Kdy dáváte Sunar a kdy jídelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy dáváte Sunar a kdy jidelka
Ahoj chci se zeptat kdy dáváte miminku mlíčko a kdy jidelka, přesnidavky, kasičky
Co mám dávat ráno a co přes den.. A na večer? Nerada bych něco zkazila hned zpočátku, vím že je tu plno zkušených maminek co mi poradí, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží kolik mu je a co uz máte zajeto. Je rozdíl treba 4. mesicni co zacina a treba 10. mesicni co uz basti vse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat kdy dáváte miminku mlíčko a kdy jidelka, přesnidavky, kasičky
Co mám dávat ráno a co přes den.. A na večer? Nerada bych něco zkazila hned zpočátku, vím že je tu plno zkušených maminek co mi poradí, děkuji
Ty zdrobněliny jsou vážně nutný?
A jinak, záleží kolik dítěti je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 já to rozklikla jen, abych zjistila co je to jidelka, nějak mě to nenapadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama uvidíš, co chce kdy jíst. Náš měl po ránu mléko, k obědu jídlo a večer kaši…ale záleží jak je dítě staré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pomme Taky jsem to rozklikla, abych se presvedcila, ze me nesali zrak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
6ti měsíční, snídaně mlíko, oběd masozeleninovej příkrm, svaca ovoce, večeře kase smichana s umělým mlikem. V noci mlíko.
- Citovat
- Upravit
Jak máš staré dítě? To je různé..
Každopádně kaše je vhodná na snídani, nebo do dopoledních hodin, je v ní hodně sacharidů a některým dětem se z ní v noci dělá špatně. Na večer jsou super třeba husté zeleninové polévky.
Jinak na oběd masozelenina, svačina ovoce a pak jogurt..
S kaší nejlépe začít až jako poslední..
Nejprve se začíná jednodruhovou zeleninou.
Chceš vařit domácí nebo kupovat,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý deň,
príspevok som odtajnila. K anonymite ozaj nevidím žiaden dôvod.
S pozdravom,
Kristína ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit