Už můžou přijít Vánoce?

1626
21.12.11 17:05

Už můžou přijít Vánoce?

Zdravím :mavam:
Tak se pochlubte, jak jste na tom s cukrovím, s dárky, s úklidem? Už můžou přijít Vánoce i k Vám domů?
Lítáte jak hadr na holi, nebo už jste si hodily nožky hore a čicháte purpuru?

Tenhle rok jsem chtěla opravdu klidné a pohodové svátky, a říkala jsem si, že si vše udělám s předstihem, ale ouvej… Po problémech se seciálkou dorazily peníze pozdě, takže jsme se nevyhnuli davům v obchodech, zjistila jsem, že se mi plechy od mamky nevejdou do trouby, tak bude jen nepečené cukroví, šklebí se tu na mě koberec a volá, že chce bejt vytepovanej celej a ne jen „kus na zkoušku“. No dopoledne to na mě nějak padlo a po banální přítelově připomínce, že tu smrdí koš s plínama jsem se sesypala definitivně a bulela, že nic nestíhám a že mě všechno se*e :roll: Zkrátka předvánoční stres zapůsobil.
Odpoledne jsem oběhala krámy, poštu, úřad a už mi zbává koupit jen beranice pro chlapa a narvaným obchodům sbohem :potlesk: Vidím, že i když se člověk snaží, ne vše vyjde podle jeho představ a tak doufám, že štědrým dnem počínaje nastane opravdová pohoda a že si to všechno vynahradím :potlesk:

PS: ještě půl hoďky u počítače a jdu na ten koberec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
21.12.11 17:09

Takže jsem se chvástala jak nazdobím perníčky, nejsou nazdobený. Upečený zatím jen linecký a část promazaný. Pravda mám ve sklepě 2 těsta, ale nechce se mi. Bordel jak v tanku, všude krabice, Dárky zdaleka nejsou všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.12.11 17:12

Máme měsíčního prcka, takže přípravy byly docela hektický. My to teda nějak moc neprožíváme, ale přece jen, cukrovíčko, nějaká ta výzdoba, stromek, to je prostě klasika. Stihla jsem udělat 8 druhů a dva nepečené, stromeček už máme ozdobenej, v okně světýlka..No a jsem totálně KO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naštěstí nám letos odpadlo nějaké přehnané shánění dárečků, rodina dostala ten nejhezčí, našeho Matýska :srdce: Takže jen maličkost pro každého a tím to zhaslo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.12.11 17:15

Já o víkendu upekla pár cukroví, a zabalila dárky když byl tatínek s prckem u tchýně a teď už jen čekáme. Uklid nedělám, v pátek jen klasika jako každý týden.
Tak u nás může klidně přijít :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
21.12.11 17:17

já teda nepeču :oops: :oops: loni se to u nás vyhazovalo :cert: ..dárky, jen tak málo no a úklid taky nic moc..za mě by mohli ještě týden počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.12.11 17:21
monicskaa píše: ..za mě by mohli ještě týden počkat :mrgreen:
že jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.12.11 17:23

Já čichám purpuru celý rok :lol: Okna nazdobené,aby nešlo vidět,jak jsou špinavé,umyla jsem je jen z jedné strany :lol: :lol: Doma pořádek odpovídající dvou malým dětem,cukroví něco málo,nebo spíš málo :lol: Darečky už doma všechny mám,ale nejsou schopná koupit balící papír,tak doufám,že nakonec nebudu balit do letáku z lidlu :lol: :lol: Stromeček je na balkoně,zítra ho ozdobíme,kapříka jsme koupili včera a večer šel pod kudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
21.12.11 17:30

Nemám zabalenou polovinu dárků (jestli ne víc), nejsou ozdobený perníčky a bordel jak v tanku. Taky by za mě mohly počkat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.12.11 17:36

Tak u mě může přijít ale až v tu sobotu. Dárky zabaleny, cukrový hotové jen vosí hnízda dodělat to asi stihnu ještě dnes večer.Odpoledne jsem upekla vánočku na to že jsem ji dělala poprvé vypadá krásně, jsem zvědavá jak bude chutnat. Byt něco málo nazdobený a uklid v pátek ale jen klasiku s dvěma dětma tu stejně bude bordel pořád :mrgreen: Stromeček se ozdobí v sobotu ráno.Takže letos jsem to zvládla všechno celkem v poklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
21.12.11 17:38

Ahoj-tak já ještě zítra dokoupím pár blbostiček a všechno mám.Dokonce i uklizeno :-) Nějakým zázrakem jsem to všechno stíhala v pohodě a v klidu. Tak držím palečky i tobě. Štastný a veselý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.12.11 17:43

Tak se přiznám, že je neřeším.Cukroví jsem dělala, perníčky (které nikdo nepapá), linecké (které se již sežralo), včera jsem chtěla dělat vosí hnízda, jenže se mi nedařila, tak jsem je vzteky vyhodila.
Velký úklid jsem nedělala, uklidím běžně.
Dnes jsem se předvánočně stresovala u kadeřnice - celé dopoledne :mrgreen: Až tam mi došlo, že je už středa a já nemám ani maso na Štědrý den.Tak jsem pro sichr vyrazila ještě do řeznictví a mám tím pádem hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.12.11 17:47

Tak my jedeme za Vánoci do Prahy v pátek, takže doma není moc extra uklizeno, nepeču, stromeček nemáme, ani jednu ozdobu nemáme… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Malej si to užije u tchánovců, oni dělají ještě pořád hezké Vánoce, protože manželovi sestře je teprve 7let :mrgreen: vezeme sebou všechny dárečky, takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.12.11 17:50

trochu OT :oops:
xangel - super profilovka :lol: :lol: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
21.12.11 17:55

Na ja mam deti dve a chodim do prace… letos mame necekane v patek volno a protoze chodim jen na castecny uvazek, mam volno i dnes a zitra. Dneska jsem se na to vrhla, jsem KO, deti uz doma, takze dneska uz nic moc nestihnu… manzel ma vanocni vecirek… Mam jeste dva dny a prace habakuk… snad to stihnu, ale kdyz ne, jsem rozhodnuta se tim netrapit, snad to predsevzeti vyjde aspon letos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
21.12.11 17:58

:lol: jako bys psala o mě včera :mrgreen:
od čtvrtka jedeme všichni tři ve střevní chřipce, o víkendu jsme byli na prvních Vánocích u prarodičů na Vysočině, doma byl bordel jak v tanku, napečeno mám trochu lineckého a dnes mě čeká zbytek+sušenky a úly, dárky zabalené nemáme, to plánuje manžel dneska (už asi tak týden :lol: )..do toho jsem musela dodělávat práci, co dělám z domu a ještě mě dnes čeká zbytek, ale včera jsem nevydržela a sedřela se jak kůň, ale dá se tomu říkat uklizeno :mrgreen: :mrgreen: zítra si dám repete, nazdobíme stromek a nechť se děje vůle boží :P

(samozřejmě jsem měla v plánu mít napečeno na Mikuláše a celý advent ždímat vánoční pohodu sálající z našeho domova- nevyšlo, tak snad za rok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová