ho dát rovnou do kuchyně na tácek…
Proto máme všechny krabice zalepený
, jinak by to bylo snězený hned. ![]()
Sumaya píše:
Karamelinko..tvůj prcek má tolik vlásků.![]()
Jooo je to vlasac nas kudrnatej
a stale mu to roste delsi a i novy vlasky prirustaji, mohl by rozdavat
Vsak uz nejakou dobu nosi cepice pro rocni deti ![]()
Ja jsem se teda taky narodila s plno vlaskama, ale tolik jsem jich snad ani nemela. Doufam, ze dalsi bude holcicka, abych ji mohla delat krasny culicky ![]()