Otázka na příme zkušenosti, co spali s dítětem ve své posteli. Kdy jste ho pak přestěhovali do pokojíčku?
U nás to vypadá tak, že starší- 4 roky spí s manželem v jednom pokoji a mladší se mnou v naší spálni - skoro 2 roky. Starší jinak nějak od 18m spal u sebe, manžel se tam nasťehoval, když se ukázalo, že miminko musí spát se mnou. Už sice není miminko, ale je pořád v noci mamánek. Umí spát s babičkou i tatínkem, ale výrazně chce mě. Chodím na plný úvazok do práce a taky proto jsem s ním chtěla být i v noci. Už bych ale pomalu chtěla spát v ložnici s manželem. Starší brášku v pokojíčku chce. Kdy jste u vás dali dítě pryč z ložnice? Děkuji za pomoc při rozhodování .
Prosím nepište, pokud jste měli děti v postýlkách - za mě to je úplně jiná situace.
Zdravím, malá spala od dvou let. Udělali jsme jí krásný pokojíček a chtěla tam spinkat sama, takže to šlo hladce. Vždy měla rozsvícené malé světýlko, aby se nebála a pootevřené dveře.
Otázka na příme zkušenosti, co spali s dítětem ve své posteli. Kdy jste ho pak přestěhovali do pokojíčku?
.
U nás to vypadá tak, že starší- 4 roky spí s manželem v jednom pokoji a mladší se mnou v naší spálni - skoro 2 roky. Starší jinak nějak od 18m spal u sebe, manžel se tam nasťehoval, když se ukázalo, že miminko musí spát se mnou. Už sice není miminko, ale je pořád v noci mamánek. Umí spát s babičkou i tatínkem, ale výrazně chce mě. Chodím na plný úvazok do práce a taky proto jsem s ním chtěla být i v noci. Už bych ale pomalu chtěla spát v ložnici s manželem. Starší brášku v pokojíčku chce. Kdy jste u vás dali dítě pryč z ložnice? Děkuji za pomoc při rozhodování
Prosím nepište, pokud jste měli děti v postýlkách - za mě to je úplně jiná situace.