Kdy dát večer kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdy dát večer kaši
Chtěla jsem se zeptat zkušenejších maminek kdy dávat večer kaši. Doktorka mě říkala místo večerního krmení, ale já v tu chvíli se nezeptala kdy. Jde o to že malá má předposlední krmení okolo 18 hodiny a poslední když jdeme spát mezi 22 23 hod. Nejdříve jsem brala že kaši dostane okolo té 18té, ale teď si říkám jestli to má cenu aby pak ještě pila okolo 22 hod. Vím že to asi zní zmateně, ale už delší dobu tady nad tím přemýším, prohledávala jsem i starší diskuze, ale nikde nic pořídného nenašla
Malé bude za týden 5 měsíců a jsem na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, tak záleží jestli jí chceš dávat z lahve nebo lžičkou. Pokud lžičkou, tak bych dala v těch 18, pokud z lahve, tak v noci. Btw osobně se přikláním spíš k podávání lžičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jituna78 nevim co za UM davas, ale na info lince Nutrilonu me pani doporucila dat kasi v 18 a mlicko pak - nejdriv vsak 1,5 po te kasi coz je u vas v poho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda davam kasi k veceri v 6 a pak mliko pred spanim cca 8.30. Spinka az do rana.
- Citovat
- Upravit
@Pratt píše:
No, tak záleží jestli jí chceš dávat z lahve nebo lžičkou. Pokud lžičkou, tak bych dala v těch 18, pokud z lahve, tak v noci. Btw osobně se přikláním spíš k podávání lžičkou.
No já právě pochopila, že zakl. chce dávat z flašky. Pokud lžičkou, tak se taky kloním k té 18.hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši chci dávat lžičkou, jinak UM máme Bebu HA @superandrysek
me totiž přijde dot pozdě dávat tu kaši až v 22 hod, proto jsem psala raději dotaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme dali kaši kolem půl 19 a pak mlíko BEBU HA kolem pulnoci i dřív, pak spal do rána jako miminko
tenhle režim trval docela dlouho až do cca 9 měsíce, kdy jsme večer té kaše trochu přidali a v noci už se na mlíčko nebudil vůbec…takž paráda, od 9 měsíce spal celou noc az do půl 7 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši dávám synovi v 18:30 - 19:00, v 19:30 koupeme a ve 20:00 dokojím a jde spát. Jelikož jste na UM, dala bych mu po kaši napít aspoň čaje (vody), aby ji trochu spláchl.
Příspěvek upraven 31.10.13 v 09:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maky.p píše:
Kaši dávám synovi v 18:30 - 19:00, v 19:30 koupeme a ve 20:00 dokojím a jde spát. Jelikož jste na UM, dala bych mu pak napít aspoň čaje (vody), aby to trochu spláchl.
Nechápu proč UM zapíjet vodou??? To jsem nikdy neslyšela…možná tu kaši ano, ale UM? Vy dáváte zapít po kojení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helenie píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Nechápu proč UM zapíjet vodou??? To jsem nikdy neslyšela…možná tu kaši ano, ale UM? Vy dáváte zapít po kojení?
Samozřejmě jsem tím myslela zapít tu kaši, blbě jsem to napsala, pardon. Jakože já dám synovi zapít kojením a zakladatelka nedá kaši zapít UM už, ale vodou či čajem. Špatně jsem se vyjádřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dát kaši kojenému na zasycení?
Ahoj. Plně kojím, pětiměsíční přibírá na hranici 100 g týdně, chce kojit často - jednou za dvě až tři hodiny ve dne v noci. Bojím se, že už to miminku nestačí. Zkoušela jsem na noc UM, abychom si oba odpočinuli - ale nechce (zkoušela jsem dva typy saviček i lžičku). Je řešení kaše? Pokud ano - jaká, kolik? Díky za zkušenosti. B.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babetta
Ahoj,
jsme na UM, dávám Beba HA od Nestlé. Tak jsem rovnou vybrala kaši také od Nestlé - Moje první kaše nez příchuti ( nechtěla jsem žádné slazené) a zatím dávám 150ml vody + 50g kaše( 5 lžic), takže cca 200ml. Zatím jí malá měla párkrát, ale super spala. Kaši jsem dala okolo 18té, pak před naším spaním ( cca 22 hod) UM ( ale toho si vzala jen na žízeŇ) a vydržela až do 6ti ráno
Jo kaši jsem jí nechala ještě zapít vodou, té dává tak 40-50ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit