Kdy dát konečně cukroví na stůl?

1848
22.12.11 00:19

Kdy dat konecne cukrovi na stul?

Letos podruhe nebudu na Stedry vecer s rodici a rodinami sester. Loni jsme s manzelem meli Vanoce skromne, par vetvicek a cukrovi koupene. Letos to budou prvni Vanoce pro naseho drobecka a vlastne pro nas jako rodinu. Stromecek mame ozdobeny od vcera a cukrovi jsem pekla vsechno poprve sama. Jen ted premyslim, kdy uz dat cukrovi na stul… Jak je to u vas? ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
22.12.11 00:24

Na stůl dáváme po večeři o Štědrém dni. Ovšem mlsat se chodí dávno předtím ;) A stromeček nám nosí Ježíšek taky o Štědrém dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.12.11 00:26

Já uvažuju, že stromek nazdobíme dnes ve čtvrtek večer (v pátek večer jsem pak urvaná) a cukroví dávám na stůl k zobání od rána o Štedrý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.12.11 00:49

Stromeček zdobíme na štědrý den.Cukroví k večeru na štědrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.12.11 00:51

Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.12.11 00:52
xangel87 píše:
Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný :think: :lol:

To máš pro příště :lol: Už si to budeš pamatovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.12.11 00:55

My taky zdobili stromek v sobotu rano, kdyz jsem slavivala s celou rodinou. Letos mi nejak neslo se vanocne naladit a se stromkem je to mnohem snazsi ;) Ale to cukrovi si prave nepamatuju. Myslim, ze jsme mlsali hned jak jsme se schazeli uz i treba 2-3 dny pred vanoci… Ja u nas cukrovi schranuju jako oko v hlave, ale uz mam na to i ja chut :D Nastesti je do garaze pres zahradu a mraz venku daleko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.12.11 00:58
janinkaz píše:
xangel87 píše:
Dala jsem ho na stůl hned jak se odleželo - někdy začátkem prosince.Ale moc dobrý nápad to asi nebyl, protože už je sežraný :think: :lol:

Jenže já ti mám takový neodbytný pocit, že jsem ho sežrala právě já :lol: Takže mám na něj chodit do ložnice do krabice nebo si ho dát rovnou do kuchyně na tácek… :lol:

Příspěvek upraven 22.12.11 v 00:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.12.11 00:58
xangel87 píše:

:mrgreen: :pankac: Mno ja jsem mlsna a k tomu doma na matersky. Byla bych to cukrovi u nas schopna sezrat i sama :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.12.11 01:00
Karamelinka píše:
xangel87 píše:
:mrgreen: :pankac: Mno ja jsem mlsna a k tomu doma na matersky. Byla bych to cukrovi u nas schopna sezrat i sama :oops: :lol:

No práááááávě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.12.11 01:10
xangel87 píše:
Karamelinka píše:
xangel87 píše:
:mrgreen: :pankac: Mno ja jsem mlsna a k tomu doma na matersky. Byla bych to cukrovi u nas schopna sezrat i sama :oops: :lol:
No práááááávě :lol:
:mrgreen: Mela jsem vypnuty podpisy, takze jsem nevidela… uz je mi jasny :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
22.12.11 01:11
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.12.11 01:33
xangel87 píše:
janinkaz píše:
xangel87 píše:

Jenže já ti mám takový neodbytný pocit, že jsem ho sežrala právě já :lol: Takže mám na něj chodit do ložnice do krabice nebo si ho dát rovnou do kuchyně na tácek… :lol:

Příspěvek upraven 22.12.11 v 00:58

Proto máme všechny krabice zalepený :mrgreen: , jinak by to bylo snězený hned. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.12.11 01:36

Karamelinko..tvůj prcek má tolik vlásků. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.12.11 02:01
Sumaya píše:
Karamelinko..tvůj prcek má tolik vlásků. :hug: :*

Jooo je to vlasac nas kudrnatej :-* a stale mu to roste delsi a i novy vlasky prirustaji, mohl by rozdavat :) :srdce: :srdce: Vsak uz nejakou dobu nosi cepice pro rocni deti :lol:
Ja jsem se teda taky narodila s plno vlaskama, ale tolik jsem jich snad ani nemela. Doufam, ze dalsi bude holcicka, abych ji mohla delat krasny culicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová